Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatımda ilk kez maç skoru gördüm rüyamda. Sabah kalkar kalkmaz da anneme hemen söyledim.
    Yenilirseniz ağlama sonra böyle ümitlenme dedi.
    Bu maç için 0-1 lik skoru görmüştüm. Bir de İBB maçı için 3-0lık bir skor.
    Annem uyuyor kaldırıp söylesem mi ne etsem bilemiyorum.
    Bu arada birde bir yaptım.Umarım diğeri de öyle sonuçlanır.

Yorum

• Helal size uşaklar ..

Şükürler olsun rabbim ..
      Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ilker yasin denen serefsizin gole nasik tepki verdigini iyi dinleyin bu kadar serefsiz olur istanbul takimlari atsa yirtar her yerini serefsiz yirtar
        bi ara biz gole giderken aman aman diyordu gol atacagiz ilk yaridaki pozisyonda diye.

goldede hic bir tepki vermedi. fenev atsaydi ortaligi yikardi. bizim golumuzde resmen yapmacik davrandi

Yorum

• celutska konuşuyop

Yorum

• trt 3 acın beylerrr

Yorum

• çok mutluyum çok gururluyum biz senin renklerine aşığız trabzonspor'um dik oyna kimse duramaz karşında.. çok mutluyum çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yorum

• ooooooooooooooooooooooooofff of!

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ama Erolkösebursveriyor da ikinci Adam tweet atana burs çekilişi mi ne yapacakmış millet kudurdu twitt atıyor Paranın gücü bu )

Yine paraya karşı emeğin savaşını vereceğiz anlaşılan :P
                  İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kimse ona febeşin kalecisinin lafını ilet
                  K-O-Y-D-U-K M-U
                  İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  EEE bu takım bi karşılamayı haketmiyor mu ? Ne zaman dönüyolar Trabzondan pardon MİLANO dan...
                  Milanodan degil Trabzondan donuyor bizim usaklar! Bize Her Yer TRABZON!!!!

Yorum

• 161. sayfa

KARŞILAMAYI NE ZAMAN YAPACAZ ARKADAŞLAR ??? BİLEN YAZSIN LÜTFEN...
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• 28 yıl sonra 28 numaralı Celutska!
                      7

Yorum

• 28 numarayı giyen Celu 28 yıl
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Yıllardır beklediğim gece işte! Biz bunu hak etmiştik!!

Yorum

• Adı Karadeniz Fırtınası diye İyonya'da Adriyatik'te esmeyecek mi zannettiler
                            Tribün denildiğinde;
                            GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın Beşiktaşlıyız!
                              walla öyleyiz. yanimda besiktasli vardi benden fazla bagirdi. arkada fenerliler agliyordu.
                              Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X