Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig umrumda değil helede şikecilerin olduğu bir lig.

Bana göre Ş.liginde gruplardan çıkmak bu ligde şampiyon olmakdan daha önemli

O yüzden yenilsek dahi kimseyi asmaya kesmeye gerek yok.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdullah avcı cidden cok kıl bir adam ama onu gs nin basında görmek isterim fatih terim gibi fosil bir artis in yerinde olmayı hak ediyor güzel bir sisstemi var.... ama adam kıl ...
      Abdullah Avcı efendidir siz sevmeyebilirsiniz tabiki herkesin kıl olduğu adam vardır benim kıl olduğum adam Fatih Terim
      BİZE HER YER DEPLASMAN

Yorum

• İlk olarak fairplay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        espri için zamanını bekliyorum evet bayağı gelişim var ben bu gelişime yalova'dan katıldım memleketim yalova karadenizdede bir oluşum içindeyiz trabzonlu olan çok boz baykuş İBB'li var www.bozbaykus.com taraftar sitemize beklerim kardeşlerim..

İbb gibi bence istikrarlı bir takımın taraftar grubuna kavuşması müthiş birşey.Yalnız anlamadığım şey incisözlük ile ibb nin nasıl bir etkileşim içerisine girdiği?

Taraftar profilinin nasıl ortaya çıktığı ? uzun vadede bu taraftar profilinin incisözlük konsepti içerisinde heyecanını yitirip yitirmeyeceği ? Yani ortada bir şov mu yoksa aidiet duygusu mu var ?
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

espri için zamanını bekliyorum evet bayağı gelişim var ben bu gelişime yalova'dan katıldım memleketim yalova karadenizdede bir oluşum içindeyiz trabzonlu olan çok boz baykuş İBB'li var www.bozbaykus.com taraftar sitemize beklerim kardeşlerim..
          hani ben sitede trabzonsporu kutlarız gibi bir mesaj göremedim inter maçı için...şimdi de gelmişsin sitemize tıklayın diye reklam yapıyon..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
          Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

Güzel bir isim bulsaydınız şu taraftar grubunuza.

Baykuş ,

Kanarya,

Kartal

Hepsi kuş bunların

Yaptığınız taraftarlığı taktir ediyorum
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen böyle düşünüyorum. Sene sonu da Avrupa bileti alalım tabi.

bence bu playoff fenerden cok bizim işimize yarayacak ççççççççç

Allah yardımını bizden eksik etmiyor...

Ve mekerû ve mekarallâh(mekarallâhu), vallâhu hayrul mâkirîn ÂLİ İMRÂN - 54

( Düzene( tuzak ) koyuldular, Allah da düzenlerine karşılık cezalarını verdi. Allah, düzencilere ceza verenlerin hayırlısıdır )
              En son Ahmet KESKİN tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 01:24.
              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İbb gibi bence istikrarlı bir takımın taraftar grubuna kavuşması müthiş birşey.Yalnız anlamadığım şey incisözlük ile ibb nin nasıl bir etkileşim içerisine girdiği?

Taraftar profilinin nasıl ortaya çıktığı ? uzun vadede bu taraftar profilinin incisözlük konsepti içerisinde heyecanını yitirip yitirmeyeceği ? Yani ortada bir şov mu yoksa aidiet duygusu mu var ?
                Ortada futbola renk getirmek var ve taraftarı olmayan bir takıma sahiplenme duygusu var değişik takımlar tutanlar boz baykuşlar sayesinde bir oluşum içine girip İBB'li olmuştur benim gibi.. Emin olun İBB'nin taraftarı 5 yıla kadar ülkenin en ateşli taraftarlarından olacak buna inancımız var türkiyenin her tarafında her memleketten taraftarı var İBB'nin.. Belli bir Taraftar Profiline Sahip Bir Takım İBB..
                BİZE HER YER DEPLASMAN

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lille macina kadar 4 mac

2g 2b'ye fit'im

3g 1b'de sevinirim

4g deli eder bütün camiyayi

Bence 3 g 1 b tutacak

B - karabük

Lille macina kadar 3 mac degil mi?
                  İmza...

Yorum

• Akşam maraton tribünde yerimi alacagım..Özlemişim be başarılar uşaklar
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hani ben sitede trabzonsporu kutlarız gibi bir mesaj göremedim inter maçı için...şimdi de gelmişsin sitemize tıklayın diye reklam yapıyon..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
                      İlk mesajımı okursanız görürsünüz..
                      BİZE HER YER DEPLASMAN

Yorum

• gecen bir espri duymustum öldüm gülmekden...

fenevli beyni kuşa taksan ters uçar diye.... ççççççççç
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

İlk mesajımı okursanız görürsünüz..
                          bu forumdan bahsetmiyorum

boz baykuşların sitesinde trabzonsporun inter galibiyetiyle ilgili paylaşım yok buradaki insanlar neden verdiğin siteye üye olsun

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu forumdan bahsetmiyorum

boz baykuşların sitesinde trabzonsporun inter galibiyetiyle ilgili paylaşım yok buradaki insanlar neden verdiğin siteye üye olsun
                            peki halledelim hemen onu
                            BİZE HER YER DEPLASMAN

Yorum

peki halledelim hemen onu
                              peki bir soru daha inci sözlük yazar alımı neden yapacaktır yeni nesil

Yorum

Bir boz baykuşum Sizlere jest için ''61'' numarasını kullanıcı adımda kullandım.. Yarın dostluk ve fair play içinde maçın geçmesini diliyorum ama benim takımım İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğu için İBB'nin kazanmasını diliyorum bizim muhtemel 11'imizi vereyim isterseniz;
                                Hasagic---Can Arat---Ekrem---Cihan---Mahmut---Kamil Zayatte---Efe İnanç---Edin Visca---Doka Madureira---Samuel Holmen---Pierro Webo
                                Bizle yapacağınız maç dahil diğer maçlarınızda şampiyonlar ligi maçlarınızda sonsuz Başarılar.. inter galibiyeti için kocaman Tebrikler..
                                Hoşgeldiniz umarım fair-play için de geçer maç ama kazanan inşallah biz oluruz.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X