Senol hoca hep trib£unden izlesin karsilasmalari, yoksa mutlak galip gelmesi gereken karsilasmalarda bile Volkan'in yerine Celustka'yi koyup saçma sapan oyun müdahelelerine devam eder......
Valla adamların oynayış şekilleri hep aynı. Helal olsun geçen hafta yaptıklarını bu hafta yine yaptılar ve bizi yendiler. Haftaya da ordu ibb yener demedi demeyin. adamların bi tarafları kalktı sayemizde... top çeviremedik 90 dk henriqe sahada ne yaptı acaba.. bilmiyorum belki macın bitiminin hemen ardından sinirli olmamın verdiğide etkiler vardır ama. Carsamba gününden sonra bu takıma bu oyun hiç yakışmadı.
Rotasyon rijkard'ın başını yemişti.şenol hocam istikrarı sever.Bir an önce kadroyu oturtması lazım.Yoksa her maça değişik 11le çıkarsak sonuç bu olur.Ayrıca ileride sroun var.İnşallah Burak'ın dönüşü ile bu sorun hallolur...
bende aslında eren ve aykutu görmek isterdim kadroda ... bunu düşünseler cok iyi olacakrtı tek üzüldügüm nokta bu ... bırakın su gecleride kendilerini ispatlasınlar...
bazen kaybetmek gerekiyor kızmıyorum üzgünde deilim lilleyi yenelim her sey güzel olacak arkadaşlar inanaın herkesin aklı o macda o macı aldıkmı grupdan cakacagızzzzzzzzz
Bu mağlubiyet TFF mühendislerinin eseridir. Burak'sız bir Trabzonspor'dan gol beklemeyin. Gol pozisyonuna girme becerisine sahip bir kişi yok takımda. Topla ileri çıkarken boş alana koşu yapan adam yok. İçeri dalış yapan adam yok. İnter maçındada öyleydi. Mucize kabilinden bir gol attık. TFF'nin tespiti çok doğru olmuş. Bu sene düşmanlar Burak'ın üzerine oynayacaklar.
Yorum