İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
-
İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok basit, inter her hafta yeniliyor, demek ki çok kötü bir takım. biz bunları eskiden yendiğimizde en azından şaşalı dönemleriydi. ama şimdi gelen vuruyor giden vuruyor. böyle bir inter'i yenmenin verdiği rehavet bizi olumsuz olarak çok etkiledi.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yapmayın Allah aşkına etmeyin.Küçümsenen takıma bakın, INTER FC
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Evet ya bizim maçtada çok kötülerdi , hatta biz farkı kaçırdık , desene abi boşuna sevindik o kadarDarağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Gasperini'nin görevine son verildi
Serie A'ya kötü bir başlangıç yapan ve Şampiyonlar Ligi ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor'a kaybeden İnter'de, teknik direktör Gian Gasperini'nin görevine son verildi..
Kulüpten yapılan açıklamada, Gasperini'ye, kulüp için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür edilirken, işbirliğine son vermekten üzüntü duyulduğu ifade edildi.
Açıklamada, şu an için takımı Daniele Bernazzani ile Giuseppe Baresi'nin çalıştırdığı belirtildi, Gasperini'nin yerine getirilecek isim hakkında bilgi verilmedi.
Gasperini, takımının Serie A'ya kötü bir başlangıç yapması ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Trabzonspor karşısında alınan yenilgi nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu.
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGasperini'nin görevine son verildi
Serie A'ya kötü bir başlangıç yapan ve Şampiyonlar Ligi ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor'a kaybeden İnter'de, teknik direktör Gian Gasperini'nin görevine son verildi..
Kulüpten yapılan açıklamada, Gasperini'ye, kulüp için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür edilirken, işbirliğine son vermekten üzüntü duyulduğu ifade edildi.
Açıklamada, şu an için takımı Daniele Bernazzani ile Giuseppe Baresi'nin çalıştırdığı belirtildi, Gasperini'nin yerine getirilecek isim hakkında bilgi verilmedi.
Gasperini, takımının Serie A'ya kötü bir başlangıç yapması ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Trabzonspor karşısında alınan yenilgi nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke 2. maçımıza kadar kalsaydı.....''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitmesi iyi oldu.Inter'in CSKA ve Lille maçlarından galip çıkması lazım.Gasperini ile zor olurdu..
ama ben 2. maçtandan puan alırız diye düşünüyordum.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hoca değişikliği lehimize mi olur,aleyhimize mi bilemedim...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle düşünürsek haklısın...
ama ben 2. maçtandan puan alırız diye düşünüyordum.....
Bize düşen Lille ve CSKA'dan 6 puan alabilmek...
Yorum
-
hocaları bizim maça kadar idare etseydi iyi olurdu..
aklıma dinamo kiev maçı geldi.adamları orada madara ettik .bir sürü gol kaçtı.15 gün sonra yeni hocalarıyla pozisyona bile sokmadan 2-0 la bizi elediler..
inter için hoca değişikliği kaçınılmazdı ama bize zararı dokunurfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocaları bizim maça kadar idare etseydi iyi olurdu..
aklıma dinamo kiev maçı geldi.adamları orada madara ettik .bir sürü gol kaçtı.15 gün sonra yeni hocalarıyla pozisyona bile sokmadan 2-0 la bizi elediler..
inter için hoca değişikliği kaçınılmazdı ama bize zararı dokunur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum