İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Evet haklı çıktın o zaman. Ben de gördüm pozisyonu biraz kötüydü ama bu kadar kötü olduğunu tahmin edememiştim.İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş ben ortopedi uzmanıyım, inan bana dizinin darbe aldığı andaki pozisyonu hiç iyi değildi.
Çok çok geçmiş olsun diyorum.
Bu arada ibb li futbolcular topa adam gibi girmiyorlar sürekli kaymalar filan ulan nedir adam gibi ayakta oynayın şu topu şerefsizler.
Yorum
-
Zaten memnun degil..bende memnun olmazdim ama sagir ve körlere bunlari nasil gösterceksin...İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben senol hoca'nin bu kadrodan memnun oldugunu dusunmuyorum“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
1 yıl mı yuh be kardeşimİlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevittek bir yıl yok
kynk : maraton
Yorum
-
alttaki adam daha insaflı gözüküoİlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamil Zayatte

=

Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Kasap maca baslamadan önce diyordum ins bu mac bir oyuncumuzu öldurmeye tesebbus etmez saha icinde ölmekden beter etti Vittek i...İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen yil buyuk tepki toplayan Zayatte....
Böyle oyunculara nasil forma sansi taninir bilmem ama futbol disinda Türkiyede hersey oynaniyor...
Yorum
-
Onun yerine SL'e baska bir isim davet edebilirmiyiz?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Musade istedim ama üzücü Vittek haberi gelince bana da yorum hakkı düştü
Vittek alındığında bu aklıma gelmişti,biliyordum böyle bişi olabileceğini,malesef düşündüğüm 2 katı bir durum ortaya çıktı,iyi topçu ama yanlış tercihti bana göre.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kadro genişti.Azalmaya başladı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
abi yapma bunu sürekli bu konuyu ortaya koyup koyup suyunu çıkarıyosunuz yeter ...önemli bir 3 puan kaybetmişiz bakıyorum yorumuna istanbuldaki taraftardan bahsediyosun. senin bahsettiğin o zamanında istanbuldaki taraftara sitemde bulunan kişiler trabzondaki taraftarı eleştirdiğiniz içindir.istiyorsunuz ki trabzon taraftarı çarşı gibi olsun 90 dk deli gibi bağırsın.mümkün değil zaten seyirci yaş ortalaması fazla.ama bu demek değilki trabzonsporun merkezi istanbul olacak.bunu aklınızdan çıkarın ve her fırsatta dile getirmeyin...İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolemik yaratmak istemiyorum ama İstanbul'da olunca bir daha asla İstanbul'daki taraftara sitemde bulunmasını istemiyorum .
Taraftar ateşlemesi gerekirdi.Sadece bu maclık değil bu görüntüİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum