Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az önce maçı tekrar izledim taraftarımız 90 dk. susmamış, canlı izlerken insan heyecandan farkedemiyor. Teşekkürler hepsine.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Takımımızın Şampiyonlar Ligi’nde Inter deplasmanında elde ettiği galibiyeti getiren golün sevincini gösteren fotoğraf UEFA’nın resmi sitesinde açılan yarışmaya katıldı.

Gecenin önemli anlarını yansıtan 9 fotoğrafa verilecek oylar sonrasında Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftanın unutulmaz anı belirlenmiş olacak. Söz konusu yarışmaya katılmak isteyenler http://www.uefa.com/uefachampionsleague/photos/vote/index.html adresinden oy verme işlemini gerçekleştirebiliyorlar.
      trabzonspor resmi sitesinden.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mükemmel ya. Şöyle spikerler lazım bize.
        barış reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süper ya
          Barış reyiz ilker yasin'e nazire yapmış...
          Kopmuş koparmış...

Yorum

• şu bailı kitleyin ya okadar cok konuslduki diyer maçları unutuyoruz tmm yendik bitti biizm yaşadamız rehavet sankşi futbolculara bulaştı

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ŞamPiyonlae Liginde Bu takım 3-4-3 Oynar mı Sizce ? Oyunculara özel Görevler verilerek Olabilir..Zokora Stoper ve Orta Saha vb...

Celustka-Giray-Cech

Sapara-Zokora-Colman- Adrian

Burak-Vittek-Henrique
              agam ne yaptı milletin diline düşüreriz 3 4 3 bence kaldıramayız cl o sistemi
              Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
              Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
              Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
              Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
              Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımımızın Şampiyonlar Ligi’nde Inter deplasmanında elde ettiği galibiyeti getiren golün sevincini gösteren fotoğraf UEFA’nın resmi sitesinde açılan yarışmaya katıldı.

Gecenin önemli anlarını yansıtan 9 fotoğrafa verilecek oylar sonrasında Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftanın unutulmaz anı belirlenmiş olacak. Söz konusu yarışmaya katılmak isteyenler http://www.uefa.com/uefachampionsleague/photos/vote/index.html adresinden oy verme işlemini gerçekleştirebiliyorlar.
                trabzonspor resmi sitesinden.

Bir oy da ben verdim ve 4 oy oldu şu an. Diğer fotoların oyları daha az. El verirsek rahat birinci gelir diye düşünüyorum. Takımımızın reklamını avrupa her türlü imkanı yakaladığımızda yapmamız gerek. Trabzonsporun yurt dışında tanındığını yurt dışındayken hissetmek öyle büyük mutluluk ki...

İtalya'ya geçen sene giriş yaparken pasaport kontrolü yapan İtalyan memur Pasaportumda yazan Trabzon kelimesini gördüğünde gözleri parlamıştı. "Demek Trabzonsporlusun, güçlü takımdır " demişti... Büyük gurur vermişti...
                Şampiyonlar ligine ilk adım: www.trabzoninter.com
                Şampiyon TS!!!

Yorum

• İlk olarak eurotrb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir oy da ben verdim ve 4 oy oldu şu an. Diğer fotoların oyları daha az. El verirsek rahat birinci gelir diye düşünüyorum. Takımımızın reklamını avrupa her türlü imkanı yakaladığımızda yapmamız gerek. Trabzonsporun yurt dışında tanındığını yurt dışındayken hissetmek öyle büyük mutluluk ki...

İtalya'ya geçen sene giriş yaparken pasaport kontrolü yapan İtalyan memur Pasaportumda yazan Trabzon kelimesini gördüğünde gözleri parlamıştı. "Demek Trabzonsporlusun, güçlü takımdır " demişti... Büyük gurur vermişti...
                  Bu koca bir yalan! Her oy verildiginden sonra öyle yaziyo.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1. olduk beyler gol sevincinde de incisözlük sayesinde..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hayatım boyunca unutamayacağım sayılı maçlardan biri
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• oradaydimmmm
                        Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• hahah koptum üstteki videoya
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• fotomaçtaki bir yorum "Ne demisti 1983 interli ALTOBELLI,Turk milli takimi bu Trabzonspor Takiminin yarisi bile degildir,simdi gitin MILITOya sorun ayni soruyu !!"

arkadaşlar gerçekten böyle bir şey var mı?
                            "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• inter adını ilk defa duyduğum novara diye bir takıma 3-1 yenildi. biz bizim galibiyeti biraz fazla abarttık sanırım.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inter adını ilk defa duyduğum novara diye bir takıma 3-1 yenildi. biz bizim galibiyeti biraz fazla abarttık sanırım.
                                - Böyle yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın abicim , bizde belediyeye yenildik nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X