Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok ilginç macın basından beri inter i tutuyorum

trabzon golü atınca cok sevindim.

ne olursa olsun kimse trabzon falan demiyecek

TÜRKİYE diyecek
    ----

Fenerlilerin arasında akıllı olanlarda var Ama bu msj dan sonra angut karışmış

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En azından 4-5 maçtır enkaz halinde oynayan Serkan Balcı' ya tahammül etmek zorunda kalmazdık.......
      Bence Alan çok zorladı kendini.

Belki birşeyler yapma isteği vardı ama Alan 2. yarı futbolcusu.
      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En azından 4-5 maçtır enkaz halinde oynayan Serkan Balcı' ya tahammül etmek zorunda kalmazdık.......

Serkan neysede bu Alan tahammül edilecek cinsten degil. Bu adama sadece ben degil maci izleyenlerin hepsi kizdi.

Hata yaptigi dakikalari telefonumda not aldim, birazdan paylasirim..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• sike tesvik olmasin biz barcelonayida yeneriz

Yorum

• mac sonu roportajlarini nereden izleyebilirim ? Yardimci olabilecek var mi ?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet bitti...

Bilbao ve Inter maclari ile birlikte cezasi bitti, ama o olmasaydi Sapara'da onu aratmazdi bence. Ayaklarina cok hakim bir Futbolcu.

Alanzinho yerine Adrian'ı, Serkan'ın yerine de Sapara'yı düşünüyorum ben..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akşam, nasıl desem şöyleydi...
                Ben yol kenarında oturan genç bir erkek, Trabzonspor da dünyanın en güzel kadını gibiydi...
                Ve tam önümden geçiyordu. Salına salına, tüm cazibesiyle.
                90 dk boyunca gözlerimi almadan, kalbimdeki çarpıntıyla izledim onu.
                Mideme kramplar girdi, ellerim ayaklarım kesildi, bedenim uyuştu... O, gerçekten çok güzeldi...
                Mükemmel.. Pek çoğumuzun duygularını kelime kelime anlatıyor..
                "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                Hz. Mevlana

Yorum

• ntv sporda bzii konuşuyorlar...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ya o değil de bizde Burak ve Adrian eksikti bir de. Bu yıl kadromuz süper yaa

Yorum

• İlk olarak Dursun Suleymanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor istatistikleri de alt üst etti!

80 milyon Euro'luk takıma sahip Karadeniz Fırtınası, değeri kendisinin yaklaşık 4 katı (317 milyon Euro) olan İtalyan devini yenerek istatistikleri de alt üst etti!

40 milyon Euro değer biçilen İnter'in 10 numarası Sneijder, bordo-mavi savunma arasında hiçbir varlık gösteremedi.

Trabzonspor'un 1 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Ondrej Celustka ise galibi belirleyen isim oldu.
                      Celustka'nın golüyle gülen Trabzonspor'a aldığı galibiyete karşılık 800 bin Euro ödenecek. Trabzonspor, Devler Ligi'nden yaklaşık 20 milyon Euro gelir elde edecek.

Trabzonspor'un Alman transfermarkt.de sitesine göre değeri 80 milyon 750.000 Euro olarak gözüküyor. Fırtına bu galibiyetle kendisinin neredeyse 4 katı daha pahalı bir takım olan Inter'i (317 milyon 200.000 Euro) devirip büyük bir başarı elde etti.

TRABZONSPORLU GOLLE TANIŞTI
                      Dün akşam sahaya çıkan ilk 11'ler arasında da şöyle bir fark vardı. İnter'de Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayan oyuncu sayısı 18 iken, Trabzonspor'da bu rakam sadece 7 idi. 9 İnter'li oyuncunun gol attığı Devler Arenası'nda siftahı Celustka yaptı.

Kaynak :internethaber
                      bu haberi bekliyordum işte

ben 2 katı filan sanıyordum 4 katı da çok fazla olmuş

1 m. luk celustka 800 bin kazandırmış süper
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Alan çok zorladı kendini.

Belki birşeyler yapma isteği vardı ama Alan 2. yarı futbolcusu.
                        Alan ve Serkanın yerine Burak+ Adrian olsaydı maçı çok daha rahat kazanabilirdik......

Resmen 2 kişi eksik oynadık....

Alanlar neden 11 e başladı Şenol Hoca anlamaka mümkün değil..... İtalya Dünyada futbolun en sert oynanadığı yer ve Alaln hemen her pozisyonda ezildi.... Biz bunu görüyorken Teknikkadro nasıl görmedi anlamadım. Birde aldığı bütün topları rakibe teslim eden Serkanı....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hakem gerçekten çok iyi maç çıkardı, avantaj kararları verdiği fauller oyunu oynatmaya durdurmamaya çalışmasıyla ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya o değil de bizde Burak ve Adrian eksikti bir de. Bu yıl kadromuz süper yaa
                            Aynen. Keske diyorum söyle Zokora ayarinda birde Stoperimiz olsaydi. Ah ah...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Maç sonu Şenol Hoca nın bizlere mesajı çok güzeldi umarım alınmıştır mesaj İnter seyircisini örnek gösterdi takımalrı yenildi ama anlayışla karşıladılar dedi
                              En ufak şeyde homurdanan hiç birşeyi beğenmeyen kişilere tekrar hatırlatayım dedim

Şenol Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç sonu Şenol Hoca nın bizlere mesajı çok güzeldi umarım alınmıştır mesaj İnter seyircisini örnek gösterdi takımalrı yenildi ama anlayışla karşıladılar dedi
                                En ufak şeyde homurdanan hiç birşeyi beğenmeyen kişilere tekrar hatırlatayım dedim

Şenol Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin
                                Amin....Evimizdeki maclarda sabirli olmaliyiz, gerisi gelecektir insallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X