Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Fuat Akdağ iyidir Gürcan abi. Hatta Ntvspor için fazladır bile...İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur Meleke ile Mehmet Demirkol arasındaki fark, Beyazıt kütüphanesi ile evdeki kütüphane arasındaki farktan bile daha büyüktür.
Bu ayrı bir durum.
Karakter olarak ise Mehmet Demirkol'a bence dikkat etmek lazım. Programını neredeyse hergün izlerim. İzleme nedenim gazete haberleri ile birlikte sunucunun futbola ve futbol dünyasına olan tutarlı ve objektif bakışı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu Bu Süper video Tam Arşivlik
Sağol Serdar Paylaşım için Alıyorum Mahsuru var mıBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen...M.Demirkol ve Uğur Meleke istanbul basınının en karakterli adamlarıdır..Severim ikisinide
Ugur Meleke suan icin benim gözümde en iyi futbol yorumcusu.
Ali Ece'de bir diger begendigim isim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu paranoya işlerini sevmem gerçekten. Şike süreci öncesi Mehmet Demirkol ile bir problemim de yoktu. Sadece derin bulmuyordum. Ancak insanların durumu böyle olaylarda belli oluyor. Zor oyunu bozar iyi bir laftır. Yanlış anlaşılmasın kimsenin algısına veya tercihine saygısızlık etmek istemem. Ama beni Selçuk Yula'dan fazla rahatsız ediyor artık.İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah abi, kabulümdür
Yorum
-
Bende internette buldum.İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bu Süper video Tam Arşivlik
Sağol Serdar Paylaşım için Alıyorum Mahsuru var mı
İsteyen herkes alabilir
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Tüylerim diken diken oldu. Harikasınız
En son mda61 tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:33.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Inter bize önde basmamanın cezasını çekti. Pres yaptıkları anda da Colman uzun zaman sonra topları ileri net şekilde çıkarmaya başladı. Zokora'nın da deparla topu çıkardığı gördük. Bir de kenarlarda oynayan oyuncuların hiç sektirmeden geri gelmesi büyük güç kattı bize, Manisa maçına göre orta sahada çok güçlüydük.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kesinlikle, insanlar oraya yorum yapmak için çıkıyorsa biraz da bilgisi olsun yahu...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur Meleke suan icin benim gözümde en iyi futbol yorumcusu.
Ali Ece'de bir diger begendigim isim.
Uğur Meleke ve Ali Ece bu medyada ki futbol bilgisi en fazla olan adamlar...
Yorum
-
Çok yaşa Yiğit.. Fuat Akdağİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFuat Akdağ iyidir Gürcan abi. Hatta Ntvspor için fazladır bile...
Ntv ye gerçekten fazla. Keşke sunucu olmasada daha rahat konuşabilse. Mesajlarını inceden veriyor.En son asimetrik tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 00:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum