Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merak etme arkadaşım ben geldiği zamandan beri söylüyorum bunu babam da şenol güneş hocalığa başladığından beri söylüyor çoğu kişi gibi... şenol güneş taktik verme ve oyuncu tercihleri bakımından eskiden de kötüydü şimdide kötü.. oyuncuların beynini yıkar onlara destek verir o ayrı ama tekniğe taktiğe karışmasın bence.. hane diyoduya tribüne çıkacam ünal geçecek kulübeye bence isabetli bir karar olur teknik açıdan..
    Ya birak onu bunu, diger hocalar taktikten anladi ne oldu, hangisi bizi sampiyonluga bu kadar yaklastirdi?

Hangisi Türkiye Kupasi kazandirdi? Hangisi Süper Kupa kazandirdi?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 3 gün önce neydik,
      bugün neyiz,
      3 gün sonra nasıl olacağız.

bu maç öyle yada böyle bitti. artık çarşambaya kadar kendimize gelmemiz lazım. bu da bizim buradaki renkdasların bazılarının istifa demesiyle olmaz. Daha ikinci hafta daha neler olur neler. Herkese hayırlı geceler.
      61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• üzerimizdeki NAZARI alır inşallah

Yorum

• Yahu bırakın defansı ileride iş yok ileride. Halil Vittek falan yardımcı oyuncu olur en fazla. Henrique de acayip formsuz olunca hiçbir şey yapamadık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa bjk'ye keşke o golü atmasaydın ya lanet olsun genc Mustafa diye sürdüler piyasaya pof pofunda cabası .

Bugün gördugun sarı kartta nasıl oyuncu oldugunu gösterdi CL'de hakem kırmızı bile cekebilirdi

o güne nalet olsun..keşke o golü atmasaydın şimdi sende 2. ligde oynuyodun? bu adamda ne varki hala takımda oynuyor anlamış değilim..
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Yorgun oynadık ama kötü oynamadık. 2 şut direkten döndü, herhangi birisi girseydi daha fazla da atardık. Ama bu yorgunluğun üstesinden bir şekilde gelmek gerek, bütün sene böyle geçmez. Stoper eksiğimiz yine apaçık ortadaydı, devre arasında bir şeyler yapılabilir umarım.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                merak etme arkadaşım ben geldiği zamandan beri söylüyorum bunu babam da şenol güneş hocalığa başladığından beri söylüyor çoğu kişi gibi... şenol güneş taktik verme ve oyuncu tercihleri bakımından eskiden de kötüydü şimdide kötü.. oyuncuların beynini yıkar onlara destek verir o ayrı ama tekniğe taktiğe karışmasın bence.. hane diyoduya tribüne çıkacam ünal geçecek kulübeye bence isabetli bir karar olur teknik açıdan..
                Neye göre söylüyorsun bunu, mesela bugün takım nasıl oynamalıydı nasıl oynadı, neden yenildi.

Babana sorsana bizi aydınlatsın.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Henrique Adrian bonservis toplami 10milyon euro vallahi Henrique'nin umut'tan Adrian'inda alzninho'dan bi fazlasi yok (jaja'yla kiyaslamiyorum bile..)
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Allahtan Play Off sistemi geldi...

Yorum

• Benim varya lig umrumda değil koymusum ligine de.Okadarda demedik yeniliyorsak adam gibi yenilelim ya..

Adminler misafire kapatırmısınız forumu

Angutlar seviniyodur şimdi ne yapsınlar onlarında tek tesellisi bu

Yorum

• Yenildik mi ?.Unuttum gitti bu takım beni 3 gün önce dünyanın en mutlu insanı yaptı.Olur böyle şeyler takılmayın
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          El insaf be bu adamlar daha 3 gün önce ancak rüyalarımızda görebileceğimiz bir zafer yaşattılar bize.

Yemişim süper! ligini biz bir şekilde zaten playofflara kalırız, önemli olan şampiyonlar lig,i hatalarımızdan ne kadara ders çıkarabiilirsek o kadar iyiyiz.

Hadi bakalım sırada Lille maçı var bu arada yemişim samsunspor'u
                          Sen play- off lara kalmada bir daha rüyan da oynarsın inter le

Yorum

• Vittek, halil, henriqe bu adamlardan para kazanan menejer kimse o menejere para veren kimse kına yaksın...
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Celo-Giray-Glo-Cech 4'lüsü bu şartlarda hiçbir maçta bozulmaması lazım..

Yorum

• izlediğim iki lig maçında da futbolcularda nasılsa kazanırız havası olduğunu gördüm. bugün de öyleydi. orta alan yaratıcılığını kullanıp sonuç üretecek pozisyonlara sokamadı takımı. her iki maçta da çok kötü defans hataları yaptığımız pozisyonlarda golü yedik. oyuncularımız maç seçmekten vazgeçmeli. defans sorunu ise kronik sorunumuz oldu bu sezon. ara transfere kadar şenol hocanın motive etme becerisine bağlıyız.

lige kötü başladık ama şenol hocayı sorgulayanların ya futbolu, ya trabzonu ya da trabzon futbolunu bilmediğini düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X