Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cilgin1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdaslar Italyadan Almanyaya yeni döndüm inaninki kelimelerle ifade edilemez bir duygu bunu orda yasamak. Golden sonra bizim gözlerimden yaslar akmaya basladi sesimde kalmadi zaten konusamiyorum okadar bagirdik cagirdik duymussunuzdur gerci haberleri sms yoluyla aliyorduk. Cok berbat bi yerde olmamiza ramen(kale arkasinin en üst blogu) süper destek verdik. Avrupanin cesitli yerlerinden gelen rankdaslarima yeniden tesekkür etmek istiyorum, bukadar cileye ramen 100 lerce kilometre gelip takimimizi desteklediler allah razi olsun. Birtek tuhafima giden bu Milan halkinin bizi sevgi gösterileriyle karsilamalari oldu, ve orda anladikki bizde Fener neyse oradada Inter oymus. Neyse biraz size ordaki ortami ve duygularimi paylasiyim dedim simdi balli süt icip yatarum asaa..
    Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. Varolun teşekkürler Sesinizi hep duyduk.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7500 ne yahu real 6000
      hakkatten bunun açıklamasını biri yapsın nasıl oluyor bu iş en başta biz varız?
      Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benfica ve Bilbao maçındaki beraberlikler de eklenince bu seneki alınan puanlar.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• devamı gelmeli, beklentiler daha da arttı.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• twitden lubeye ayar verdim birazcık...

ahmetkeskin1980 ahmet keskin
            @lubeayar valla bravo 34997 nerdeyse 35000 takipçi olacak ... fenerin burnu bo... neden kalmıyor anlaşıldı....
            36 saniye önce Favorilere ekle Yanıtla Sil
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Lübe ayar ne yazmış link verebilirmisiniz...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

arkadaslar bjk li taraftar bunu angutlar gibi düşünüp yazmış
                o yuzden angut mode on sonunda da off var
                eniştemin halası demesinden belli

Yorum

• Trabzonspor büyük takım arkadaş...

Hazırlık maçlarını UEFA kupasında yapıyor, Avrupa Maçlarını ise Şampiyonlar Liginde...

Yorum

• Dün avrupayi top oynadık muhteşemdi futbolcularımız hele cech bayıldım sapara vittek de çok iyiydi eskileri söylemiyorum onlar zaten muhteşem

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu sene şuana kadar avrupada en çok puan toplayan takımız kısacası..
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel
                        @
                        @lubeayar erenköy ne tarafta

Yunus başgaannn ççç
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor büyük takım arkadaş...

Hazırlık maçlarını UEFA kupasında yapıyor, Avrupa Maçlarını ise Şampiyonlar Liginde...
                          Bir benzerini bugün arkadaş söyledi bana Hakikaten öyle

Yorum

• yokmu su lubeye ayar cekecek delikanli

Yorum

• 3 beraberlik, 3 galibiyet 12 puan

namağlup gruptan çıkar mıyız?
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gurur tablosu

Kolay değil 4. torbadan gelen takımın 1. torba takımını deplasmanda yenmesi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X