Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değilde Erman Toroğlu'yu takdir ettim. Maça o kadar kaptırmıştı ki kendini Celustka golü attıktan sonra bile ver ver diye iç geçiriyordu.

Şu İlker Yasin denen adam bir daha bizim maçı anlatmasın.
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç salyalanmadı ama fanatikleştiği anlar oldu. O da onun sorunu. Sevmek zorunda değiliz. O da sevdirmek zorunda değil. Misal; Selçuk Yula veya Genç Osman...
      Selçuk Yula'ya benzemiyor. Farklı pozisyondalar. Böylesi daha tehlikeli. Objektiflik kisvesi altında fikir enjekte ediyorlar.

Yorum

• maçın yıldızı behlüldü bana göreceluska behlüle benziyo yaaa...adı behlül olsun

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk Yula'ya benzemiyor. Farklı pozisyondalar. Böylesi daha tehlikeli. Objektiflik kisvesi altında fikir enjekte ediyorlar.
          Sempatik olma dertleri yok ikisinin de. O yönden birler. Ama Selçuk Yula Fenerbahçeliliğini hiç saklamayan birisi... Mehmet Demirkol Fenerbahçeliyim derken ık pık eder az da olsa.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• 3 Temmuz sonrası süreçte çoğu Fenerli yazar, taraftara oynadı, M. Demirkol bunu yapmadı; belki programda tutunmak için, ama yapmadı. Tek başına bu bile bir artı değerdir bence.

Ayrıca önceki sene Erdoğan Arıkan'ın programında Trabzonspor ile ilgili detayları ona soruyorlardı "Sen bilirsin" diyerek. Ben hatta o zaman onu Trabzonlu veya Karadenizli sanmıştım.

Neyse, önemli değil, bize lazım olan "başarı"dır. O olduğunda herkes bir şekilde hizaya gelmek zorunda kalacaktır.
            Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• Eksik ve Aksak Yerlerimiz İnter Maçında da kendini Gösterdi...

En Önemlisi Defansta İki Göbek Sos Veriyor..Ne yapacakları belli değil.. beklerle olan uyumları iyi Değil..Geriden Oyun Kuramıyoruz..

Bu Sorunu Devre Arasına Kadar En aza İndirgemeliyiz.Çeşitli taktik varyasyonlarla..

Maçı Bize Tolga Hediye Etti de Diyebiliriz.En Büyük tebrik Ona.

ve Diğer fakötler Diye Sıralayabiliriz:Çok iyi Mücadele Etmemiz,İnterin Çok Kötü oluşu gibi.....
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 Temmuz sonrası süreçte çoğu Fenerli yazar, taraftara oynadı, M. Demirkol bunu yapmadı; belki programda tutunmak için, ama yapmadı. Tek başına bu bile bir artı değerdir bence.

Ayrıca önceki sene Erdoğan Arıkan'ın programında Trabzonspor ile ilgili detayları ona soruyorlardı "Sen bilirsin" diyerek. Ben hatta o zaman onu Trabzonlu veya Karadenizli sanmıştım.

Neyse, önemli değil, bize lazım olan "başarı"dır. O olduğunda herkes bir şekilde hizaya gelmek zorunda kalacaktır.
                aynen...M.Demirkol ve Uğur Meleke istanbul basınının en karakterli adamlarıdır..Severim ikisinide

Yorum

• Bu taraftara her şey yakışır
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 Temmuz sonrası süreçte çoğu Fenerli yazar, taraftara oynadı, M. Demirkol bunu yapmadı; belki programda tutunmak için, ama yapmadı. Tek başına bu bile bir artı değerdir bence.

Sinan Engin'in savcılık çıkışında ben haber yaptırmadım demesine yorumu da , bir gazeteci olarak çok rahatladım. Bakın Sinan yapmadım diyor, dedi. Ortada tapeler kol geziyordu. Bu kadar saf birisine benzemiyor. Ama dediğin gibi programda tutunmak için yapıyor olabilir. Bu bile yeterli bir neden aslında.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama dediğin gibi programda tutunmak için yapıyor olabilir. Bu bile yeterli bir neden aslında.
                      Eyvallah abi, kabulümdür
                      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• - Telegol dışında hepsi hikaye ,acı ama gerçek...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yazdan beri şu takıma azıcık güvenelim iyi oyuncular aldık dedik ama burda yok şu gitti bu gitti gibi anlamsız yorumlar yapıldı. Dün bu takım çok daha iyi bir oyun ortaya koyabilirdi Burak ve Adrian gibi bu maçta iş yapabilecek iki oyuncusundan yoksun çıkmasına rağmen galip gelmeyi başardı takım bu da ekip ruhumuzun ne denli iyi olduğunun göstergesi. Önümüzde Lille maçı var Lille de bizim gibi başarıya aç tempolu oynayan, ayağa pas yapan seri oynayan bir ekip çok zor bir maç olacağı belli bana sorarsanız bu maçın sonucunu Rudi Garcia ve Şenol Güneş'in hamleleri belirleyecek inşallah gülen taraf biz oluruz.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• arkadaslar maçin tekrarini veren bir site bir link verebilirseniz çok sevinirim.
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen...M.Demirkol ve Uğur Meleke istanbul basınının en karakterli adamlarıdır..Severim ikisinide
                              Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol arasındaki fark, Beyazıt kütüphanesi ile evdeki kütüphane arasındaki farktan bile daha büyüktür.
                              Bu ayrı bir durum.
                              Karakter olarak ise Mehmet Demirkol'a bence dikkat etmek lazım. Programını neredeyse hergün izlerim. İzleme nedenim gazete haberleri ile birlikte sunucunun futbola ve futbol dünyasına olan tutarlı ve objektif bakışı.

Yorum

• 5 dk icinde video paylaşacağım .

Not : İnternet bulduğum .
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X