Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALLAH'ım sana şükürler olsun.Teşekkürler Tebrikler TRABZONSPORUM.ALLAH senden razı olsun.Çok büyük bir mutluluk çok büyük bir gurur bu.
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• dün maçtan önce Halil Yazıcıoğlu ile görüştüm.

Taraftarız, çok biliyoruz ya, hemen bir kadro yaptım, dedim böyle çıkalım

Kadro konusunda özellikle sapara konusunda ısrarcı idim, çok güveniyordum çünkü, bana dediği, onu 2. golü attıktan sonra alacağız dedi.

Bende dedim ki, senin bu hevesine, olumlu yorumlarına hastayım.

Adam haklı çıktı, belki 2 olmadı ama yendik

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi iyi aman böyle devam et,hep mutlu ol,
        şikecilere beddua ede ede adamları maymuna çevirdin,emeğin çok, çok yoruldun,sevinmek en çok senin hakkın

Yok abi, ne bedduası. Ben onlara hep dua ettim, ama beter olmaları için.

5 ay gibi bir sürede neler yaşadık inanılır gibi değil. Rabbime sonsuz şükürler olsun. O kadar çile çektik, o kadar üzüldük, gerildik, delirdik ki; şimdi her şey meyvesini veriyor. Sabırlarımız ne kadar zorlansa da, beklemeyi bildik.
        Kötü günlerin sonuçlarını yaşıyoruz, sebeplerini anlıyoruz çünkü.
        Allah bizi bu mutluluktan ayırmasın.
        Taraftarımızı mutlu görmek kadar güzel bir şey yok.

Her zaman inanmaktan yanayım.
        Şampiyon çocuklar inandı ve kazandı. Yakında şampiyonluğumuzu da alacağız.
        Ohh, ne güzel bir gün.

Yorum

• Bunlar ne kuLLanıyor acaba Ölmüş bunlar.

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Celutska'ya taraftar olarak bir GÜZELlik yapmalıyız..
            Anladınız siz onu...
            yattara bu günler için lazımdı =)
            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ula Umut tam gidecek zamandı ha...
                Hele Selçuk ve Egemen...
                Ey gidi...
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle okkalı bi güzel yazı var mı face de paylaşabileceğim.. Yardımcı olacak var mı?
                  İnter 0 - 1 TS

Varlığımız Türk VarLığına Armağan oLsun..

Veya

ToLga,Celustka ve diğerLeri hepsinin p.p.sini feneLiLer yesin

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunlar ne kuLLanıyor acaba Ölmüş bunlar.

Uploaded with ImageShack.us
                    Bunlara takılmayayım diyorum ama, dua etmeden geçemeyeceğim.
                    Allah'ım akıl fikir ver. Uluslararası komploymuş. ççç

Yorum

• Sabah kalktığında ilk 10 saniye acaba rüya mıydı? diye kuşku duyan bir tek ben miyim? acaba

Yorum

• Ulan lube ayar beni engellemiş twitten Demekki söylediklerimi görmüş neyse iyi koymustum güzel oldu):

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlara takılmayayım diyorum ama, dua etmeden geçemeyeceğim.
                          Allah'ım akıl fikir ver. Uluslararası komploymuş. ççç
                          bunların beyin ölümü gerçeleşmiş.Gercekten acıyorum bazılarına.2 senede adamları toz duman ettik

Yorum

• Fbliler nasıl kuduruyorlardır şimdi
                            61>34 Trabzonspor
                            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• ben, uefa kupasi ilk macinda Benfica ya deplasmanda 2:0 yenildigimiz maci türkiyede bir cafede seyrettim, almanyadan izine gitmistim.
                              O maci yenilmemize ramen, ben o macdaki futbolumzda bir isik gördüm...
                              ondan sonra isler yolunda gitmedi, ama ordaki o futbolu unutmadim.
                              Iste bugün Inter i yenmemiz, o benficadaki mac gibiydi. Biz konsantre oldugumuz sürece iyi seyler yapabiliriz bu kadroyla

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunların beyin ölümü gerçeleşmiş.Gercekten acıyorum bazılarına.2 senede adamları toz duman ettik
                                Bitkisel hayat diyorsun yani. Tarlalar yeşillendi desene. ççç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X