Biri Selçuk'a ulaşsın. Yemin ediyorum neler diyecek çok merak ediyorum. Burak ara kankanı, üzülme de ona. ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yarınki maçta eziklere cenk tosun koysun o zaman göz kırptığına inanırımİlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk Tosun: Tebrikler Trabzonspor... Helal Olsun Tolga abi... (Twitter )
cenk tosun bize göz kırptı =)
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende ne kadar meraklisin diger takimlarin forumlarina...çççççç
Neyse bende bir bakayim...

Ama iyi geliyor ya bir yanda angutların zavallılıkları eziklikleri.Bir yanda bjk lilerin güzel mesajları
Bizde üzerimize düşeni yapalım saldır bjk koy israile..
Yorum
-
Tuğçe kedi canını senin çççtugce_89 - 14.09.2011 23:47
Hiçbir eziğin rakibini bu kadar yürekten desteklememiştim şimdiye kadar..
İnter Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Sinirimden çıldırmak üzereyim ya!
Ahahahahaha şükürler olsun böyle bir geceye tanıklık ettik. Kudurun köpekler. Günahlarınızın bedeli bunlar.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Adam parayı seçti yine giderdi.Avrupada o parayı göremezdi yok olup giderdi.Dememkki avrupa hedefi yokmusİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri Selçuk'a ulaşsın. Yemin ediyorum neler diyecek çok merak ediyorum. Burak ara kankanı, üzülme de ona. ççç
Yorum
-
Mesajı Gönderen: Mr.Faith:cLink:1392574
O değil de Cech ve Celutska´yı beğendim.
Zokora tam olmuş. Bize lazım olan tipte bir oyuncu.
İnter rezalet bi takım bunu daha önce de söylemiştim ancak ne olursa olsun bu bir başarıdır kabul etmeli. Bu grupta biz tam kadromuzla olsaydık birinci çıkardık kesinlikle.
fahrinardo - 14.09.2011 23:46
böyle olumlu şeyler yazma renkdaş. az sonra kutsal forum üyeleri seni aforoz ederler. bizden daha fenerli olduklarını kadıköy 5. noterinden tescil ettirdikleri için bu hakka sahipler.
ayrıca şu forumlarda acaba antu yönetimi ne zaman bir temizlik yapacak cok merak ediyorum. ben 1999 yılında interneti daha yeni yeni ögrenirken antudan haber okurdum.fenerlist antu forumlarına bakardım.ne süper ne zeki ne düzgün adamlar vardı buralarda.
şimdi bakıyorum da‚türkiye adına sevindik diye bir anamıza sövmedikleri kaldı.
Aralarında mantıklı düşünebilen, akl-ı selimler de varmış, şaşırdım.
2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
yalnız 46 kişi beğenmiş.İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığımız gol net ofsayt beyler işte görün
twitter @hopeMit
Yorum
-
bu ezik kız bu kafayla giderse, gerçekleri görmeden afkurmaya devam ederİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuğçe kedi canını senin ççç
Ahahahahaha şükürler olsun böyle bir geceye tanıklık ettik. Kudurun köpekler. Günahlarınızın bedeli bunlar.
ezik oğlu ezik aptal kız
Yorum
-
yaw o değilde içim içimi yiyor ne güzel birgün yaaaaa
alın size bi türkü neşelenin;
http://www.youtube.com/watch?v=2dz4j3sw8ow
Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum