Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okadar forvetimiz var hepsini toplasan 1 burak etmez.. Colman ve Zokara haricinde berbattık.2 haftada 5 puan fark bravo..Okadar bağırdık STOPER diye.Mustafaya kaldıysak ohoooo

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benfica 2-0 Trabzonspor
      Trabzonspor 1-1 Benfica
      Athletic Bilbao 0-0 Trabzonspor
      Manisaspor 1-1 Trabzonspor
      Inter Milan 0-1 Trabzonspor
      Trabzonspor 0-1 Istanbul B.B.

6 macta 3 gol atmisiz.
      istatistik yalan söylemez..... gollerin hic biride organize ataktan gelmedi..
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu zeminde afedersiniz patates bile yetiştirmem , pas yapıcaz top 7 kere sekiyo sokıyım böyle zemine afedersiniz...
        Kesinlikle o ne biçim zemin yahuu..
        Tarla gibi bir zemin vardı....
        Şampiyonlar ligi maçı oynanacak bir stad böyle olmamalı....
        TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Yorumlara bakın Yani ben artık utanıyorum gerçekten stadı dolduramıyoruz daha..

belki de tarihinin en buyuk avrupa basarisindan sonra dahi stadi dolduramamis ts.
          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes farkında olsun ve bu gerçeği kabullensin ne mi diyorsunuz ?
            Şenol Hoca geldikden sonra bu takım nerelere geldi.Gelmeden önce nerelerdeydi ?Kayıplar olacak haliyle biz bir takımız destek olmalıyız köstek kesinlikle olmamalıyız.Ben taraftara nasıl taraftar derim bilir misiniz ? Her zaman takımının yanında olana taraftar derim doğrusu da budur tüm spor adamları da ve spordan anlayanlarda benim gibi düşünürler
            Kardeşim kime anlatıyorsun, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsak bile bunlar susacak mı zannediyorsun sen?..Sanki kendi hayatları kupalarla, parlak zaferlerle doluymuş gibi Şenol Hoca'ya, Sadri Başkan'a ve sıradan herkese saydırmaya devam edecekler, bu durum değişemez.
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Geçen seneki manisa maçını hatırlattı bana çok dert etmeye gerek yok bence motivasyonu kolay kaybetmememiz gerektiğini bir kez daha gördük. Geçen seneki gibi ders alıp bir daha kaybetmememiz lazım içerde.
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ünal hocanın dediği gibi yenilelim ama adam gibi yenilelim.

Yorum

• sadece gec kalınmadan Yönetim İSTİFA...!!! diyorum.
                  You Will Never Walk Alone
                  Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke her taraftar senin gibi olsa Zeki

Yorgunluk bahane olamaz,
                    Hatta zeminde bahane olamaz.Yenildiğimiz takımda kötü takım değil açıkcası.Olur böyle şanssızlıklar .Ama takımı öldürmek niye ? Bir galibiyet sonra Şampiyonluk naraları atacaklar yine aynı kişiler .Takımı öldürmek bizi ileri değil geriye götürür .Unutmayalım
                    Takımımız 3 tane kulvarda yarışıyor yeni takımız destek olmalıyız hemde her zaman heryerde biz sonuçlar için TRABZONSPORlu olmadık olmayızda.Biz TRABZONSPOR sevgimizden dolayı TRABZONSPORlu olduk bununla da gurur ve onur duyuyoruz
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• inşallah tez zamanda zayatte gibi futbolcuların sonu gelir

Yorum

• Ironi yaptim yanlis anlasildim. Neyse ozur diliyorum.

10 mac ust uste yenilsek bile Senol hoca'yi sonuna kadar desteklerim...

Toplu alinti nasil yapilir bilmedigim icin alinti yapamadim...
                        1

Yorum

• Afedersiniz tsl cokta fifi yani..
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yerli oyuncumuz olmadığı için bu sonuçlar normal, Mustafa yumludan defans yaratmaya çalışıyo teknik ekip ama olmuyo malesef.

Yorum

• Pawel düşünülmüyor,onun için yollanmalı diyordum işte,şu günde şans bulamayan başka ne zaman bulacak.Burak yok Henrik dökülüyor.
                              Neyse şer bildiğimzi play-off tan hayır doğdu gördünüz mü
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serkan Karşılaması Gerekirken

Mustafa Ve Giray Karşılıyo Bide İkisi Aynı Anda Karşılıyo İlginç Garibim Zokora Napsın
                                Serkan ' ın bo pozisyonda hatası yok sağ bekte o dakikalarda celustka olmalıydı , ama o yerinde değildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X