Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir teşekkürde hakeme ,helal olsun adam gibi mac yonetti,
    artık bizim futbolcularımızda hakemle dalaşmamaları gerektiğini anlamışlardır,
    ayrıca ileri uçta sahanın kötüleri serkan ve alan dı,bence serkanın yerine kesinlikle baska biri oynamalı
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• trabzondaki arkadaşlar bu hafta maç öncesi gerçek şampiyonları öyle bir tezaruhat ve sevgi gösterileriyle karşılayın ki ne kadar gurur duyduğumuzu bir kez daha görsünler.İBB maçı dosta düşmana karşı birlik beraberlik ve güç gösterisi olsun.italya şampiyonunu hemde kendi evinde yenerek ezikleri ve büzükleri susturdukları için ne kadar gönülden teşekkür etsek azdır

Yorum

• Başkan parası değil al'INTER'i .....bize her yer Trabzon

Yorum

• Yok artık diyesim geliyor ama bunlardan herşey beklenir.

Yorum

• Hakemin tek hatası vardı o da interli bir futbolcu Giray'ın yaptığı gibi el ile hareket çektiği halde sarı kart göstermedi.

Yorum

• renktaşlar ne gururlu bir gün işe koltuk larım kabararak geldim herkes helal olsun çekiyor ya ne kadar özlemişiz bu zaferleri helal olsun gerçekten ya süper bir duygu bu...

Yorum

• Alanzinho hakkında sabah Mert Aydın NTVSporRadyoda şunu dedi:
                "Alanzinho Milli Piyango gibi...Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor...Tabi almadan bilemezsin..."
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Irmak Genç tarafından gönderildi
                  Çok açık yüreklilikle söylemek istiyorum ben aslında Galatasaray taraftarıyım;
                  ama Karadeniz insanına, özellikle Trabzon halkına karşı hep bir sempatim ve sevgim olmuştur. Üniversite yıllarında çok sevdiğim birkaç arkadaşım da Trabzonlu idi. Belki de bu sebeble de Trabzonspor'u kendimize rakip takım olarak değil de kardeş bir takım olarak görmüşümdür. İfade etmeliyim ki İnter galibiyetine kendi takımımın galibiyetiymiş kadar çok sevindim. Bu anti-fenerli bir yaklaşım değil, sadece içimdeki Trabzonluya,Trabzonsporlu'ya olan saygımdan ve sevgimdendir.

Gönlümden geçen aslında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi iç saha maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamasıdır. Hem ülke puanı hem de Trabzonspor'un gruplardan çıkabilmesi için maçlarını kapasitesi ve atmosferi çok iyi olan Arena'da oynamalıdır. Her iki takım yöneticileri görüşse ve böyle bir karar alınsa mükemmel olur.

Rahatsızlık verdiysem özür diler, Bütün camianızı galibiyet için tekrar tebrik ederim.
                  Denizli'den sevgilerle..
                  Teşekkür ederiz canım kardeşim samimiyet dolu görüşlerin için.
                  Niğde'den Denizli'ye sevgiler saygılar.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç sonu Şenol Hoca nın bizlere mesajı çok güzeldi umarım alınmıştır mesaj İnter seyircisini örnek gösterdi takımalrı yenildi ama anlayışla karşıladılar dedi
                    En ufak şeyde homurdanan hiç birşeyi beğenmeyen kişilere tekrar hatırlatayım dedim

Şenol Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin
                    aynen katılıyor ve ekliyorum dün özellikle HABER61 ve diğer gazeteler bizim taftarımızın resimlerini ve eğlencelerini gösteren fotolar koydular kimse müdahele etmedi bizimde aynı olgunlukla yabancı taraftarları ağırlamamız gerekli en azında şampiyonlar ligi rakip taraftarlarını...
                    KING M'BİA

Yorum

• Ulan ilk defa işe gitmek için sabırsızlanıyorum... ççç
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi bu nedir ya zuahaahah izleyin mutlaka

ççççççççç
                        offf offf koptum
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bağlanan kadın italyan gibi konuşuyor..
                          En son ozturk tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 11:34.

Yorum

• Bu Maçta Adrian ve Burak ta yoktu biz bu guruptan lider çıkarız

Yorum

• Sahte 29 numara!

Dün gecenin anahtar sözcükleri sanırım şunlar: "Haddini bilmek..." Trabzonspor tam bir 4. torba takımı gibi davranmış, misafir olduğu 1. torba devini çok iyi çalışmış. Inter'in son zamanlardaki sürpriz hücum silahı sol bek Nagatomo'nun çıkışları, defansif sağ açığımız Serkan eliyle eridi. Cambiasso ne zaman ofansa katkı yapmak istese, karşısında Halil Altıntop'u buldu. Oyuna sonradan giren ağır Vittek dahi iki kritik müdahaleyle iki Inter atağını başlamadan bitirdi... Ama Inter koçu Gasperini en büyük şoku, "sahte 9 numarası" Sneijder'in etkinliğini Zokora'nın sıfırlamasıyla yaşadı.
                              Roma takımı bu, "sahte 9 numara" işini Totti'yle gayet güzel başarmıştı. Totti kağıt üstünde santrfor olarak sahaya çıkıyor, ama dolaşarak/gezerek boşalttığı alanları açık oyuncuları değerlendiriyorlardı. M.United, önce Tevez'le, sonra Rooney ile; Barcelona da bugünlerde Fabregas ve Messi'yle aynı yöntemi uyguluyor. Gasperini'nin de sahte 9 numarası Sneijder... Hollandalı en öne gidip (sol açık gibi oynayan) Zarate ve (sağ açık gibi oynayan) Milito'ya alan boşaltmaya çalıştı dün gece. Ama olmadı... Çünkü San Siro'da dün akşam müthiş bir ön libero (Zokora), kariyerinin en iyi maçını oynayan bir bek (Celutska) ve harika bir kaleci (Tolga) vardı. Tolga'nın forma numarası 29 sahte, bu kaleci Bilbao ve Milano performanslarıyla sahanın hep 1 numarasıydı!
                              Belli ki futbol oynadığı dönemlerde neslinin en iyi 1 numarası olan Şenol Güneş, birikimleriyle yeni 1 numaralar üretmekte de 1 numara... Teşekkürler Şenol Hoca... Teşekkürler çocuklar... Bizi gururlandırdınız.

UĞUR MELEKE
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Adrian Ve Burakta Gelecek Ben Saparanın 11 de Başlamasından Yanayım Kadroyu Nasıl Kurcaz Ve vitteğinde
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X