biz bunu İnter'e hep yapıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Interin kacirdigi golden sonra tekrari gösterilirken, kahvede 5-6 kisinin ayni anda "Ula genemi geliyler" demesi.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Öhö öhöİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya maçtan önce inanırsak,yeneriz diye yazmıştım...bir arkadaş alıntı yapıp "beraberlik mucize olur,bunun inanmakla ilgisi yok" demişti...arkadaşın nick i hatırlamıyorum ama kendisine buradan izninizle NABEEEER demek istiyorum...

Bende maçtan 1-2 gün önce şu mesajı atmıştım
Yorum
-
Inter maçının kayıtlı hali forumda var, valla ingilizce ama Ilker Yasin'in anlatımına bin basar...Haaa Ertem Şener falan anlatırsa bak o iyi olurİlk olarak tolga14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sonraki maçın ( Trabzonspor - Lille ) tamamını kaydedebilecek olan var mı?
Lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun. Koskoca forumda Kayıt özellikli uydu alıcısı olan kimse yok mu?
Yorum
-
evet de o linkler patladıİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter maçının kayıtlı hali forumda var, valla ingilizce ama Ilker Yasin'in anlatımına bin basar...Haaa Ertem Şener falan anlatırsa bak o iyi olur

fileserve linklerini diyosan patladılar
bide bunun görüntüsü de iyi değil gibi
Keşke bi üye bizim için stardan kaydetse. Valla uydu alıcımın kayıt özelliği olsa hayrına yaparım da yok ki
Yorum
-
http://tvarsivi.com/?y=17&z=2011-09-14%2022:00:00 inter maçı 90 dk fullİlk olarak tolga14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi sonraki maçın ( Trabzonspor - Lille ) tamamını kaydedebilecek olan var mı?
Lütfen bu konuda birisi yardımcı olsun. Koskoca forumda Kayıt özellikli uydu alıcısı olan kimse yok mu?
Yorum
-
Süper ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Son pişmanlık fayda etmez. Ama ben Egemen'in değilde Selcuk'un çok pişman olduğunu ve dahada olacağını düşünüyorum. Egemen sonuçta ne olursa olsun gitmek istemişti. Selçuk her ne kadar kendi isteğiyle gitti gozüksede para için sattı takımı. cok pişman olacak cok.İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk, egemenin bu maçı izlerken ki duygularını çok merak ediyorum. pişmanlık seviyeleri ne kadardır?Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Yazdığın eski mesajlara bakabılırısn direk çıkıyor alıntı yapılanda hepen altlardadır bul naber de bence ...İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya maçtan önce inanırsak,yeneriz diye yazmıştım...bir arkadaş alıntı yapıp "beraberlik mucize olur,bunun inanmakla ilgisi yok" demişti...arkadaşın nick i hatırlamıyorum ama kendisine buradan izninizle NABEEEER demek istiyorum...
Bu arada Maçı Çanakkelenin ilçesi Ezinede izledim orada bile birçok TRABZONSPOR TARAFTARINI GÖRÜNCE GURURLANDIM hatta maç sonunda klakson çalarak ilçede tur atanlar bile vardı BU GURUR BANA YETER...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum