evet son derece haklıyım gayse hiç birşey yok bir gol yediler evlere şenlik.Selçuğun biz de oynadığıyla gayse de oynadığı arasında alaka yok.Ebou e diye bir adam var sol bek mi sol açık mı nedir belli değil valla Mustafa manisa maçında yaptığı hata için tek kelime edilmez.ibb aynı ibb bu sene Anadoludan başka bir şampiyon daha çıkar biz veya bursa olamazsa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Abdullah Avcı'yla güzel yoldalar .Galibiyetten başka yol yok
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İbb zor bir rakip.. Ama zor da olsa 3 puan alıp ilk maçı unutalım.. ama Gs maçında güçlerini gösterdiler.. Tuzağa düşmeyelim.. Takımımızı her zaman olduğu gibi sonuna kadar destekleyelim.. Umarım avrupa maçından iyi bir sonuçla dönüp moralli çıkar kazanırız.. geçen sene deplasmanda doğru düzgün puan kaybetmemeiştik.. bu sene de içerde kaybetmeyelim.. ve bunun ilki de bu maç olsun.. Tabii deplasmanda da bir beş hafta kayıpsız gidelim isityorum.. Ama çok bir şey mi istiyorum bilmiyorum..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Valla sadece Webo değil, Tita bile futbolu bıraktırabilir Mustafa'ya...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWebo Mustafa'ya futbolu bıraktırabilir...
Yorum
-
Bende Hamburgtan gelmistimİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon ibb macina isvicreden özel olarak gelmisdim..insallah ayni galibiyeti tekrarlariz

Su Webo bize bir kac sene önce Osasuna formasinda Gol atan Arap degil mi yahu ??
Bu arada onlarin Webosu varsa bizim bin kat daha iyi olan Henriquemiz var
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
mustafa bırakmadı mı dahaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWebo Mustafa'ya futbolu bıraktırabilir...
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum