Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lille macina kadar 4 mac

2g 2b'ye fit'im

3g 1b'de sevinirim

4g deli eder bütün camiyayi

Bence 3 g 1 b tutacak

B - karabük

Yorum

• türk oyuncularda pek alternatif olmaması ne kadar kötü arkadaş
      Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• Ben macın skoru ve oyuncu performanslarından ziyade taraftarı merak ediyorum

Maçta olacağım medyaya fenere federasyona gösterilecek olan tüm tepkilere katılacağım inşallah bu yonde girişimler olur kuru kuru mac izleme zamanı degil

Battı balık yan gider hayden gerelim su ortami

Yorum

• vura vura gıderız.şenol hoca işini bilir.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Macla ilgili olaraksa Aykut'u 11 görmek isterim Serkan biraz dinlensin bence

Yorum

• her türlü almamız gereken bir maç.. avrupa da başarı istiyorsak, lig maçlarında da tempolu oynayarak kazanmalıyız..
              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Weboya Cok dikkat etmek lazim hani su bu adam kim bizde oynayamaz dediğimiz weboya

Yorum

• Şu kadroda birde Alper Potuk olsaydı çok iyi olacaktı...Adama zaten hayrandım bjk maçında iyice hayran kaldım...Adam elden kaçtı sanki

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Weboya Cok dikkat etmek lazim hani su bu adam kim bizde oynayamaz dediğimiz weboya
                    webo holmen ikilisi gs çökertti.

Yorum

• bugün fenev sanki interi yenmiş gibi tüm manşetlerde yazık böyle basın olmaz olsun

Yorum

• evet biz interi yendik bir tek trt 3 canli yayin yapti ya öbürleri hic biri canli baglanmadi

Yorum

• alicaz insallah maci rahat olun...
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• valla TSL alacagımız sonuclar beni üzmez ilk 5 hafta ne olursa razıyım kızmam ama şampiyonlar liğinde aldıgımız her basırı beni ucurur yemişim TSl

bana kızan arkadaşlar cıkacaktır ama ben bu sene CL düşünüyorum benim için bbu önemli hem futbolcularımızın piyasası hemde takımın avrupada ses getirmesi benim için cok önemli en az yarı final istiyorum bu sezon....

Almanyadaki finali düşünemiyorum vallahi bu hayal ama imkansız deil...

Allahım utandırma bizi...
                            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Fener 2'de 2 yaptı..
                              Kayıp yaşamamamız lazım..
                              İlk 10 haftaya kadar herşey olabilir..
                              Hadi bakalım..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Bir boz baykuşum Sizlere jest için ''61'' numarasını kullanıcı adımda kullandım.. Yarın dostluk ve fair play içinde maçın geçmesini diliyorum ama benim takımım İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğu için İBB'nin kazanmasını diliyorum bizim muhtemel 11'imizi vereyim isterseniz;
                                Hasagic---Can Arat---Ekrem---Cihan---Mahmut---Kamil Zayatte---Efe İnanç---Edin Visca---Doka Madureira---Samuel Holmen---Pierro Webo
                                Bizle yapacağınız maç dahil diğer maçlarınızda şampiyonlar ligi maçlarınızda sonsuz Başarılar.. inter galibiyeti için kocaman Tebrikler..
                                BİZE HER YER DEPLASMAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X