Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyuncu değişiklikleri inter maçı kadrosunu test etmek içindi.bence şenol hoca dün o yüzden çok kızdı.savunma tamam ortada büyük ihtimal serkenda olacak.zaten çok koşan takım olması lazım.yoksa yanarız.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• sapara takımla hiç bir maça çıkmamış, oynatacagını sanmıyorum hiçç...
      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Hocanın her kadrosu sürpriz oluyor.

Bakarsınız Henrique'yi keser. Zaten manisa maçında bayağı kızmış ona.Sebebini bilen yok.

hocanın takıma bu sene sahip çıkma anlamında çekinceleri olduğunu seziyorum.

Allah yardımcımız olsun.

İnter Manisa'ya benzemez.

Yorum

• Bazı kadrolarda Colman'ı kesenleri görüyorum ama Colman bu maçta oynar.Hemde güzel oynar.Sapara'yı mecbur oynatacak gibi duruyor.İleri uca da Sapara ile iyi anlaşan Vittek .

--------------Tolga--------------
          Celustka--Giray--Glo--Cech

-------Zokora--Colman-------

Halil-------Sapara----Henrique

--------------Vittek---------------

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Serkan-Zokora-Colman-Sapara-Halil-Henrique
            Bence kalabalık ortasaha ile çıkmalıyız.
            Top rakipteyken Halil-Henrique kanatlara kadar çekilir.
            Ama Sapara yerine Alanzinho ile başlayacaktır Şenol Hoca.

Yorum

• bu defansla zor

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu defansla zor
                Yapilmayan bir Stoper transferi var. Maalesef.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Birde Inter'in 11 ini koyun yahu..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• ----------------Tolga-----------------
                    Serkan----Giray-------Celustka----Cech
                    ---------------Zokora-----------------
                    --------Colman--------Adrian----------
                    Halil--------------------------Alanzinho
                    ---------------Henrique----------------
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ----------------Tolga-----------------
                      Serkan----Giray-------Celustka----Cech
                      ---------------Zokora-----------------
                      --------Colman--------Adrian----------
                      Halil--------------------------Alanzinho
                      ---------------Henrique----------------
                      halil oladan kadro çıkıyor mu acaba?halil manisa da bile oynayamaz.

Yorum

• Cech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
                        ------------------------------TOLGA--------------------------
                        SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
                        -----------------------------------------------------------------------
                        ------------------------------------------ZOKORA-------------------
                        --------------------COLMAN--------------------------------------------
                        ----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
                        ----------------------------------------HENRIQUE----------------------
                        ------------------VITTEK----------------------------------------------
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
                          ------------------------------TOLGA--------------------------
                          SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
                          -----------------------------------------------------------------------
                          ------------------------------------------ZOKORA-------------------
                          --------------------COLMAN--------------------------------------------
                          ----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
                          ----------------------------------------HENRIQUE----------------------
                          ------------------VITTEK----------------------------------------------
                          cech hücum gücü iyi.ama inter maçında işe yarar mı bilmem.

Yorum

• Bugünkü antremanda Ş.ligi topları piyasaya çıkmış. Şu bile insanı heyecanlandırıyor.

En son danger00 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 13:51.
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cech hücum gücü iyi.ama inter maçında işe yarar mı bilmem.
                              Dünkü maçtan bağımsız olarak bunu söylüyorsanız anlarım, ha şu da var bu maçta hücum gücünden ziyade defansif gücü belirleyici olacaktır. Marek Cech'i ben bilmiyordum, dünkü maçta da çok belirleyici bir fikre sahip olamadım açıkçası.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugünkü antremanda Ş.ligi topları pisaya çıkmış. Şu bile insanı heyecanlandırıyor.

Tam bunu yazacaktım şimdi, harbiden topu görmek bile heyecanlandırıyor insanı.
                                Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız

BordoMavim

Yorum

Yükleniyor...
                                X