Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk yarı: nasılsa bi türlü gol atarım tarzı rahatlık
    ikinci yarı: dağınık bi futbol panik havası
    特拉布宗冠軍

Yorum

• Senol hoca hep trib£unden izlesin karsilasmalari, yoksa mutlak galip gelmesi gereken karsilasmalarda bile Volkan'in yerine Celustka'yi koyup saçma sapan oyun müdahelelerine devam eder......
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• trabzonsporun bugun kötü oynadı diyen zihniyete söverim...bugün ibb çok çok üst düzey top oynadi
        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adrianin oyundan alinmasinin hic bir ama hic bir aciklamasi yok
          Bunada aynen katiliyorum.

Tamam Alan iyi oynadi ama adam ortada oynadi, oysa macin basinda Adrian'i cizgida tutan ben degildim.

Senol Hoca'nin yaptigi en krtitik hata bence. Birde Henri'ye müdahale etmemesi, ardindan gelen sansis Vittek sakatligi.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Valla adamların oynayış şekilleri hep aynı. Helal olsun geçen hafta yaptıklarını bu hafta yine yaptılar ve bizi yendiler. Haftaya da ordu ibb yener demedi demeyin. adamların bi tarafları kalktı sayemizde... top çeviremedik 90 dk henriqe sahada ne yaptı acaba.. bilmiyorum belki macın bitiminin hemen ardından sinirli olmamın verdiğide etkiler vardır ama. Carsamba gününden sonra bu takıma bu oyun hiç yakışmadı.
            61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Henrique ve Serkan ' ın üstün mücadelesi malubiyeti getirdi

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en iyi oynayan alanzinho du

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi
                  Senol hoca istifa et! Birak artik bu isi!
                  Sen iyimisin kardesim?
                  Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi
                    Senol hoca istifa et! Birak artik bu isi!
                    Memet pazartesi okul var git çantanı neyim hazırla.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Rotasyon rijkard'ın başını yemişti.şenol hocam istikrarı sever.Bir an önce kadroyu oturtması lazım.Yoksa her maça değişik 11le çıkarsak sonuç bu olur.Ayrıca ileride sroun var.İnşallah Burak'ın dönüşü ile bu sorun hallolur...

Yorum

• bende aslında eren ve aykutu görmek isterdim kadroda ... bunu düşünseler cok iyi olacakrtı tek üzüldügüm nokta bu ... bırakın su gecleride kendilerini ispatlasınlar...

bazen kaybetmek gerekiyor kızmıyorum üzgünde deilim lilleyi yenelim her sey güzel olacak arkadaşlar inanaın herkesin aklı o macda o macı aldıkmı grupdan cakacagızzzzzzzzz
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Ya bu Serkan ne yapar anlamam Cech kademeye geliyo solbekten sağ kanattaki pozisyona
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• bide anlamadığım defansta polonyalının oynaması lazım göbekte...mustafayla olmaz bu iş..
                            " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Bu mağlubiyet TFF mühendislerinin eseridir. Burak'sız bir Trabzonspor'dan gol beklemeyin. Gol pozisyonuna girme becerisine sahip bir kişi yok takımda. Topla ileri çıkarken boş alana koşu yapan adam yok. İçeri dalış yapan adam yok. İnter maçındada öyleydi. Mucize kabilinden bir gol attık. TFF'nin tespiti çok doğru olmuş. Bu sene düşmanlar Burak'ın üzerine oynayacaklar.

Yorum

• ya hocam 90 dakika izlettin bize paoloyu.bir de nedir bu alanzinho ısrarın o mu kurtarcaktı bizi yanii.paweli de oynat artık be hocam!
                                from BOGAZIÇI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X