Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Böyle yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın abicim , bizde belediyeye yenildik nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz ...
    çok basit, inter her hafta yeniliyor, demek ki çok kötü bir takım. biz bunları eskiden yendiğimizde en azından şaşalı dönemleriydi. ama şimdi gelen vuruyor giden vuruyor. böyle bir inter'i yenmenin verdiği rehavet bizi olumsuz olarak çok etkiledi.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Inter'den Yavuz Selim'de çok var.
      Bu sene zaten küme düşeceklermiş.Kaynak Berlusconi.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok basit, inter her hafta yeniliyor, demek ki çok kötü bir takım. biz bunları eskiden yendiğimizde en azından şaşalı dönemleriydi. ama şimdi gelen vuruyor giden vuruyor. böyle bir inter'i yenmenin verdiği rehavet bizi olumsuz olarak çok etkiledi.
        - Evet ya bizim maçtada çok kötülerdi , hatta biz farkı kaçırdık , desene abi boşuna sevindik o kadar
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yapmayın Allah aşkına etmeyin.Küçümsenen takıma bakın, INTER FC

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Evet ya bizim maçtada çok kötülerdi , hatta biz farkı kaçırdık , desene abi boşuna sevindik o kadar
            bir an düşündüm aslında evet haksızım, kendimi eleştiriyorum; biz liverpool'un en kötü zamanında onlara elenmiş bir takımız. o yüzden baya bir aşama kaydettik bu konuda. yine de lille maçı bizim açımızdan gerçek seviyemizi görmemiz için önemli bir maç olacak. neyse şuanda samsun maçına odaklanmamız en iyisi.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Gasperini'nin görevine son verildi

Serie A'ya kötü bir başlangıç yapan ve Şampiyonlar Ligi ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor'a kaybeden İnter'de, teknik direktör Gian Gasperini'nin görevine son verildi..

Kulüpten yapılan açıklamada, Gasperini'ye, kulüp için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür edilirken, işbirliğine son vermekten üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Açıklamada, şu an için takımı Daniele Bernazzani ile Giuseppe Baresi'nin çalıştırdığı belirtildi, Gasperini'nin yerine getirilecek isim hakkında bilgi verilmedi.

Gasperini, takımının Serie A'ya kötü bir başlangıç yapması ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Trabzonspor karşısında alınan yenilgi nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gasperini'nin görevine son verildi

Serie A'ya kötü bir başlangıç yapan ve Şampiyonlar Ligi ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor'a kaybeden İnter'de, teknik direktör Gian Gasperini'nin görevine son verildi..

Kulüpten yapılan açıklamada, Gasperini'ye, kulüp için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür edilirken, işbirliğine son vermekten üzüntü duyulduğu ifade edildi.

Açıklamada, şu an için takımı Daniele Bernazzani ile Giuseppe Baresi'nin çalıştırdığı belirtildi, Gasperini'nin yerine getirilecek isim hakkında bilgi verilmedi.

Gasperini, takımının Serie A'ya kötü bir başlangıç yapması ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Trabzonspor karşısında alınan yenilgi nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu.
                keşke 2. maçımıza kadar kalsaydı.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keşke 2. maçımıza kadar kalsaydı.....
                  Gitmesi iyi oldu.Inter'in CSKA ve Lille maçlarından galip çıkması lazım.Gasperini ile zor olurdu..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu hoca değişikliği lehimize mi olur,aleyhimize mi bilemedim...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gitmesi iyi oldu.Inter'in CSKA ve Lille maçlarından galip çıkması lazım.Gasperini ile zor olurdu..
                      öyle düşünürsek haklısın...

ama ben 2. maçtandan puan alırız diye düşünüyordum.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu hoca değişikliği lehimize mi olur,aleyhimize mi bilemedim...
                        kısa vadede iyi, uzun vadede kötü

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öyle düşünürsek haklısın...

ama ben 2. maçtandan puan alırız diye düşünüyordum.....
                          İnter'in bizimle oynayacağı maça kadar 1 CSKA, 2 Lille maçı var. Şu an grup sonuncusu olmanın verdiği sıkıntıyla bu 3 maçtan 9 puan alırsa, 5. hafta bizi yenmesinde hiç bir sakınca yok
                          Bize düşen Lille ve CSKA'dan 6 puan alabilmek...

Yorum

• hocaları bizim maça kadar idare etseydi iyi olurdu..

aklıma dinamo kiev maçı geldi.adamları orada madara ettik .bir sürü gol kaçtı.15 gün sonra yeni hocalarıyla pozisyona bile sokmadan 2-0 la bizi elediler..

inter için hoca değişikliği kaçınılmazdı ama bize zararı dokunur
                            fenerbahçe dünya pisliğidir..
                            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocaları bizim maça kadar idare etseydi iyi olurdu..

aklıma dinamo kiev maçı geldi.adamları orada madara ettik .bir sürü gol kaçtı.15 gün sonra yeni hocalarıyla pozisyona bile sokmadan 2-0 la bizi elediler..

inter için hoca değişikliği kaçınılmazdı ama bize zararı dokunur
                              O maçta 2 stoperimiz sakat olduğu için elendiğimizi düşünüyorum. 2 duran top, 0-2...

Yorum

• Herşey bir yana da.
                                Biz o akşam Inter'den çok fener koyduk.
                                dün akşam salya sümük ağlayan Volkan'a koyduk.
                                Tüm şikecilere,başta M.A.A.olmak üzere fenerasyona koyduk.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X