Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatta en büyük eğlence başkalarının yapamazsın dediğini yapmaktır. Walter Bagehot.
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        28 Yıl sonra, 28 numaralı oyuncumuzla galibiyet golünü bulmamızda çok süper oldu. Çeluska, Trabzonspor tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu ismi hiçbir Trabzonspor'lu artık unutmaz, unutamaz...

Ne diyor büyük düşünür Zokora: ''Oyna, dik oyna''
        Büyük düşünene değil düşündürene bak sen der atalar
        BMN
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sabah aracımın arka camına koyduğum atkıyla sallana sallana gelirken verilen selamları kabul etme keyfi paha biçilemez..
          Tampondaki "61" arka camdaki "BİZE HERYER TRABZON" atkısı ve her geçenin korna çalıp selam vermesi... Fenerlilerin önüne kırıp yavaş yavaş gidip onlara o asaleti izletmek.. Yok böyle bi zevk

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok arkadaş yok bunlar gerçekten karşıya geçmiş bu nasıl ezikliktir,bu nasıl zavallılıktır

Uploaded with ImageShack.us
            Askerlikte öğrendiğim en önemli ders bazı insanlarda mallığın bir sınırının olmadığıydı.....

Bu arkadaşlarda bunun ispatı aslında....

Gitgide kendilerini daha komik ve rezil durumlara sokuyorlar....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Müthiş bir akşamdı.

Sahada oynamış gibi üzerimed yorgunluk var.

Helal olsun hepinize...

Yorum

• Akşam gazetesi Mustafa Sapmaz'ın yazısı...

İngiltere'ye tarihimizde milli takım olarak hiç gol atamadık. Dün Trabzonspor'un yedek kulübesinde oturan Ünal Karaman gol atamadığımız İngilizler'e Wembley'de öyle bir şut çekmişti ki direk zangırdamıştı. Biz de o gün 1-0 kaybetmemize rağmen milletçe galip gelmiş kadar sevinmiştik o şuta!

İşte koca ilk yarıyı bu duyguyla izledik Inter karşısında. Gol atamadık. Yemeyip atacak kadar oynayınca da kendimizi soyunma odasına önde girmiş kadar mutlu hissettik.

Oysa gerçekten gol atmaya niyet etseydik gönlümüzde değil, devreyi tabelada da önde bitirebilirdik.
                Inter on biri şanı gitmiş adı kalmışlar topluluğuydu. Stresleri yüzlerinden okunuyordu. Şu bir gerçek ki bu grupta bu halleriyle tüm avantajları kağıt üzerinde kalır.
                Trabzonspor, Manisaspor travmasını yaşamasaydı belki ilk yarıda daha cesur olabilirdi.

CESARET GOL GETİRDİ

İkinci yarıya cesur başladılar. Belli ki soyunma odasında buna benzer şeyler konuşmuşlardı.
                Trabzonsporlu futbolcular topu boşluklara oynayıp doğru koşular yaptıklarında hiçbir dirençle karşılaşmadıklarını gördüler. Daha da cesaretlendiler. Golü de kendini bilen oyun yapısı kadar bu cesaret getirdi.
                Zokora'nın ayakta tuttuğu bu takımda Burak ve Adrian olsaydı, Celustka'nın golünden çok daha önce 'Goool!' diye bağırırdı Bordo-Mavililer.

Halil Altıntop üst direği sarstığında zihnimizde Ünal Karaman'ın 20 yıl önceki şutu daha da belirmişken Celustka yetişti imdada.
                Vurduğu o şut gol olduysa 28 yıl önce golü atan Tuncay Soyak'ın da payı vardır.

Onur konuğu olarak götürülmediği için kırgın olduğu kulübü hakkında 'Yine de 28 yıl önceden daha büyük bir başarı ile dönerler Milano'dan' diyecek kadar aşık olanların hatırına yuvarlandı o top Inter'in ağlarına!
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Dursun Suleymanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tampondaki "61" arka camdaki "BİZE HERYER TRABZON" atkısı ve her geçenin korna çalıp selam vermesi... Fenerlilerin önüne kırıp yavaş yavaş gidip onlara o asaleti izletmek.. Yok böyle bi zevk
                  bu coşkuyu gurbette yaşamak ayrı bi heyecan
                  bu günleride gördükya gözüm açık gitmem artık:meşale2:

Yorum

• biz fenerli arkadaşın bu sabah bana söylediği "olsun sizi başka takımla yeneceğiz" valla söyelecek bişey bulamadım...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ve böyle galibiyete bi yazılı t-shirt gider ya ama ne yazdırmalı... Fikri olan var mı
                      Eğri çizilen ofsayt çizgili foto var ya onu basalım
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Azıcık antu comda gezindim adamlar inter trabzonspor başlığı açıp 200 sayfalara kadar çıkmışlar alayı isyanda bazı gerizekalılar maçı interin sattığını düşünecek kadar mala bağlamış Beter olunlan şeref mahrumları.
                        Bu arada gs forumunada baktım attığımız golde cidden bizim kadar sevinmişler nerdeyse. Hem gs taraftarına hem bjk hemde bursa taraftarına teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Tek kanı bozuk şerefsiz takım fenerbahçedir bu ülkede.

Yorum

• Bu galibiyet, tüm venelpahcelilere, istanbul yorumculara, istanbul basinina, bizde kalmak istemeye oyunculara, bize gelmek istemeyen oyunculara .... (anlayin iste )
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğri çizilen ofsayt çizgili foto var ya onu basalım
                            Hahaha aslında o süper olur ya...
                            Altınada "eziklik zihniyeti" yazdırsak
                            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                            Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                            FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Italyadan Puan bekliyordum.Galibiyet güzel yola devam.Bu Grupta 8-9 Puan Gruptan cikmaya yeter.Lille Moskova macinda 4 Puan cikartabilirizi.

Su kuslara cok sey söylerdimde ceza yemeye deymez.Ancak sukadarini söyliyim.Trabzonda herkez soyunu sopunu biliyor.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• harikaydı süperdi bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum hiç alanzinho serkan filan demeyeceğim. colman, zokara, glowacki, halil hele tolga hele hele celusta harikaydı adam defansta top kesiyordu hangi ara gitti gol attı anlamadım

sonradan oyuna giren sapara ve vittek sanki 40 yıldır oynuyormuş gibiydiler helal olsun.

çok büyük bir sevinç bu sevinci yaşatan herkese teşekkürler.

takımdan kaçanlar bu galibiyetten sonra çatlamışlardır umarım hepsine kapak olsun.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X