Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz bunu İnter'e hep yapıyoruz.
    TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• Interin kacirdigi golden sonra tekrari gösterilirken, kahvede 5-6 kisinin ayni anda "Ula genemi geliyler" demesi.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buraya maçtan önce inanırsak,yeneriz diye yazmıştım...bir arkadaş alıntı yapıp "beraberlik mucize olur,bunun inanmakla ilgisi yok" demişti...arkadaşın nick i hatırlamıyorum ama kendisine buradan izninizle NABEEEER demek istiyorum...
        Öhö öhö

Bende maçtan 1-2 gün önce şu mesajı atmıştım

Yorum

• Çizmeye gidiyoruz dedik...
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• bi sonraki maçın ( Trabzonspor - Lille ) tamamını kaydedebilecek olan var mı?
            Lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun. Koskoca forumda Kayıt özellikli uydu alıcısı olan kimse yok mu?

Yorum

• İlk olarak tolga14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi sonraki maçın ( Trabzonspor - Lille ) tamamını kaydedebilecek olan var mı?
              Lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun. Koskoca forumda Kayıt özellikli uydu alıcısı olan kimse yok mu?
              Inter maçının kayıtlı hali forumda var, valla ingilizce ama Ilker Yasin'in anlatımına bin basar...Haaa Ertem Şener falan anlatırsa bak o iyi olur

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Inter maçının kayıtlı hali forumda var, valla ingilizce ama Ilker Yasin'in anlatımına bin basar...Haaa Ertem Şener falan anlatırsa bak o iyi olur
                evet de o linkler patladı
                fileserve linklerini diyosan patladılar

bide bunun görüntüsü de iyi değil gibi Keşke bi üye bizim için stardan kaydetse. Valla uydu alıcımın kayıt özelliği olsa hayrına yaparım da yok ki

Yorum

• selcuk, egemenin bu maçı izlerken ki duygularını çok merak ediyorum. pişmanlık seviyeleri ne kadardır?
                  TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• Radikal gazetesinin başlığıda ilginç geldi bana....

"Trabzonspor Platininin Yüzünü Kara Çıkarmadı"

Yorum

• İlk olarak tolga14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bi sonraki maçın ( Trabzonspor - Lille ) tamamını kaydedebilecek olan var mı?
                      http://tvarsivi.com/?y=17&z=2011-09-14%2022:00:00 inter maçı 90 dk full

Yorum

• Al'INTER'İYLE gelen zafer

Yorum

• Süper ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selcuk, egemenin bu maçı izlerken ki duygularını çok merak ediyorum. pişmanlık seviyeleri ne kadardır?
                            Son pişmanlık fayda etmez. Ama ben Egemen'in değilde Selcuk'un çok pişman olduğunu ve dahada olacağını düşünüyorum. Egemen sonuçta ne olursa olsun gitmek istemişti. Selçuk her ne kadar kendi isteğiyle gitti gozüksede para için sattı takımı. cok pişman olacak cok.
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• gururla star tv yi açın arkadaşlar..
                              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buraya maçtan önce inanırsak,yeneriz diye yazmıştım...bir arkadaş alıntı yapıp "beraberlik mucize olur,bunun inanmakla ilgisi yok" demişti...arkadaşın nick i hatırlamıyorum ama kendisine buradan izninizle NABEEEER demek istiyorum...
                                Yazdığın eski mesajlara bakabılırısn direk çıkıyor alıntı yapılanda hepen altlardadır bul naber de bence ...
                                Bu arada Maçı Çanakkelenin ilçesi Ezinede izledim orada bile birçok TRABZONSPOR TARAFTARINI GÖRÜNCE GURURLANDIM hatta maç sonunda klakson çalarak ilçede tur atanlar bile vardı BU GURUR BANA YETER...
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X