Helal olsun Sana Genç Çocuk , Helal olsun Sana Genç Yetenek genç yürek , Helal olsun Sana Gelecek Vaad eden Celustka Helal olsun !! Bu taraftar size minnettar ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Heppinizi anlinizdan öpüyorum...
Heppinizi bu aslan gibi mücadelenizden dolayi kutluyorum...
Bize bu gururu bu sevinci yasattinizya, diyecek birsey bulamiyorum...
Uyumakmi ? kim uyuyabilirki bu sevincte...
Sakin durmakmi? Kim tutabilirki bu sevinc gözyaslarini....Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
superdiniz ula. yüreğinize saglık.İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar daha suan eve yeni girdim. Yorucu oldu ama muhteşem bir atmofserdi. Takimmizin bu ilk şampiyonlar ligi galibiyetine şahit oldum ya bu herseye deger. Darısı maca gelemeyen arkadaşların basına bu arada taraftar olarak sesimizi duyurabildiysek ne mutlu bizeVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleghoooooooooooooooooolllllllllllllllllll
Ilk olarak gol yazan sensin emre, sanada bi mini tebrikkkkkk
Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
teşekkür ederim abi.İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk olarak gol yazan sensin emre, sanada bi mini tebrikkkkkk
Yorum
-
Maçtan önce girdim yatağa, bir güzel uyudum.. Maçı izlememaye, heyecan yapmamaya karar verdim. Ve sabaha karşı uyandım. Maçın sonucunu öğrenmek için sabırsızlanıyordum. Bilgisayarı açarken bir yandan da ''İşte bu be
'' diye mesaj atan Kayserili arkadaşımın sevindiği noktayı merak ediyordum. Berabere mi kaldık acaba diye..
Tebrikler Trabzonsor'um!..
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Tesekkürler firtinam cok tesekkürler.
Bu skoru kapak yapip bizim 7 hatta 8 tane yiyecegimizi söyleyen ibn.lerin
bir tarafina soktugun icin.
Mactan önce bosuna mi "Alemin krali geliyor" dedikkkkkkk ulan kitapsizlar.:meşale1:Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İnsallah guzel fotolar vıdeolar vardır..Agxzınıza saglık...İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
Yorum
-
her şey bir yana fenevli eziklerin su hali benim için sampiyonlarliği sampiyyonlugundan önemli....
adamları böyle agızlarında salya sümük görmek beni cok mutlu ediyor...
içlerindeki objektif arkadaşları ayırıyorum ama embesilleri ön plana cok cıkıyor... bu gün bu forumda bir espiri gördüm...
VE Günün Sözü dür diyorum....
Fenerlilerin beynini kuşa taksan kuş ters uçar..... ççççççççççççççççççAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertem şener : inter kaybetti.
babamdan düzeltme : Trabzonspor kazandı öküz!
Geride kalan sayfaları okuyordum.
Helal olsun iyi demiş amcamız.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ççç

Yorum