Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Sapara da beklediğimden iyi çıktı.

Serkan ve Alan çok çok kötüydü.

Ayrıca dünkü maçta birşey dikkatimi geçti.Birebir de iyiyiz.Adam geçebiliyoruz.Tekniği iyi olan oyuncularımız var.

Amiyane tabirle çalım atabilen futbolcumuz çok

Yorum

• iç sahada 4 puan ve deplasmanda 1 puan daha alırsak gruptan çıkarız.
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk zamanlar İnter deplasmanına sıfır puan yazmıştık...
          7

Yorum

• Simdi gelebildim ancak...

Varya acayip mutluyum...

Bütün teknik heyeti ve futbolculari tebrik ediyorum, helal olsun helal!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allahını seven trt 3'ü açsın

cem dizdar saçmalıyor resmen gülüyorum sadece..

Yorum

• mac sonrası kutlamaların bir video su yokmu arkadaslar ?
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  artık kimse bu çiziği unutamaz...
                  Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adem arkadaşım katılıyorum. Her ne kadar iki kulübün fb düşmanlığının buna vesile olduğunu düşünsemde çok atıştığımız bir çok kişinin desteklediğini görmek güzeldi.

Hatta sırf bu yüzden 2 tane arkadaşım TS formasıyla bugün bjk-israil maçına gidicek.

Gurur verici...
                    Evet, biz onların galibiyetlerine sevinmeye alışmışken bizim takımımızın böyle bir galibiyet alması onların da bize destek vermesi çok güzel oldu.

Yorum

TScluptan aldım.

Ama bulamazsan 2 tane var bende. ist deyim. Buluşuruz veririm sana. feda olsun
                      Valla bakırköydeki mağazayı talan ettim alacak bişey kalmadı ama orda bulamadım Çok saolasın biraz daha araştırayım bulamazsam isterim=)

Yorum

tscluptan aldım.

Ama bulamazsan 2 tane var bende. Ist deyim. Buluşuruz veririm sana. Feda olsun
                        ben de Çok beĞendİm tshİrt İ .... KÜtahyada yaŞiyorum ts club yok maalesef.. Ama haftaya ankaradayim.. Ts cluba gİtmek farz oldu..
                        YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
                        !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• ÇİZDİK ve geldik
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şaka gibi yaa hâlâ şoktayım Enfes bir gün bizleri bekliyor
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Akşam, nasıl desem şöyleydi...
                              Ben yol kenarında oturan genç bir erkek, Trabzonspor da dünyanın en güzel kadını gibiydi...
                              Ve tam önümden geçiyordu. Salına salına, tüm cazibesiyle.
                              90 dk boyunca gözlerimi almadan, kalbimdeki çarpıntıyla izledim onu.
                              Mideme kramplar girdi, ellerim ayaklarım kesildi, bedenim uyuştu... O, gerçekten çok güzeldi...

Yorum

• Gazetelerin attigi mansetleri ve kapak sayfalarini buraya koyun.

Saklamak lazim...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X