Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamit Altıntop Twitten bir şey yazmamışmı, kurum internet hattı açmıyor twitleri de bir baksak...

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.haber61.net/news_detail.php?id=93707

beyler su haberdeki videonun ortalarında bir şarkı giriyor 50 cent benzettim ama emin deilim su sarkıyı bilen lütfen yazsın bittim şarkıya lütfen

yardım edin

Yorum

• ön alanda oyuncuları bence çok iyi özellikle sapara,zapara,adrian,colman..

Adam zokora'ya zapara demiş hahahah
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, renkdaşlar! Maçın detaylı istatistiklerini gösteren bir link var mıdır?

Tabiki Trabzonspor resmi sitesi. Hergün en az 5-6 defa girerim, tavsiye ediyorum. Destek olmak amaci ile bazen öylesinede actigim oluyor.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

..

İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nurisahin05 Nuri Şahin

Tebrikler Trabzonspor!

Vay vay kimler tebrik edermis. Nuri'yi bu takimda görmeyi cok isterim.

Bizde basarilar diliyoruz sana.. (Twitter hesabi olan yazsin bir zahmet)
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allah nesemizi bozmasin, helal olsun cocuklara!
            Ne guzel bir gun bugun, hala inanamiyorum...
            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• ağla selçuk ağlaaaaaaaaaa

beter ol hemi

Yorum

• angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Beyler celustka gol attıktan son kime kalp işareti yaptı şenol hoca ya mı

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah nesemizi bozmasin, helal olsun cocuklara!
                    Ne guzel bir gun bugun, hala inanamiyorum...
                    - İnan İnan
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 puan aldik diye biliyorum...

Puanimiz 14.4'ü sanirim simdi ise 15.4 oldu..

2 puan kardeş

Trabzonspor AŞ's Ondřej Čelůstka told UEFA.com he was living the dream after his winner at FC Internazionale Milano, who "must work hard to improve" according to Esteban Cambiasso.

puan sayfası aşağı
                      UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

UEFA Champions League points system
                      First qualifying round elimination – 0.5 points
                      Second qualifying round elimination – 1 point
                      Group stage participation – 4 points
                      Group stage win – 2 points
                      Group stage draw – 1 point
                      Round of 16 participation – 4 points

yeni puanlarımız hayırlı olsun
                      93Trabzonspor AŞTUR1.9501.4003.0202.4208.12516.915
                      UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
                      En son Burhan Açıkgöz tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 15:56.
                      https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                        Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                        Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                        Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN
                        Böyle birsey yazmis olamazlar ama, yahu bunlar sinirlari zorluyorlar resmen...

Ciddi olamaz bu yazi gercekten.. Yok ben inanmiyorum..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yazıp yazıp siliyorum en çokda yeni nesil Trabzonspor lu arkadaşlarıma seviniyorum artık o Barcelona,Liverpool ,Aston villa zaferlerini izleyip iç geçirmeyecekler yeni yeni zaferler dileği ile .

Yorum

• İlk olarak srdr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçı bırakalımda star'ı arasak renkdaşlar şu ilker yasin emeklimi olur masa başınamı gecer bilmiyorum ama maç anlatmasın artık sinir etti beni. messi kol attığı zaman afedersiniz biryerlerini yırtıyo. bizim goldede vegol vegol ondan sonra sesini kesiyo. avrupadaki rengtaşlarımız avniakeri milanoya taşımız sesleri sanki bizim evindışından bağrıyomuş gibi geliyo taraftarlarmız hakkında tekbir yorum yok.
                            Bir inter atağını kesen celuskaya servet servet dedi.celustka gerçekten servet oldu..o gs li serveti kasteddi..celustkada gerçek anlamını gerçekleştirdi..
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• sun ekspresten 70 tl ye trabzona gidiş dönüş bilet aldım 2.inter maçı için uçağı kapatalım haydi bmn

Yorum

• İlk olarak bferda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 puan kardeş

Trabzonspor AŞ's Ondřej Čelůstka told UEFA.com he was living the dream after his winner at FC Internazionale Milano, who "must work hard to improve" according to Esteban Cambiasso.

puan sayfası aşağı

UEFA Champions League points system
                                First qualifying round elimination – 0.5 points
                                Second qualifying round elimination – 1 point
                                Group stage participation – 4 points
                                Group stage win – 2 points
                                Group stage draw – 1 point
                                Round of 16 participation – 4 points

Süpermis o halde, peki neden eklenmedi bu 2 puan?

Eklenirse 16.815 yapiyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X