Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar ne derseniz deyin Senol Günes manisa macinda bu mac icin prova yapmistir, bakin SIKIYORSA Trabzonsporlu oyuncularimizbu mactada böyle laubeli sekilde oynasinlar, cok farkli mac olacak iddia ediyorum bu macta iyi oynayacagiz.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga görevini yapiyor onada haksizlik yapmamak lazim.
      Ben begenmiyorum.Onur hazirsa oynamali.Zaten Onurun daha iyi oldugunu biliyoruz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Arkadaslar darilmaca gücenmece yok biz bu macta ilk olarak defansi düsünmemiz lazim sen dünyanin en köklü en iyi takimlarindan birine karsi oynuyoruz, onun icin hic kimse gücenmesin gercekleri konusalim.
        En son Filak61 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 02:10.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben begenmiyorum.Onur hazirsa oynamali.Zaten Onurun daha iyi oldugunu biliyoruz.
          Uzun vadede yine Onur kaleye gececek zaten bakalim zamani nezaman olacak.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uzun vadede yine Onur kaleye gececek zaten bakalim zamani nezaman olacak.
            ikiside cok mükemmel kaleci ama onurunda hakkini yememk lazim oynamalidir.

Yorum

• Hoca Giray'ı kesmez. Mustafa'nın yerine Glowacki'nin oynar. Celustka sağda, Cech de solda başlayacaktır. Orta sahadaki üçüncü eleman bence Aykut yerine Serkan olur...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tamamen degisik bi Trabzonspor göreceksinizi. Interi her oyuncumuz ciddiye alacak, ciddiye almaya meyburlar, ciddiye almayan oyuncunun ben ......... Manisaya karsi oynamadigimizi herkez biliyor.

Ben Hocaya ve takima güveniyorum, Türkiyeyi en güzel sekilde temsil edecegiz, bazilari istemezse bile

Yorum

• Bazı arkadaşlar Manisaya gibi oynarsak kaybederiz demiş.. Bir kere Manisaya oynadığımız gibi oynamayacağız taktik değişik olacak daha defansif bu bir ikincisi Manisa maçında oyuncular isteksizdi ne bilim maça kendini vermiyorlardı ama bu maç çok değişik o müziği ilk kez duyacaklar ilk şampiyonlar ligi maçları olacak hepsi canını dişine takarak oynayacak eminim.
                  FIRTINA

Yorum

• Allah'ım sen yardım et takımımıza..

Takım İstanbul'dan gider sanırım kesinlikle bir organizasyon düzenlenmeli..

Yönetiiiiim uyumayalım...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• iki inter macindanda puan beklemiyorum. fark olmasin hakem iyi yönetsin gereksiz kartlar olmasin. diger 4 mac daha önemli.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bugunku kadroya henrikeyi dahil edersek halilin yerine ligde oyniyacamiz kadro.. sampiyonlar liginde boyle mac lar oynarsak 0 cekeriz
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Şenol Hoca her zaman kı gibi bizi şaşırtacak bir kadro ile çıkacaktır..

Sezer Badur ile başlarsa kımse şaşırmasın...

Kımse laf etmese Şenol Hoca Burak da yoksa yeniLmeyiM deyip maça

Tolga
                          giray
                          celutska
                          glovacki
                          serkan
                          marek cech
                          mustafa yumlu
                          zokorro
                          aykut
                          sezer
                          COLMAN

11 ile başlar..Orta sahayı da geçmez..

Valla devler Ligi, Oyunu okuma yeridir..Tek tip bir taktikle maça çıkıp , maç içinde oyunun şeklini değiştecek hamleler gelmediği müddetçe korkak ve pısırık bir halde kalırız. Maalesef şenol Hoca ezberinden vazgeçmez..En büyük Örneği Lverpol le oynadığımız deplasman maçında Kazanma ihtimalı varken ve Rakip çok kötüyken sadece gol yememeyi düşünmesine uyuz olmuştum...
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Espri bir tarafa kalsın

Manisa maçındakı hataların orda tekrar etmeyeceğini düşünüyorum..

Maça

Tolga
                            Glovackı
                            Celustra
                            Serkan
                            marek
                            Colman
                            Zokorro
                            Halil
                            Henrıgue
                            Aykut
                            Alanzinyo)

kadrosuyla başlayacağız, Mutlak 0-0 a yatan bir anlayışla oynayacağız ve Bundan da başarılı olacağımızı düşünüyorum..Gununde bir Henrigue olursa kontra ataklardan bulabileceğimiz bir gol ile ( kı son dakıkalarda gelmesi dileğim) maçı alabileceğimizi düşünüyorum..

Fazla büyütmenın bir manası yok, İnter şu halıyle benfica dan daha iyi bir takım değil...
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Hoca her zaman kı gibi bizi şaşırtacak bir kadro ile çıkacaktır..

Sezer Badur ile başlarsa kımse şaşırmasın...

Kımse laf etmese Şenol Hoca Burak da yoksa yeniLmeyiM deyip maça

Tolga
                              giray
                              celutska
                              glovacki
                              serkan
                              marek cech
                              mustafa yumlu
                              zokorro
                              aykut
                              sezer
                              COLMAN

11 ile başlar..Orta sahayı da geçmez..

Valla devler Ligi, Oyunu okuma yeridir..Tek tip bir taktikle maça çıkıp , maç içinde oyunun şeklini değiştecek hamleler gelmediği müddetçe korkak ve pısırık bir halde kalırız. Maalesef şenol Hoca ezberinden vazgeçmez..En büyük Örneği Lverpol le oynadığımız deplasman maçında Kazanma ihtimalı varken ve Rakip çok kötüyken sadece gol yememeyi düşünmesine uyuz olmuştum...
                              liverpool macinda bende uyuz olmustum ama o yazdiginiz bir tip kadroyu senol hocanin sahaya sürmeyecegini sizde biliyorsunuz abartili olmus biraz o elestiri.

Yorum

• Hayatim boyunca bunu beklemistim. Sampiyonlar ligindeyiz ya hala inanamiyorum.

Sampiyonlar liginde kesinlikle orta sahamizi üclemeliyiz. Zokora - Colman ve Sapara en mantiklisi bana göre. Tek Zokora ve Colman oynarsa perisan ederler bizi. Ileride de insallah Henrique oynar.
                                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

Yükleniyor...
                                X