Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ha bu arada ekleme, istifa isteyen bi soğuk su içsin!!!

Ama eleştiririmm kardeşim.

Halt ettiler, ahmaklık ettiler.

Bunun olacağı çok belliydi.

Yorum

• sene 2011 ve hala Şenol Güneş gitsin diyenler var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hep derler ya Trabzon halkı futboldan çok iyi anlıyor futbolu çok iyi biliyor bırakın bilmesin mümkünse çünkü bildiğini sanıyorlar. Sonra saçmalıyorlar ligin başında yaşanan bu puan kayıpları bence önemsiz Şenol Hoca yı eleştiren aciz insanlar mümkünse söyleyin bakalım kim gelecek bu takımın başına. Bu arada unutmadan bu takım şampiyonlar liginde oynuyorsa Şenol hoca sayesinde dir unutmayalım.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Hâlâ Şenol Hoca istifa başlıkları açılmadı mı?!
          Ayıptır günahtır beyler, bu takım oturacak ve kendine gelecek, müthiş günler göreceğiz.. içinizdeki Lawrence'a oha diyin bi zahmet.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• - Yahu merak etmeyin hiç bişey yapamasak playofflarda şikecileri tokatlar yinede rahatlarız
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Günahların Takımı fenerin taraftarları hadi dağılın artık

Yorum

• Beyler ibb çantada keklik takım değil. Bu takım fb den de bjk dan da puan alır bence. Önümüzdeki samsun maçıyla da çıkış trendine geçeriz. Herkes rahat olsun.

Yorum

• bu kadar niye sinirleniyorsunuz şikeli bir ligde oynadığımızı ve geçen senenin şampiyonu olduğumuzu unutmayalım renkdaşlar çokta önemli değil inter raheveti vardı futbolcularda

Yorum

• Zemin kötüyse onlarada kötü öle bi bahane yok
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvallah şenol hoca efendi hoca bu takımın bağrından çıkmış ama bu kadarda eleştirelim.Kadroyu yanlış kurdu.Israrla iyi futbolcuları oynatmıyor.defansta serkan giray celustka cech oynayacakken musatafa denen kereste de ısrar ediyor.Yapmayın Allah aşkına.lig hafife alınırmı?şampiyonlar ligi yarın öbür gün biter.Ligde nal toplarsak seneye nereye gideriz.Oyunda çalışılmış bir pozisyonumu bile yok.N eyaptığımız belli değil.Öyle ligin başı falan olayıda değil.
                      Lig hafife alınmaz tabii ki,seneyeki Avrupa tarlamızdır lig.

Ama serkanı oynatmakta zarar verecektir.İki maç oynadı,zaten çok yoruldu.

Celustka sürekli farklı mevkiilerde oynarsa,performansı düşebilir sonunda.

Ve Mustafa bence kereste değil,cidden değil. Girayın ilk geldiği zamandan çok daha iyi.Mustafaya sahip çıkalım.Bu takımda oynadıkça üzerine koyuyor,bunu göz önüne alalım.

Evet bugün oyun kötüydü,ama bundan bir ders çıkarabilecek ve oyuncularına anlatabilecek teknik ekibimiz var çok şükür.En büyük artımız bu zaten.

Hatalardan ders alamayacak bir teknik ekibimiz olsaydı,bugün en çok ben karamsar olurdum.

Son sözüm yönetime, Stoper işini çok hafife aldınız.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hep derler ya Trabzon halkı futboldan çok iyi anlıyor futbolu çok iyi biliyor bırakın bilmesin mümkünse çünkü bildiğini sanıyorlar. Sonra saçmalıyorlar ligin başında yaşanan bu puan kayıpları bence önemsiz Şenol Hoca yı eleştiren aciz insanlar mümkünse söyleyin bakalım kim gelecek bu takımın başına. Bu arada unutmadan bu takım şampiyonlar liginde oynuyorsa Şenol hoca sayesinde dir unutmayalım.
                        Morinho yu getircekler
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi anlaşılmayan yerler var!!

Hemşerim ya ş.ligi verilmese idi bize?

Durum ne olurdu?
                          En fazla uefa ligi+lig..

V.şen, sapara, vittek!!

Bu adamlar ş.ligi kararından sonra alındı.

Bu adamlar da alınmasa komple halimiz harap!!!

Sinirim buna benim.
                          Ben, şenol güneş veya bir başkasında değilim şahıs olarak.

Nasıl planlama ulan bu?

Yerli kadrosunun yetersizliği belli.

Peki ş.ligi verilmese ve volkan,vittek, sapara da olmasa, ki olmayacaktı, nasıl gidecektik?
                          Nereye gidecektik.

Bakın bu öküzlüktür.

Kabahati kimde ise halt etmiştir.

Ş,ligindne gelen paraları gözlerine sokabilirler.
                          Sene sonu ş.ligine tekrar gitmediğimiz takdirde bu sene olmanın bir anlamı yok!!!

Ş.ligi başarımızı arttırmayacaksa gitmeyelim abicim!!!

üsdadım cok güzela anlatmıssın fakat calınan bir şampiyonluk vardı ortada moraller bozuk sistem bozuk şenol hoca nasıl isyan etti.. hatırlıyormusun karabük macından sonra ... elimizden gelen oydu biz serefimizle oynadık ve 82 puan topladık.. adam satın almadık bunlar alın teri diyor serefsizler...

ben bile sogmustum elbet adalet yerini bulacak bulmazsa ilahi adalet yerini bulacakkkkkkk
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Şenol Hoca ne yapsın ilk 11 de iyi oynayan çok oyuncumuz vardı da değişikliklerin hatalısı mı kaldı Allahınızı severseniz, ilk 11 e bakın görüş farklılıklarını bile saysanız iyi oynayan 3 hadi taş çatladı desem yine 3, eee 7 tane adam kötü oynamış, değişikliklerin 3 üde iyi oynasa yine 4 tanesi kötü oynadı o da en iyimser bakışla, takım hazır değil, erken sezon açtık transferler çok geç bittiiii, biraz insaf neredeyse 2-3 günde bir maç yapıyoruz çok hırpalandık benfica, bilbao, inter derken daha kafalar bile karışık lillie maçında çok daha iyi oynayacağız İnşallah, finalleri üst üste gelmiş öğrenciler gibi DA-ĞIL-DIK şimdilik ama bunu bütünlmesi var, orada çözeriz olayı...

Yorum

• Mustafa'yı beğendim . Stoper yokluğunda fırsatını fena kullanmıyor .

Yorum

• geniş kadromuz var diyen hayal görür 10 civarı futbolcumuz kolay kolay forma yüzü göremez görmüyor da zaten, ya allah aşkına bu sezer vs ne zaman oynayacak ? neden göndermiyorsunuz bunları? kimse kusura bakmasın şenol hocamı başarılı buluyorum ama bu kadro yapılanması tam anlamıyla rezalet, o kadar adam var iş görür bir stoper yok, iki yönlü ortasaha biraz colman başka yok, golcü? he o allaha emanet yıllardır yok, 30 küsür adamın en az yarısı bu takımda oynayamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X