Arkadaslar ne derseniz deyin Senol Günes manisa macinda bu mac icin prova yapmistir, bakin SIKIYORSA Trabzonsporlu oyuncularimizbu mactada böyle laubeli sekilde oynasinlar, cok farkli mac olacak iddia ediyorum bu macta iyi oynayacagiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga görevini yapiyor onada haksizlik yapmamak lazim.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen begenmiyorum.Onur hazirsa oynamali.Zaten Onurun daha iyi oldugunu biliyoruz....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun vadede yine Onur kaleye gececek zaten bakalim zamani nezaman olacak.
Yorum
-
Tamamen degisik bi Trabzonspor göreceksinizi. Interi her oyuncumuz ciddiye alacak, ciddiye almaya meyburlar, ciddiye almayan oyuncunun ben ......... Manisaya karsi oynamadigimizi herkez biliyor.
Ben Hocaya ve takima güveniyorum, Türkiyeyi en güzel sekilde temsil edecegiz, bazilari istemezse bile
Yorum
-
Bazı arkadaşlar Manisaya gibi oynarsak kaybederiz demiş.. Bir kere Manisaya oynadığımız gibi oynamayacağız taktik değişik olacak daha defansif bu bir ikincisi Manisa maçında oyuncular isteksizdi ne bilim maça kendini vermiyorlardı ama bu maç çok değişik o müziği ilk kez duyacaklar ilk şampiyonlar ligi maçları olacak hepsi canını dişine takarak oynayacak eminim.FIRTINA
Yorum
-
Allah'ım sen yardım et takımımıza..
Takım İstanbul'dan gider sanırım kesinlikle bir organizasyon düzenlenmeli..
Yönetiiiiim uyumayalım..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Şenol Hoca her zaman kı gibi bizi şaşırtacak bir kadro ile çıkacaktır..
Sezer Badur ile başlarsa kımse şaşırmasın...
Kımse laf etmese Şenol Hoca Burak da yoksa yeniLmeyiM deyip maça
Tolga
giray
celutska
glovacki
serkan
marek cech
mustafa yumlu
zokorro
aykut
sezer
COLMAN
11 ile başlar..Orta sahayı da geçmez..
Valla devler Ligi, Oyunu okuma yeridir..Tek tip bir taktikle maça çıkıp , maç içinde oyunun şeklini değiştecek hamleler gelmediği müddetçe korkak ve pısırık bir halde kalırız. Maalesef şenol Hoca ezberinden vazgeçmez..En büyük Örneği Lverpol le oynadığımız deplasman maçında Kazanma ihtimalı varken ve Rakip çok kötüyken sadece gol yememeyi düşünmesine uyuz olmuştum...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Espri bir tarafa kalsın
Manisa maçındakı hataların orda tekrar etmeyeceğini düşünüyorum..
Maça
Tolga
Glovackı
Celustra
Serkan
marek
Colman
Zokorro
Halil
Henrıgue
Aykut
Alanzinyo)
kadrosuyla başlayacağız, Mutlak 0-0 a yatan bir anlayışla oynayacağız ve Bundan da başarılı olacağımızı düşünüyorum..Gununde bir Henrigue olursa kontra ataklardan bulabileceğimiz bir gol ile ( kı son dakıkalarda gelmesi dileğim) maçı alabileceğimizi düşünüyorum..
Fazla büyütmenın bir manası yok, İnter şu halıyle benfica dan daha iyi bir takım değil...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca her zaman kı gibi bizi şaşırtacak bir kadro ile çıkacaktır..
Sezer Badur ile başlarsa kımse şaşırmasın...
Kımse laf etmese Şenol Hoca Burak da yoksa yeniLmeyiM deyip maça
Tolga
giray
celutska
glovacki
serkan
marek cech
mustafa yumlu
zokorro
aykut
sezer
COLMAN
11 ile başlar..Orta sahayı da geçmez..
Valla devler Ligi, Oyunu okuma yeridir..Tek tip bir taktikle maça çıkıp , maç içinde oyunun şeklini değiştecek hamleler gelmediği müddetçe korkak ve pısırık bir halde kalırız. Maalesef şenol Hoca ezberinden vazgeçmez..En büyük Örneği Lverpol le oynadığımız deplasman maçında Kazanma ihtimalı varken ve Rakip çok kötüyken sadece gol yememeyi düşünmesine uyuz olmuştum...
Yorum
-
Hayatim boyunca bunu beklemistim. Sampiyonlar ligindeyiz ya hala inanamiyorum.
Sampiyonlar liginde kesinlikle orta sahamizi üclemeliyiz. Zokora - Colman ve Sapara en mantiklisi bana göre. Tek Zokora ve Colman oynarsa perisan ederler bizi. Ileride de insallah Henrique oynar.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
Yorum