ALLAH'ım sana şükürler olsun.Teşekkürler Tebrikler TRABZONSPORUM.ALLAH senden razı olsun.Çok büyük bir mutluluk çok büyük bir gurur bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
dün maçtan önce Halil Yazıcıoğlu ile görüştüm.
Taraftarız, çok biliyoruz ya, hemen bir kadro yaptım, dedim böyle çıkalım
Kadro konusunda özellikle sapara konusunda ısrarcı idim, çok güveniyordum çünkü, bana dediği, onu 2. golü attıktan sonra alacağız dedi.
Bende dedim ki, senin bu hevesine, olumlu yorumlarına hastayım.
Adam haklı çıktı, belki 2 olmadı ama yendik
Yorum
-
Yok abi, ne bedduası. Ben onlara hep dua ettim, ama beter olmaları için.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
iyi iyi aman böyle devam et,hep mutlu ol,
şikecilere beddua ede ede adamları maymuna çevirdin,emeğin çok, çok yoruldun,sevinmek en çok senin hakkın

5 ay gibi bir sürede neler yaşadık inanılır gibi değil. Rabbime sonsuz şükürler olsun. O kadar çile çektik, o kadar üzüldük, gerildik, delirdik ki; şimdi her şey meyvesini veriyor. Sabırlarımız ne kadar zorlansa da, beklemeyi bildik.
Kötü günlerin sonuçlarını yaşıyoruz, sebeplerini anlıyoruz çünkü.
Allah bizi bu mutluluktan ayırmasın.
Taraftarımızı mutlu görmek kadar güzel bir şey yok.
Her zaman inanmaktan yanayım.
Şampiyon çocuklar inandı ve kazandı. Yakında şampiyonluğumuzu da alacağız.
Ohh, ne güzel bir gün.

Yorum
-
-
yattara bu günler için lazımdı =)İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelutska'ya taraftar olarak bir GÜZELlik yapmalıyız..
Anladınız siz onu
...
Yorum
-
İnter 0 - 1 TSİlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle okkalı bi güzel yazı var mı face de paylaşabileceğim.. Yardımcı olacak var mı?
Varlığımız Türk VarLığına Armağan oLsun..
Veya
ToLga,Celustka ve diğerLeri hepsinin p.p.sini feneLiLer yesin
Yorum
-
Bunlara takılmayayım diyorum ama, dua etmeden geçemeyeceğim.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allah'ım akıl fikir ver. Uluslararası komploymuş. ççç
Yorum
-
bunların beyin ölümü gerçeleşmiş.Gercekten acıyorum bazılarına.2 senede adamları toz duman ettikİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlara takılmayayım diyorum ama, dua etmeden geçemeyeceğim.
Allah'ım akıl fikir ver. Uluslararası komploymuş. ççç
Yorum
-
ben, uefa kupasi ilk macinda Benfica ya deplasmanda 2:0 yenildigimiz maci türkiyede bir cafede seyrettim, almanyadan izine gitmistim.
O maci yenilmemize ramen, ben o macdaki futbolumzda bir isik gördüm...
ondan sonra isler yolunda gitmedi, ama ordaki o futbolu unutmadim.
Iste bugün Inter i yenmemiz, o benficadaki mac gibiydi. Biz konsantre oldugumuz sürece iyi seyler yapabiliriz bu kadroyla
Yorum
-
Bitkisel hayat diyorsun yani. Tarlalar yeşillendi desene. çççİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların beyin ölümü gerçeleşmiş.Gercekten acıyorum bazılarına.2 senede adamları toz duman ettik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum