Hamit Altıntop Twitten bir şey yazmamışmı, kurum internet hattı açmıyor twitleri de bir baksak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haber61.net/news_detail.php?id=93707
beyler su haberdeki videonun ortalarında bir şarkı giriyor 50 cent benzettim ama emin deilim su sarkıyı bilen lütfen yazsın bittim şarkıya lütfen
yardım
edin
Yorum
-
ön alanda oyuncuları bence çok iyi özellikle sapara,zapara,adrian,colman..

Adam zokora'ya zapara demiş hahahah"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, renkdaşlar! Maçın detaylı istatistiklerini gösteren bir link var mıdır?
Tabiki Trabzonspor resmi sitesi. Hergün en az 5-6 defa girerim, tavsiye ediyorum.
Destek olmak amaci ile bazen öylesinede actigim oluyor. 
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
..
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vay vay kimler tebrik edermis. Nuri'yi bu takimda görmeyi cok isterim.

Bizde basarilar diliyoruz sana..
(Twitter hesabi olan yazsin bir zahmet)
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
angut mode on
Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
Dev bir komplonun içindeyiz.
angut mode off
ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
- İnan İnanİlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah nesemizi bozmasin, helal olsun cocuklara!
Ne guzel bir gun bugun, hala inanamiyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
2 puan kardeşİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puan aldik diye biliyorum...
Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..

Trabzonspor AŞ's Ondřej Čelůstka told UEFA.com he was living the dream after his winner at FC Internazionale Milano, who "must work hard to improve" according to Esteban Cambiasso.
puan sayfası aşağı
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
UEFA Champions League points system
First qualifying round elimination – 0.5 points
Second qualifying round elimination – 1 point
Group stage participation – 4 points
Group stage win – 2 points
Group stage draw – 1 point
Round of 16 participation – 4 points
yeni puanlarımız hayırlı olsun
93
Trabzonspor AŞTUR1.9501.4003.0202.4208.12516.915
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.En son Burhan Açıkgöz tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 15:56.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleangut mode on
Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
Dev bir komplonun içindeyiz.
angut mode off
ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN

Böyle birsey yazmis olamazlar ama, yahu bunlar sinirlari zorluyorlar resmen...

Ciddi olamaz bu yazi gercekten..
Yok ben inanmiyorum..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bir inter atağını kesen celuskaya servet servet dedi.celustka gerçekten servet oldu..o gs li serveti kasteddi..celustkada gerçek anlamını gerçekleştirdi..İlk olarak srdr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı bırakalımda star'ı arasak renkdaşlar şu ilker yasin emeklimi olur masa başınamı gecer bilmiyorum ama maç anlatmasın artık sinir etti beni. messi kol attığı zaman afedersiniz biryerlerini yırtıyo. bizim goldede vegol vegol ondan sonra sesini kesiyo. avrupadaki rengtaşlarımız avniakeri milanoya taşımız sesleri sanki bizim evindışından bağrıyomuş gibi geliyo taraftarlarmız hakkında tekbir yorum yok.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 puan kardeş
Trabzonspor AŞ's Ondřej Čelůstka told UEFA.com he was living the dream after his winner at FC Internazionale Milano, who "must work hard to improve" according to Esteban Cambiasso.
puan sayfası aşağı
UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
UEFA Champions League points system
First qualifying round elimination – 0.5 points
Second qualifying round elimination – 1 point
Group stage participation – 4 points
Group stage win – 2 points
Group stage draw – 1 point
Round of 16 participation – 4 points
Süpermis o halde, peki neden eklenmedi bu 2 puan?
Eklenirse 16.815 yapiyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum