Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabah aracımın arka camına koyduğum atkıyla sallana sallana gelirken verilen selamları kabul etme keyfi paha biçilemez..
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• evet burada çok bilen o bay pipolar vardı kendilere neredeler acaba...

demiştim yine söylüyorum..bu takım sizin bildiğiniz istanbul yada anadolu yada sıradan bi takım değil..

bu takım da ilk 11 de barış memeişde oynasas tayfunda oynasa destek verin diyoruz arkdaş..eleştiriyle bi yere varılmıyor...

bu takım HEM HADDİNİ BİLEREK OYNUYOR OYNACAKDA HEMDE HADDİNİ BİLDİREREK..

Yorum

• Yok arkadaş yok bunlar gerçekten karşıya geçmiş bu nasıl ezikliktir,bu nasıl zavallılıktır

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bitkisel hayat diyorsun yani. Tarlalar yeşillendi desene. ççç
          Aynen hehe

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunların beyin ölümü gerçeleşmiş.Gercekten acıyorum bazılarına.2 senede adamları toz duman ettik
            Beyin ölümü gerçekleşmiş hee
            seviyorum renktaşlarımı,ufkumu açıyorsunuz valla.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şu takım bir otursun geçen yılkinden 2 kat daha güçlü bir takımımız olucak....

Azıcık zamana ihtiyacımız var o kadar.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Niye rüya olsun ki? Taş gibi oynadık kazandık.

Ben yenilsek de çok üzülmezdim, yendiğimiz için de çok mutluyum.

Biz fenevli miyiz ki herşeyi skora göre söyleyelim. 5-0 olacak Manisa maçı 1-1 bitmiş diye sevinç çığlıkları atan İstanbul basınına KAPAK OLSUN. Manisa maçını seyrettiği halde, Trabzon da takım değil gürcan bilgiç e kapak olsun.

Sahadaki mücadeleleri benim için çok daha önemli. Böyle adam gibi, kalbiyle oynasınlar yeter.
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar ne kuLLanıyor acaba Ölmüş bunlar.

Uploaded with ImageShack.us
                  bişey kullanmadan değil kardeşim bunlar direk mal, hatta ötesi facebook'da dolaşan ofsayt çizgisini görseniz hele nirvana noktasıdır o artık fenerlilerin
                  KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Şu angutların cep forumu mu ne vardı?
                    Neydi linki?
                    Bir yazıverin sevabına
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• 28 Yıl sonra, 28 numaralı oyuncumuzla galibiyet golünü bulmamızda çok süper oldu. Çeluska, Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu ismi hiçbir Trabzonspor'lu artık unutmaz, unutamaz...

Ne diyor büyük düşünür Zokora: ''Oyna, dik oyna''
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Allah'ım bizi bu yüzsüz ve soysuzların düzeninde utandırmayıp yüzümüzü ak başımızı dik çıkarttığın için sana şükürler olsun....

sabah servise tabiki haklı gururumuzu yaşamak için formamla binince fenerli olan arkadaş soruyor hayırdır diye bende fazla gol olmadı 1-0 oyüzden giydim deyince o yüzsüzün iyi acımışlardır size demesi beni koparttı diğer fenerlinin olaya yaklaşımıda harikaydı " sus gerizekalı inter değil TRABZONSPOR yendi " diyince o yüz ifadesi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım
                        KING M'BİA

Yorum

• İlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah'ım bizi bu yüzsüz ve soysuzların düzeninde utandırmayıp yüzümüzü ak başımızı dik çıkarttığın için sana şükürler olsun....

sabah servise tabiki haklı gururumuzu yaşamak için formamla binince fenerli olan arkadaş soruyor hayırdır diye bende fazla gol olmadı 1-0 oyüzden giydim deyince o yüzsüzün iyi acımışlardır size demesi beni koparttı diğer fenerlinin olaya yaklaşımıda harikaydı " sus gerizekalı inter değil TRABZONSPOR yendi " diyince o yüz ifadesi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım

süpersin yaaaa ççççççççç
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Ne geceydi be anlatılmaz yaşanır hala içim kıpır kıpır

Yorum

• Bu ve böyle galibiyete bi yazılı t-shirt gider ya ama ne yazdırmalı... Fikri olan var mı
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Maçın tamamını kaydeden paylaşsın bir zahmet. Torunlarımıza izletiriz ileride.
                                61>34 Trabzonspor
                                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X