Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Msty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baya iyi bir çalışma ellerine sağlık.
    Teşekkür ederim.
    7

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3.hafta samsun maçı çarşamba günü renktaş
      Hakikaten öyleymiş 3.hafta maçı ile 4.hafta maçı arasında da 3 gün var, olsun yine de ideale yakın bir kadro ile çıkarız
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Hangi kadro olursa olsun yedeklerde hatta 18 dışında kalacak kaliteli oyuncular olacak.

Kadroyu merak ediyorum.

Yorum

• Zokora'yı bu maçta dinlendirmek lazım, Inter maçında çok yoruldu..

Yorum

• bu halil çok fedakar oynuyo hiç sesini çıkarmadan görevi neyse yerine getiriyo helal olsun defansa yardımını çok beğendim..

Yorum

• İlk olarak mehmet_6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu halil çok fedakar oynuyo hiç sesini çıkarmadan görevi neyse yerine getiriyo helal olsun defansa yardımını çok beğendim..
              Aynen çok iyi niyetli, özverili, fedakar oynuyor. Bir takım oyuncusu gibi oynuyor.

Yorum

• unutma, unutturma

Yorum

• ya arkadaşlar başka başlıkta konuşuldu ama facede hale daha muhabbeti dönüyor.kale arkalarında tadilat var bu nedenle bilet satışı yapılmıyor deniliyor.ama ben taraftar gruplarında olduğu için yapılmadığını biliyorum.hangisi doğru ?
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Saglam tribün istiyorum bu macta.
                    Takim 4 ay üzerine ilk kez Avni Aker'de maca cikiyor.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• En önemli oyuncularımızdan biri olan burak neden ceza aldı?İlk defa böyle bir ceza gördüm rakip taraftarı kışkırtmaktan ne yaptıki burak?

Yorum

• Tarihi bir galibiyet sonrası zor bir maç.. Belediye bu sene geçen seneden iyi.. İnşallah kazanıp "ligde de varız" demiş oluruz.. Başarılar Trabzon'um..
                        20+10+20+11 = 61
                        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Jaja'ya bak, full konsantre

Yorum

• Bu çocuk bu maça Ankara'dan koşarak bile gider GİDER

Hayden Trabzon'a şampiyonu karşılamaya
                            Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• evet susmadan 90 dk desteklemeli Trabzon'da ki taraftarlarımız onlara büyük iş düşecek
                              ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Bu arada Trabzondaki taratarlarımızında gözü aydın.
                                125 günlük hasret bitiyor. Artık taraftarlarımız Avni Akeri cehenneme çevirirler herhalde.
                                En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                                En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X