İlk olarak Msty tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Hakikaten öyleymişİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.hafta samsun maçı çarşamba günü renktaş
3.hafta maçı ile 4.hafta maçı arasında da 3 gün var, olsun yine de ideale yakın bir kadro ile çıkarız
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Aynen çok iyi niyetli, özverili, fedakar oynuyor. Bir takım oyuncusu gibi oynuyor.İlk olarak mehmet_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu halil çok fedakar oynuyo hiç sesini çıkarmadan görevi neyse yerine getiriyo helal olsun defansa yardımını çok beğendim..
Yorum
-
ya arkadaşlar başka başlıkta konuşuldu ama facede hale daha muhabbeti dönüyor.kale arkalarında tadilat var bu nedenle bilet satışı yapılmıyor deniliyor.ama ben taraftar gruplarında olduğu için yapılmadığını biliyorum.hangisi doğru ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu arada Trabzondaki taratarlarımızında gözü aydın.
125 günlük hasret bitiyor. Artık taraftarlarımız Avni Akeri cehenneme çevirirler herhalde.En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum