Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Attığımız gol net ofsayt beyler işte görün

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Arkadaşlar bişey sorucam , ezikler gruptan çıktılar ama hç grupta lider olan Türk takımı oldumu...
      İlk biziz diye hatırlıyorum ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ganzilis'ten tüyler ürpeten bir video bekliyoruz ...

Yorum

• yalnız ben birşeye takıldım. italya da bu kadar trabzonlu var mı ? üstüne sesleri çok çıkıyor

onlara her yer trabzon
          Beşiktaş forumunda dolaşıyorum
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cenk Tosun: Tebrikler Trabzonspor... Helal Olsun Tolga abi... (Twitter )

cenk tosun bize göz kırptı =)

Vay vay, ama simdiki performanisini begenmiyorum, Antep'de devam etsin.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk biziz diye hatırlıyorum ..
              Malesef Değil .. http://www.sampiyonlar-ligi.net/samp...nel-bakis.html

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ganzilis'ten tüyler ürpeten bir video bekliyoruz ...

Gelecektir mutlaka..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Link Veerirmisin ...

Yorum

• antucular yüzyılın kabusu devamediyor

#FIRTINA#

2 yıldır burnunuzdan fitil fitil geririyoruz kabusunuz 98 yıl daha surcek

bu sayfayı okuyuyan sarı kuslara soyluyorum yüz yılın kabusu tepenizde.

Yorum

Banada bi link pls )
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayrıca İtalyanlar kaybetmeyi öğrenememişler. Birisi de çıkıp Trabzonspor'u tebrik etseydi. Bu İtalyanların tavrı çok sinir bozucu. Bunları Avni Aker'de bir kere daha yola getirmek lazım
                        O italyanlara şunu demek lazım, "3 oyuncu ilk kez bir maçta bir arada oynadı, zaten toplasan 3-5 antreman birlikte yaptılar bu bile yetti, birde takım tam oturmuş olsaydı bu skoru rüyanızda görürdünüz 4-5 lik olurdunuz gidin dua edin..."diyesim geldi...
                        Yav dün akşam ben Trabzonspordan korktum, bu takım uyum problemini hızlı geçerse, form tutarsak varya, kimse tutamaz bizi eminim buna....

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Link Veerirmisin ...

buyrun ççç

biraz geriden başlayın okumaya 10 sayfa geriye gidin golden sonradan itibaren okursunuz
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Beşiktaşlılar forumlarında çok güzel şeyler yazmışlar özellikle Şenol Güneşe

Yorum

bizim maçı konusdukları link versene renkdaş

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaşlılar forumlarında çok güzel şeyler yazmışlar özellikle Şenol Güneşe
                                Sende ne kadar meraklisin diger takimlarin forumlarina...çççççç

Neyse bende bir bakayim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X