Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol arasındaki fark, Beyazıt kütüphanesi ile evdeki kütüphane arasındaki farktan bile daha büyüktür.
      Bu ayrı bir durum.
      Karakter olarak ise Mehmet Demirkol'a bence dikkat etmek lazım. Programını neredeyse hergün izlerim. İzleme nedenim gazete haberleri ile birlikte sunucunun futbola ve futbol dünyasına olan tutarlı ve objektif bakışı.
      Fuat Akdağ iyidir Gürcan abi. Hatta Ntvspor için fazladır bile...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Bu Süper video Tam Arşivlik

Sağol Serdar Paylaşım için Alıyorum Mahsuru var mı
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen...M.Demirkol ve Uğur Meleke istanbul basınının en karakterli adamlarıdır..Severim ikisinide

Ugur Meleke suan icin benim gözümde en iyi futbol yorumcusu.

Ali Ece'de bir diger begendigim isim.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah abi, kabulümdür
            Bu paranoya işlerini sevmem gerçekten. Şike süreci öncesi Mehmet Demirkol ile bir problemim de yoktu. Sadece derin bulmuyordum. Ancak insanların durumu böyle olaylarda belli oluyor. Zor oyunu bozar iyi bir laftır. Yanlış anlaşılmasın kimsenin algısına veya tercihine saygısızlık etmek istemem. Ama beni Selçuk Yula'dan fazla rahatsız ediyor artık.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Bu Süper video Tam Arşivlik

Sağol Serdar Paylaşım için Alıyorum Mahsuru var mı
              Bende internette buldum.

İsteyen herkes alabilir
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tüylerim diken diken oldu. Harikasınız
                En son mda61 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:33.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Telegol yok muydu bugün ..

Ver ver ver ..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Golden sonra bizimkilerden çıkan sese hayran kaldım. Sanki ev sahibi onlar gibi ses çıktı. Tekrar tekrar izliyorum
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Inter bize önde basmamanın cezasını çekti. Pres yaptıkları anda da Colman uzun zaman sonra topları ileri net şekilde çıkarmaya başladı. Zokora'nın da deparla topu çıkardığı gördük. Bir de kenarlarda oynayan oyuncuların hiç sektirmeden geri gelmesi büyük güç kattı bize, Manisa maçına göre orta sahada çok güçlüydük.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ugur Meleke suan icin benim gözümde en iyi futbol yorumcusu.

Ali Ece'de bir diger begendigim isim.
                          Kesinlikle, insanlar oraya yorum yapmak için çıkıyorsa biraz da bilgisi olsun yahu...

Uğur Meleke ve Ali Ece bu medyada ki futbol bilgisi en fazla olan adamlar...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fuat Akdağ iyidir Gürcan abi. Hatta Ntvspor için fazladır bile...
                            Çok yaşa Yiğit.. Fuat Akdağ
                            Ntv ye gerçekten fazla. Keşke sunucu olmasada daha rahat konuşabilse. Mesajlarını inceden veriyor.
                            En son asimetrik tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:35.

Yorum

• En son Serdær tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:39.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdar ilk videoyu önceden görmemiştim. Gerçekten arşivlik. Sağolasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X