İlk yarı çok tutuk oynadık.İkinci yarı daha hareketliydik.Alanzinho'nun girmesiyle daha kolay ileri çıktık.Santrafor eksikliğinden çok pozisyon bulamadık.Halil santrafor oynasa ve Henrique onun arkasında olsa sanki daha iyi olur gibi geliyor bana.5 dakika kala da kontra ataktan gol yedik.Kaybetmemize pek şaşırmadım.Tahminim Samsun maçıyla başlayan bir seri yakalayacağımız yönünde.Abartmadan eleştirmek en doğrusu.Çok tepki göstermemek lazım bana kalırsa.Bu kadar kırılgan olmayalım.Destek artarak devam etmeli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
kardeşim saçmalama istersen.Burak ligde niye ceza aldı ?İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-burak takımı satıyor ben hariç kimsenin sesi çıkmıyor şam.lig.3 maç ceza
süper ligde 1.maç ceza para istemesini biliyor en ağır cezayı vereceksin
2-celustka bu takımda niçin yok şenol hocam
3.kadro 30 diyorsunuz hep aynı kadro
4.devre arasında yazdım 50.sayfada böyle oynarsak manisa maçından sonraki hocalarımızın açıklamalarının aynısını dinleriz dedim
5-ya sevgili hocam bu henrikeye 90.dak nasıl dayandın anlamaıyorum
6-bugün colman hariç bütün oyuncular kazanmak istemedi
7-volkanın bir sorunu var nedir acaba sorunu bu ne ya amatör oyuncu gibi oynuyor
8-şenol hocam defansı niçin bozdun anlamıyorum geri dörtlü salğlam olmalı
9-cech niçin aldık aynısı calede yapıyordu adam orta sahayı geçmedi senin talimatınmıydı şenol hocam
10-takım ist. bizi yenemediği içinmi böyle sulu oynadınız
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bizimkiler gayette iyi mücadele etti bir iki kişi dışında ben beğendim tek sorunumuz golü atacak kişi, arkaya kaçacak vs. yani burak. Bu maçta olsa idi eminim zorlanmadan kazanmıştık.İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahada yürüyen oyuncu görünce inanın futboldan soğuyorum.ibb'ye valla helal olsun.bizim oyuncular maalesef onların yarısı kadar mücadele etmedi
Yorum
-
Şenol Güneşe takanlarla işim olmaz...Yolun açık olsun..İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaktığınız çocuğa sizde. Ne var yani istifa et dediyse ? 25 yıldır şampiyon olamıyorsam, ve bunu Şenol Güneş ile de defalarca deneyip başaramamışsam, çocuğun bunu yazmaya hakkı var.
Kimin ne yazacağına çok karışmamak lazım. Şenol Güneş sadece yenilince eleştirilmiyor. Bende dahil birçok kişi Şenol Güneş'ten uzun süredir memnun değil.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Dostum bence yanlış düşünüyorsun bizim mustafa gibi hemşerimiz olan galibiyeti arzulayan ve tuttuğu takımın formasını giyen oyuncalara ihtiyacımız var . Bence mustafa her maçta oynatılmalı ki Trabzon da futbolla ilgilenen gençlere örnek olsun.İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolde mustafa piyasa da görünmüyo nerelerdeydi..Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Yanlış anlama ama kardeş forumdaki bu ironi muhabbetinin bokunu çıkarıyo herkes kimin ne dediği belli değil anasını satıyım...İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIroni yaptim yanlis anlasildim. Neyse ozur diliyorum.
10 mac ust uste yenilsek bile Senol hoca'yi sonuna kadar desteklerim...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
hani maç sonrasında sıcağı sıcağına yorum yapılmayacaktı forumda? geçen sene öyle bir uygulama vardı sanki! devam etsin mümkünse, 3 günde 180 derece dönen insanların yorumlarını okumayalım LÜTFEN!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
kimse TFF, Burak demesin arkadaşım. Pozisyona girip gol mu kaçırdık sanki? Orta saha hakimiyeti bile sürekli belediye'deydi. Taraftar zaten partiye gelmiş. Ne bi ıslık ne bir şey. Yakında toparlanmassak istifalar arka arkaya gelir. Şenol hoca da şu futbolla fakir edebiyatı yapamaz artık.
Henrique, Volkan Şen, Serkan, Mustafa... Bu futbolcuların bir anca takımdan kesilmesi lazım. Ne yaptıkları belli değil. Kaledeki Tolga'nın emeklerine yazık yemin ederim.Oyna dik oyna!
Yorum
-
Egemen'in yeri doldurulamadi maalesef.İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlowacki'yi Mustafa ile Giray ikilisi stoper oynadıkça bağıra bağıra arayacak onu eleştirenler.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu takıma sabretmek gerekiyor. Trabzonspor potansiyelini Inter maçında ortaya koymuştur.O maçtaki futbolu oynayacak potansiyelimiz var demektir .Zamanla rotasyona da uyum sağlıyacak futbolcular.
Şikecilerin kazanıp bizim TSL'de kazanamamıza gelirsek.
Bir yanda şikeceiler yüzünden bütün kadrosunu dağıtan bir takım var ,diğer tarafta ,bütün yerli oyuncularını muhafaza edip ,3-4 yabancısını yenileyen bir takım var ,yani oturmuş bir takım .
Olaya bu açıdan bakarsak daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Umarım anlaşılmıştır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum