Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bariz canlı telefon baglantısı yahu ne esprisi ciddi ciddi heyecanla anlattı hemde
    gurur duydum
    dünya futbolunu bu kadar yakından takip eden spor adamlarının olduğu ülkemin futbolda geleceği çok parlak
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• İnşallah İlker Yasin uyutmaz maç içerisinde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amin Ufak bi eksik var hemen ekliyorum, bide Tolga her şutu kurtarsın
        Hocam forvetin her vurduğunu attığı sürece kalede sıkıntı yok

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gurur duydum
          dünya futbolunu bu kadar yakından takip eden spor adamlarının olduğu ülkemin futbolda geleceği çok parlak
          belki özgüven kazanmamız için falan demiştir ya o kadar yüklenmeyin adama

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah İlker Yasin uyutmaz maç içerisinde
            O kansız heriften herşeyi bekleyin derim ben , maçı saçma sapan anlatmak için elinden geleni yapacaktır italyanın düzünde penaltı kurtardıktan sonra onur aferin diye kısık sesle ifadesini unutmadık daha.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• O Inter ise biz de Trabzonuz ulan. Çıkalım böyle
              -------------Tolga-----------
              Celustka--Giray---Glowacki-Cech
              ---------Zokora--Colman--------
              ------------Alanzinho---------
              ---Halil------Vittek----Henrique-
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O Inter ise biz de Trabzonuz ulan. Çıkalım böyle
                -------------Tolga-----------
                Celustka--Giray---Glowacki-Cech
                ---------Zokora--Colman--------
                ------------Alanzinho---------
                ---Halil------Vittek----Henrique-
                Alanzinhoyla baslamayiz Sapara olabilir

Yorum

• Maçtan alnımızın akıyla çıkarız inşallah , çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz ama bunu başarabileceğimizi de biliyoruz .Sahaya çıkacak 11'in hiçbir önemi yok benim için bunun tadını çıkaralım camia olarak .

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alanzinhoyla baslamayiz Sapara olabilir
                    Böyle çıkmak intihar olur zaten.
                    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      unutmaki haber daire baskani ugur dündar
                      Bende bu durumu bildiğim için söylüyorum..

Yalnız unutulmasınki Trabzonsporumuzda bu ülkenin takmı...

Nasıl bir şekilde gözleri kapanmışsa onlar için istanbuldan başka şehir ve 3 takımdan başka takım yok..

Ne diyelim bu düzen böyle gelmiş inşallah bu akşam Trabzonsporumuz yüzümüzü güldürsün..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Manisa maçında giydirdiği Alanzinho'ya forma şansı vereceğini düşünmüyorum.Sapara ilk 11'de olur

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle çıkmak intihar olur zaten.
                          Aynen! Bence de Alanzinho ilk 11 adami degil (benim gorusum). Ikinci yarida yada sonradan girdigi maclarda cok daha verimli olmustur.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Not Afraid !

bu nasıl bir müzik,,, adamı ağlatıyo

Yorum

• İnter agresif oynayan takım, bundan faydalanmak adına alanzinho oynatılabilir topu ayağında tutabildiği için. kaldı ki orta saha ile forvet hattında pas trafiğini şu geçen bir kaç maçtır hiç beceremiyoruz. adrianda yokken alan oynayabilir.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Manisa maçında giydirdiği Alanzinho'ya forma şansı vereceğini düşünmüyorum.Sapara ilk 11'de olur
                                Hoca orada Alanzinho'ya değil Henrique'ye giydirdi o lafları..

Ama ben de katılıyorum bu gece Alan ilk 11 olmamalı...
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X