Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 hafta daha görelim takımı herşey netleşir çünkü birden göklere çıkardık sonra yerlere vurduk yeni transferlerin bi kısmını umarım haftaya galibiyetle tanışırız.
    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Bir maglubiyet ardindan moraller 0. Hayret birsey ya, bu takim daha 4 gun once Interi ITALYADA maglup eden takim. Hocamizin elbette yanlis tercihleri olmus olabilir ama lig daha yeni basladi. Taslar yerine otursun hele o zaman goruruz neyin nesi.

Yorum

• ortasahayı sapara-zokora-colman uclusune teslim edip adrian ı hucum organizasyonlarından sorumlu yapabiliriz.Bu arada celustka muhakkak her macta oynasın

Samsun macı:

----------tolga--------------
        celustka---giray---glowacki---ferhat
        ----sapara----zokora----colman-----
        volkan-------burak------------adrian

bora,mustafa,henrique,alanzinho,aykut,halil,serkan

bence cok iyi olur.

Bu arada vittek beni cok uzdu.Ondan beklentim cok buyuk..
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bunalim yapanlar acsin inter macini seyretsin euro futbolda

Biraz kendilerine gelsinler

Havayi kirletmesinler

Samsun bizim iyi niyetimizi haketmedi

O yuzden ilac olacak simdi bize ,, kader iste

Yorum

• Lige alışamadık yadırgadık bence
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak ivam odrob tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu yazmaya gelmiştim.

Çarşamba günü şampiyonlar ligi maçı yapmış kulübün maçı neden cumartesi ? kimsenin dikkatini çekmedi mi bu kulüpte ?
              pazartesi oynayıp salı günü lille maçına çıkmak ne kadar mantıklı sizce?
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• ilk defa gruplara kaldık hem ligi hem avrupayı aynı anda getiremiyoruz bunun acemiliğini çekiyoruz inşallah çabuk atlatırız
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• maç başlığına da yazmıştım eskisine de yazayım aynı mesajı, bu takım tek forvet asla oynamamalı, 3 lü forvet oynayacaksa da bunu yapabileceğimiz adamlar olmalı elimizde. bence şu an için en ideal dizilişimiz 4-1-3-2. ayrıca 3 lü forvet özelliklerine hele ki şu form durumuyla hakim değiliz. bari ikili forvet oynayalım. ama ibb maçındaki gibi tek forvet vittek olmuyor bence. zokora hücum anlamında çok iyi değil. geride kalmalı, böyle daha etkili, ön libero pozisyonunda. benim maç için görüşlerim ve kadrom bu şekilde;

samsunun defans hattı iyi, hücum hattı kötü... orta sahasıda ise top tutan bir selim teber var.

oyunu açacak oyuncular kullanmalıyız, defansif oynuyorlar. ama bu oyunu açacak oyuncu alanzinho olmasın lütfen. Sapara ne güne duruyor...

alanzinho fizik gücü yüksek ve kapalı oynayan takımlara karşı kayboluyor. kapanmayan takımlara daha etkili oluyor, tabi paslı oynamaya da karar verirse.

Bu maçta bence çıkarmamız gereken kadro;

-----------tolga----------

celustka giray yumlu cech

----------zokora-----------

----sapara colman adrian---

---------burak halil---------

geçen maçtaki ve bazı önemli maçlardaki performanslarıyla ''henrique,alanzinho,volkan'' benden kesik yedi kendilerini toparlasınlar buyursun gelsinler. volkan biraz toparlamaya çalıştı geçen maç ama hala kendinde değil bence. henrique ve alanzinho ise biraz dışarda hava alıp gelsinler, bol bol düşünsünler
                  En son el fanatico tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 23:12.

Yorum

• öncedende söylediğim gibi 5-6 haftaya ihtiyaç var bu zaman zarfında daha da puanlar kaybedebilirz bunu anlayışla karşılamalıyız.
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Top kullanamayan oyuncu oyunu cirkinlesdiriyor, Serkan ve Mustafa bunlardan ikisi. Serkan artik bu takimda alternetif
                      bir oyuncu olabilir belki. Bazan Senol hoca Serkani orta sahada kullaniyor, top kullanamayan adam orta sahada oyunu bozmaktan baska
                      neye yarar ki baska.

Simdi 30 kisilik bir kadroyla 3 kulvarda yarisacagiz diyorlar, takim daha orurmadan devamli degisiklik zarardan baska bir ise yaramiyor,
                      yaramadiginida gördük. Ligte iki gol yedik ikiside araya atilan topdan geldi, bunun cözümü bulunmazsa 3 kulvarda birden bayrigi erken cekeriz,
                      gidisat onu gösteriyor.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• benden önce bunu çok kişi dile getirdi burda ama bir de ben söylicem. bu benim forumda ilk mesajım bu konu içimi o kadar acıtıyo ki söylemeden duramadım içimi dökmem lazım.bizim taraftar nası bi takım beklio şurda 23 bin biletin hepsini tüketmek için.125 gündür takıma hasret bi şehir,tarihin en önemli galibiyetinden biri alınmış, oyunu zevk veren yeni transferler var ama 8000 biletten 2000 i satılıyo.1 saatte biletlerin tükenmesi gerekirken şu kadarcık bileti bile bitiremiyoruz, aklıma hiçbir sebep gelmiyo nası taraftarlıktır bu ben anlayamıyorum.illa derbi de mi dolcak bu stad ya da 10 20 tl mi olması gerekio biletlerin.geçen sene sonunda bile yıllar sonra takım son haftalara şampiyonluk potasında giriyo ama averajla geride diye bazı maçlarda yine stadı dolduramadık.trabzon halkı futbolu sever falan diyoruz millet evinde maç izliyo sadece.35bin kişilik staddan bahsediliyo eee nası doldurcaz o stadı yarısı boş olcaksa olmasın daha iyi.nası futbol şehri oluyo trabzon durum böyleyken. bi kaç gün önce haber61 de sözde bi taraftar yorum yapıyo "50tl'm olsa onla gider cemil ustada 2kg köfte yerim, yönetim inter maçından sonra rant elde etmek için fiyatları uçuk yapıyo"böle bi taraftarlık böle bi zihniyet var mı yaa,o zaman ben şöle taraftarım böle taraftarım demesin kimse.trabzonda yaşıyorum ama ne yalan söyliyim istanbulda maç olacağı zaman daha mutlu oluyorum.çok doluyum bu konuda imkanı olup da maça gelmeyen taraftarımıza yazıklar olsun demekten başka bişe gelmiyo içimden,takımıza da yazık bunu haketmiyolar bence.inşallah taraftarımız biraz bilinçlenir de en azından maratonda bi koltuğu bile boş görmeyiz bundan sonra

Yorum

• brnchln...haber61'dekı o malum kansız renkdaşımızın -maca gıdeceğıme 50 lıraya 2 kılo köfte yerım,yorumuna acayıp bozulmuştum.o vatandaşa ettığım küfürler doğal olarak yayımlanmadı.evet o zıhnıyette çok taraftarımız var malesef yapacak hıç bır şey yok.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• vallah oyuncularımız lig maçlarını rölantide oynuyorlar, çok belli...zokora,colman gölge presle yetiniyorlar ve iki maçtır yamuluyoruz...
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Geçen hafta ofansımız iyiydi orta ikilimiz vasattı bu hafta tam tersi oldu orta ikilimiz şuan gayet iyi takım ritmini bulmuş değil oyuncularımızın performansı gidip geliyor bunu zamanla aşacağımızı düşünüyorum. Samsun maçında saha içinde daha aktif olan yardımlaşması iyi olan bir takım olmalıyız bunu becerebilirsek zaten ligde yenemiyeceğimiz takım yok takımızda ayakları sağlam oyun zekası çok iyi olan oyuncular var yeter ki bunu kullanabileceğimiz ortamı yaratalım.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Sadri Şener : Fişi yanlış yere takmışlar elektrik ondan gitti.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X