oyuncu değişiklikleri inter maçı kadrosunu test etmek içindi.bence şenol hoca dün o yüzden çok kızdı.savunma tamam ortada büyük ihtimal serkenda olacak.zaten çok koşan takım olması lazım.yoksa yanarız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bazı kadrolarda Colman'ı kesenleri görüyorum ama Colman bu maçta oynar.Hemde güzel oynar.Sapara'yı mecbur oynatacak gibi duruyor.İleri uca da Sapara ile iyi anlaşan Vittek .
--------------Tolga--------------
Celustka--Giray--Glo--Cech
-------Zokora--Colman-------
Halil-------Sapara----Henrique
--------------Vittek---------------
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu defansla zorİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
----------------Tolga-----------------
Serkan----Giray-------Celustka----Cech
---------------Zokora-----------------
--------Colman--------Adrian----------
Halil--------------------------Alanzinho
---------------Henrique----------------İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Tolga-----------------
Serkan----Giray-------Celustka----Cech
---------------Zokora-----------------
--------Colman--------Adrian----------
Halil--------------------------Alanzinho
---------------Henrique----------------
Yorum
-
Cech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
------------------------------TOLGA--------------------------
SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------ZOKORA-------------------
--------------------COLMAN--------------------------------------------
----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
----------------------------------------HENRIQUE----------------------
------------------VITTEK----------------------------------------------Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
------------------------------TOLGA--------------------------
SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------ZOKORA-------------------
--------------------COLMAN--------------------------------------------
----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
----------------------------------------HENRIQUE----------------------
------------------VITTEK----------------------------------------------
Yorum
-
Bugünkü antremanda Ş.ligi topları piyasaya çıkmış.Şu bile insanı heyecanlandırıyor.
En son danger00 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 13:51.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecech hücum gücü iyi.ama inter maçında işe yarar mı bilmem.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü antremanda Ş.ligi topları pisaya çıkmış.Şu bile insanı heyecanlandırıyor.
Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız
BordoMavim
Yorum
Yorum