Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Simdi gelebildim ancak...
Varya acayip mutluyum...
Bütün teknik heyeti ve futbolculari tebrik ediyorum, helal olsun helal!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
artık kimse bu çiziği unutamaz...İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Evet, biz onların galibiyetlerine sevinmeye alışmışken bizim takımımızın böyle bir galibiyet alması onların da bize destek vermesi çok güzel oldu.İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdem arkadaşım katılıyorum. Her ne kadar iki kulübün fb düşmanlığının buna vesile olduğunu düşünsemde çok atıştığımız bir çok kişinin desteklediğini görmek güzeldi.
Hatta sırf bu yüzden 2 tane arkadaşım TS formasıyla bugün bjk-israil maçına gidicek.
Gurur verici...
Yorum
-
Valla bakırköydeki mağazayı talan ettim alacak bişey kalmadı ama orda bulamadımİlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTScluptan aldım.
Ama bulamazsan 2 tane var bende. ist deyim. Buluşuruz veririm sana. feda olsun
Çok saolasın biraz daha araştırayım bulamazsam isterim=)
Yorum
-
ben de Çok beĞendİm tshİrt İ .... KÜtahyada yaŞiyorum ts club yok maalesef.. Ama haftaya ankaradayim.. Ts cluba gİtmek farz oldu..İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületscluptan aldım.
Ama bulamazsan 2 tane var bende. Ist deyim. Buluşuruz veririm sana. Feda olsun
YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
!!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!
Yorum
-
Şaka gibi yaa hâlâ şoktayım
Enfes bir gün bizleri bekliyor
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Akşam, nasıl desem şöyleydi...
Ben yol kenarında oturan genç bir erkek, Trabzonspor da dünyanın en güzel kadını gibiydi...
Ve tam önümden geçiyordu. Salına salına, tüm cazibesiyle.
90 dk boyunca gözlerimi almadan, kalbimdeki çarpıntıyla izledim onu.
Mideme kramplar girdi, ellerim ayaklarım kesildi, bedenim uyuştu... O, gerçekten çok güzeldi...
Yorum
-
Gazetelerin attigi mansetleri ve kapak sayfalarini buraya koyun.
Saklamak lazim...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum