Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligde 6 yabancı oynatabiliyoruz, oynayan yerli oyuncularımızın alternatiflerini arttırabilme adına öyle yazdım.
    valla sende haklısın.

Allahtan volkanı almışız yoksa sahaya çıkacak 5 yerlimiz yok süper ligte.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Inter'le kacinci macimiz bu? 3 mac 2 galibiyet'mi?
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkada kalmasın maçta 61. dakika sevinci.teşekürler lazzzo kardeşimize. gol sevincinide bekliyorum.
        twitter @hopeMit

Yorum

• Gerçekten mükemmel bir başarı.Uefa boşuna karar vermedi bizi oraya göndererek.Tüm ezikbahçelilere ibret olsun.Türkiye ye ihtiyaç duyduğu galibiyeti getirdi TRABZONUM...Bu kadro ve kaliteli oyuncu varlığı ses getirecek inş..

Yorum

• adrianın cezası bitti herhalde lille maçında oynayacak sanırım.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Ulan sabah gördüğüm hiç bir fenevliye maçla ilgili imada bulunmadım Onalrın bu mahsun bekleyişi daha cok zevk veriyor bana Nezamn iti poposuna soukup çıkaracam onalrı diye bekliyorlar ne diyeceksen de de kurtulalım modundadırlar Ama tek kelime etmeyeceğim kudursun itler
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adrianın cezası bitti herhalde lille maçında oynayacak sanırım.
                bitti hocam oynayacak lille maçında ama inşallah sapara ve vittek ikiside oynar lille maçında iyi top tutuyorlar bence
                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• ula bu platini şimdi bize kıl kapmasın sakın..
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adrianın cezası bitti herhalde lille maçında oynayacak sanırım.
                    Evet bitti...

Bilbao ve Inter maclari ile birlikte cezasi bitti, ama o olmasaydi Sapara'da onu aratmazdi bence. Ayaklarina cok hakim bir Futbolcu.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bitti hocam oynayacak lille maçında ama inşallah sapara ve vittek ikiside oynar lille maçında iyi top tutuyorlar bence
                      şampiyonlar liginde yabancı sınırı olmadığı için oynayabilirler 9 yabancı çıkarız kalede tolga defansta giray gerisi yabancı
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Trabzonspor istatistikleri de alt üst etti!

80 milyon Euro'luk takıma sahip Karadeniz Fırtınası, değeri kendisinin yaklaşık 4 katı (317 milyon Euro) olan İtalyan devini yenerek istatistikleri de alt üst etti!

40 milyon Euro değer biçilen İnter'in 10 numarası Sneijder, bordo-mavi savunma arasında hiçbir varlık gösteremedi.

Trabzonspor'un 1 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Ondrej Celustka ise galibi belirleyen isim oldu.
                        Celustka'nın golüyle gülen Trabzonspor'a aldığı galibiyete karşılık 800 bin Euro ödenecek. Trabzonspor, Devler Ligi'nden yaklaşık 20 milyon Euro gelir elde edecek.

Trabzonspor'un Alman transfermarkt.de sitesine göre değeri 80 milyon 750.000 Euro olarak gözüküyor. Fırtına bu galibiyetle kendisinin neredeyse 4 katı daha pahalı bir takım olan Inter'i (317 milyon 200.000 Euro) devirip büyük bir başarı elde etti.

TRABZONSPORLU GOLLE TANIŞTI
                        Dün akşam sahaya çıkan ilk 11'ler arasında da şöyle bir fark vardı. İnter'de Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayan oyuncu sayısı 18 iken, Trabzonspor'da bu rakam sadece 7 idi. 9 İnter'li oyuncunun gol attığı Devler Arenası'nda siftahı Celustka yaptı.

Kaynak :internethaber

Yorum

• evet hakemin hakkını da vermek gerekir maçı güzel yönetti
                          "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                          (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet bitti...

Bilbao ve Inter maclari ile birlikte cezasi bitti, ama o olmasaydi Sapara'da onu aratmazdi bence. Ayaklarina cok hakim bir Futbolcu.

En azından 4-5 maçtır enkaz halinde oynayan Serkan Balcı' ya tahammül etmek zorunda kalmazdık.......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İŞTE TRABZONSPOR RUHU
                              Öncelikle kendi takımlarının şampiyonlar ligine alınmaması sebebi ile Trabzonspor takımına ve camiasına karşı örf ve adetlerimize ters bir şekilde İnter’in farklı galibiyeti için dua edenlere Allah yardımcı olsun. Bu tip insanlara prim veren bütün medya kurum ve kuruluşlarını buradan kınıyorum. Bu galibiyetin gelmesini en çokta bu tür insanların akıllarını başlarına alması için istemiştim. Allah dualarımı kabul etti.

Evet işte Trabzonspor ruhu budur. Aynı Karadeniz gibi gerektiğinde durgun gerektiğinde fırtınalıydı. Rakibe saygıyı elden bırakmadan ve gücünün bilincinde oynadı Karadeniz kaplanları. İlk yarı takım olarak oyunu dengeli tutmaya çalıştılar. Belki Alanzinho, Serkan, ve Henrique biraz aksadılar ama geriye kalan oyuncular gayet iyi mücadele ettiler. İkinci yarı Sapara, Vittek, ve Aykut’un oyuna giriş zamanları mükemmele yakındı. Belki Henrique daha once çıkarılabilirdi. Vittek Henrique’in yerine girer girmez takımın belkide ilk kornerini kazandırarak takıma dayanma gücü vereceğinin sinyallerini vermişti. Sapara’da aynı şekilde biraz fazla ileride durup saçma sapan bir kaç kaybeden Alanzinho’nun savruk oyununu ortadan kaldırdığı gini hücuma akıllı çıkışlar yapılmasını sağladı. Aykut ise artık yorulan ve yapması gereken herşeyi yapan Halil Altıntop’un yerine girip ortasahayı hem kuvvetlendirdi hemde çeşitlilik getirdi.
                              Aslında bu tip maçların pek analizini yapmamak lazim. Trabzonspor geçen seneki kadrosundan 10 kişi yollamış 13 kişi almış ve lig yeni başlamış. Bazı futbolcularıni ilk defa bu maçta kullanma şansını yakalamış. Bu kadar olumsuzluktan deplasmanda üç puan alan takımın hiçbir oyuncusunu fazla eleştirmemek lazım. Önce Tolga Zengin’in sonra sahada ve saha dışındaki oyuncuların hepsinin alnından öpüyorum.
                              Yüreklerinize sağlık Karadeniz’in şerefli kaplanları. Böyle bir galibiyete imza atarak hem kendinizin hemde camianızın önünü açma fırsatı yarattınız. İnşaallah devamını getirir ve çok daha başarılı günler yaşamamızı sağlarsınız.
                              Son olarak, lütfen renklerimizi bir kenara bırakıp Avrupa mücadelesi yapan takımlarımıza destek olalım. En azından ağıza alınmayacak küfürler etmeyelim. Sonuçta bu takım Fenerbahçe ile aynı puanı aldı ve ikili averaj ile ikinci oldu. Yani Fenerbahçe’den daha az haketmedi şampiyonlar ligini. Kaldı ki bu başarıyı daha mütavazi bir kadro ile yaptı. En azından bu sebeple saygı duymak zorundasınız. Buna ragmen saygı duymuyorsanız ve kötü niyetli iseniz o sizin çekememezliğinizdir. Bizim oralarda bir laf vardır:
                              Çekemeyen anten taksın!!!
                              Bu söz Trabzonspor’umuzu haklı davasında yanlız bırakıp ülke olarak rezil olmamız için dua edenlere olsun. İnşaallah dögru yolu birgün bulacaklar.
                              En son ama en önemli olarak İnter’in stadını inleten Trabzonspor taraftarlarının hepsinin temiz alınlarından öpüyorum. O stadı “şampiyon Trabzonspor” diye inlettiniz ya bedenleriniz ve ruhunuz dert görmesin.
                              Kalbinizdeki Bordo-Mavi aşkı hiç bitmesin.
                              Sevgiyle kalın

internetspor - Ferhat ŞAHİN

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabah kalktığında ilk 10 saniye acaba rüya mıydı? diye kuşku duyan bir tek ben miyim? acaba
                                mactan 2dk. sonra kolumu mosmor ettim rüyami diye baktim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X