yeni çubuklu formamı giydim, mabedimizde yerimizi alacağız..
uzunsokak'ta turlayalım tezahüratlar eşliğinde..
maç günlerini çok seviyorum
her durumda her skorda yanındayız Trabzonspor'um
Arkadaşlar stadda aziz hırsızına gönderme yapılacakmı
Açıkçası 90 dakikanın yarısını o şerefsize ayıralım derim ama bu şiddet yasası çok hassas. Daha 2 gün önce samsunspor taraftarlarına uygulanan tarife ortada. O yüzden çok abartmamak gerek. Aksi takdirde taraftar guruplarından bir çok kişiye 1 yıl süre ile müsabakalara giriş yasağı gelebilir. Söz konusu Trabzonspor taraftarı ise cezaların daha da katlanacağını varsayarsak dikkatli olmakta fayda var derim..
Profosyonel futbol kulüpleri il degistiremez bizim anakarada belediyenin futbol kulubü vardı 2. Ligde pursaklarspor belediye takımı satışa çıkarttı ama sadece Ankara da başka ile takım sayılamıyor başka ilde federasyondan izinsiz mac yapamıyor kulubün merkezi trabZon olması lazım faaliyetlerini Trabzon'da sürdürmesi lazim
Bundan sonra Trabzonspor'u tutacağını açıklayan Ahmet Hakan, sebebini ise şöyle açıkladı; ''En son İnter galibiyetinin İstanbul medyasında hak ettiği ölçüde karşılık bulamadığını görünce... Yani yapılan açık haksızlığı fark edince... Kararımı verdim... Ben artık ''aktif bir Trabzonspor taraftarı'' olacağım... Yolumdan hiç dönmemecesine.''
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor- Gençlerbirliği maçında‚ Samsunspor taraftarı 61.dakikada ´´... Trabzon Olamazsın Şampiyon´´ diye bağırdığı için tam 80 kişi hakkında maçlara 1 sene girememe cezası verilmiş. Bu cezalardan sonra Samsunspor tribün grubu ŞİRİNLER grubu da kendini feshetmiş.
Geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor- Gençlerbirliği maçında‚ Samsunspor taraftarı 61.dakikada ´´... Trabzon Olamazsın Şampiyon´´ diye bağırdığı için tam 80 kişi hakkında maçlara 1 sene girememe cezası verilmiş. Bu cezalardan sonra Samsunspor tribün grubu ŞİRİNLER grubu da kendini feshetmiş.
Böyle bişi varmı?
evet öyle birşeyi ben de duydum.. ama duyum, kesin mi bilmiyorum... toplu küfürlere karşı önlem.. polis kameraya çekiyor ve maç esnasında cd yi (küfür ederken çekilmiş görüntü, eds sistemi gibi ) getirip veriyormuş ve 1 sene maçlara giremezsin diyormuş..
En son Mahmut Keleş tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 15:10.
Yorum