Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inter macindan bi kac resim...

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

acilmiyorsa, bundan deneyin:

http://img13.imageshack.us/slideshow...?id=006spx.jpg
    1. Hanauer FC 1893 e.V. ~ Hessen eyaletinin en eski kulübü

http://www.fc-hanau93.de/

Yorum

• Barış...ççç

Yorum

• Bundan sonra Trabzonspor'u tutacağını açıklayan Ahmet Hakan, sebebini ise şöyle açıkladı; ''En son İnter galibiyetinin İstanbul medyasında hak ettiği ölçüde karşılık bulamadığını görünce... Yani yapılan açık haksızlığı fark edince... Kararımı verdim... Ben artık ''aktif bir Trabzonspor taraftarı'' olacağım... Yolumdan hiç dönmemecesine.''
        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bundan sonra Trabzonspor'u tutacağını açıklayan Ahmet Hakan, sebebini ise şöyle açıkladı; ''En son İnter galibiyetinin İstanbul medyasında hak ettiği ölçüde karşılık bulamadığını görünce... Yani yapılan açık haksızlığı fark edince... Kararımı verdim... Ben artık ''aktif bir Trabzonspor taraftarı'' olacağım... Yolumdan hiç dönmemecesine.''
          Bu gercekmi? Gercekse nereden bakabilirim?
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu gercekmi? Gercekse nereden bakabilirim?
            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Geçen sene eski adıyla UEFA yeni adıyla Avrupa ligi ön elemesinde Liverpool ile eşleşen Trabzonspor için birçok kehanet vardı. Mesela; Beşiktaş’ın yediği gol rekoru egale edilir, yeni bir rekor kırılır vs. vs. İnsanlar kahve içmeden akıl karı olmayan bir yöntemle fal bakıyorlardı. Akabinde oynanan futbol, Trabzonspor’un asil oyunu herkesi yanılttı ve tükürdüğünü yalattı.

Bu sene transferleri çok eleştirildi. Hatta hâlen eleştiriliyor. Şahsen bende çok tatmin olmayanlardanım. Ama bir ‘takım’ görüntüsü var. Hem de tam bir ‘takım’. Şampiyonlar liginde daha sükseli transferlerle mücadele etmek ister haliyle her takım! Ve her taraftar büyük futbolcu izlemek ister. (İsim olarak büyük…)

Elindeki bu mütevazı ve mücadeleden korkmayan takımla İnter’le başa baş bir mücadele, akabinde ilk şampiyonlar liginde alınmış büyük bir zafer! İlk maç ve ilk galibiyet…

Küçümsenen, görmezden gelinen ve basit bir şeymiş gibi nitelendirilen galibiyetler vardır. Rakibi överler. Mesela; Eski İnter değil, yok eski Liverpool değil, yok eski Mezepotamyaspor değil.

*

Görünmeyen ve anlaşılmayan ya da atlanan bir şey var; Trabzonspor eski Trabzonspor! Efsane olan! Ayak sesleri bir yıl sonrasındaki sarsıntıları anımsatan Trabzonspor! Ve o Trabzonspor bugün Avrupa’nın gündeminde! Eskiden olduğu gibi…

Tarih gerçekleri yazar; Trabzonspor en büyük gerçeklerden birisidir ve bunu dosta düşmana göstermeye devam edecektir!

*

Yaşa,

Var ol Trabzonspor!

Garrincha
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hani nerde? Arıyor muyuz gidenleri? Enginleri, Selçukları, Egemenleri? Bu futbolcuları yücelten Trabzonspor.

Tek kahraman Trabzonspor. Tek efsane Trabzonspor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O değil de , ne maçtı yahu..
                  Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• mactan önce arkadaslar Auvrupa'dan Eutalsat 7.0 ve Digitürk paketi üzerinden macin Digi kanaldan izlenebilecegini söylemislerdi.

Izleyebildiler mi acaba? Cevap alabilirsem sevinirim.

Yorum

• Önceki sayfalarda maç içerisinde çoğu kez topun olduğu bölgenin gösterilmediğinden dem vurulmuş. Yalnız bu durumun İtalyan rejisiyle doğrudan bir ilgisi yok. Star TV, 16:9 olarak çekilen yayını yanlarından keserek 4:3 olarak verdiği için böyle bir sıkıntı meydana geliyor. Aynı sıkıntıyı Star HD kanalında veya maçı yayınlayan diğer yabancı kanallarda yaşamıyorsunuz mesela. Star görüntüyü yanlardan kesmeyip üstten alttan siyah bantlar çekip verseydi, bu sefer de görüntü niye ufak diye şikayet edenler de olabilirdi. Yabancı kameramanlar bu maçı nasıl olsa herkes geniş ekran formatında izliyor düşüncesiyle bunlara dikkat etmiyorlar. Yoksa Lig TV'de 2 senedir tüm maçları geniş ekran formatında çekiyor, ama kameramanlar klasik 4:3 formatında izleyen kişilerin de var olduğuna dikkat ederek buna göre pozisyonları yakalıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçta en cok sevındıgım nokta su oldu..Moralim bozuk olunca acar benı en fazla mutlu eden anların videolarını izleri...İşte bunlara bir yenisi daha eklendi...Size bir kaç örnek link vereyım...

ve son olarak http://www.youtube.com/watch?v=OaASrN39kws

Yorum

• Teşekkürler ganzilis. Süper olmuş.

Yorum

• Ganzilis'in ellerine sağlık yine müthiş olmuş bu adam yapıyor

Yorum

• Orada olmak su tarihi maci yasamak ne güzeldi..
                              Gol olacaginida hissetmistim.. Yanimdaki arkadasa köse vurusu oldugunda vallahi gol olacak dedim..
                              Telefonlada cekiyordum o dakikalari.. Izleyip izleyip cosuyorum vallaha .

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orada olmak su tarihi maci yasamak ne güzeldi..
                                Gol olacaginida hissetmistim.. Yanimdaki arkadasa köse vurusu oldugunda vallahi gol olacak dedim..
                                Telefonlada cekiyordum o dakikalari.. Izleyip izleyip cosuyorum vallaha .
                                Ah be pasaportum bitmemis olacakti simdi...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X