Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun Sana Genç Çocuk , Helal olsun Sana Genç Yetenek genç yürek , Helal olsun Sana Gelecek Vaad eden Celustka Helal olsun !! Bu taraftar size minnettar ....

Yorum

• Heppinizi anlinizdan öpüyorum...
      Heppinizi bu aslan gibi mücadelenizden dolayi kutluyorum...

Bize bu gururu bu sevinci yasattinizya, diyecek birsey bulamiyorum...
      Uyumakmi ? kim uyuyabilirki bu sevincte...
      Sakin durmakmi? Kim tutabilirki bu sevinc gözyaslarini....
      Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
      Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• 14 eylül inter bayramı olarak kutlanmalı artık her sene.
        twitter @hopeMit

Yorum

• Arkadaslar daha suan eve yeni girdim. Yorucu oldu ama muhteşem bir atmofserdi. Takimmizin bu ilk şampiyonlar ligi galibiyetine şahit oldum ya bu herseye deger. Darısı maca gelemeyen arkadaşların basına bu arada taraftar olarak sesimizi duyurabildiysek ne mutlu bize

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar daha suan eve yeni girdim. Yorucu oldu ama muhteşem bir atmofserdi. Takimmizin bu ilk şampiyonlar ligi galibiyetine şahit oldum ya bu herseye deger. Darısı maca gelemeyen arkadaşların basına bu arada taraftar olarak sesimizi duyurabildiysek ne mutlu bize
            superdiniz ula. yüreğinize saglık.
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ghoooooooooooooooooolllllllllllllllllll

Ilk olarak gol yazan sensin emre, sanada bi mini tebrikkkkkk
              Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
              Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• Ilker Yasin : "Sinji Kavaga" ççç
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ilk olarak gol yazan sensin emre, sanada bi mini tebrikkkkkk
                  teşekkür ederim abi.

Yorum

• Maçtan önce girdim yatağa, bir güzel uyudum.. Maçı izlememaye, heyecan yapmamaya karar verdim. Ve sabaha karşı uyandım. Maçın sonucunu öğrenmek için sabırsızlanıyordum. Bilgisayarı açarken bir yandan da ''İşte bu be '' diye mesaj atan Kayserili arkadaşımın sevindiği noktayı merak ediyordum. Berabere mi kaldık acaba diye.. Tebrikler Trabzonsor'um!..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tesekkürler firtinam cok tesekkürler.
                      Bu skoru kapak yapip bizim 7 hatta 8 tane yiyecegimizi söyleyen ibn.lerin
                      bir tarafina soktugun icin.
                      Mactan önce bosuna mi "Alemin krali geliyor" dedikkkkkkk ulan kitapsizlar.:meşale1:
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
                        İnsallah guzel fotolar vıdeolar vardır..Agxzınıza saglık...

Yorum

• her şey bir yana fenevli eziklerin su hali benim için sampiyonlarliği sampiyyonlugundan önemli....

adamları böyle agızlarında salya sümük görmek beni cok mutlu ediyor...

içlerindeki objektif arkadaşları ayırıyorum ama embesilleri ön plana cok cıkıyor... bu gün bu forumda bir espiri gördüm...

VE Günün Sözü dür diyorum....

Fenerlilerin beynini kuşa taksan kuş ters uçar..... çççççççççççççççççç
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Perişan oldum yine yaaaa....

Bu sene senden çekeceğimiz var Trabzon, her şampiyonlar ligi maçı sonrası sabahlarsak sonumuz iyi olmayacak...

Yarın da çok çok önemli bir toplantım vardı... Uyursak bak rezilliğe...

Yorum

• İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ertem şener : inter kaybetti.
                              babamdan düzeltme : Trabzonspor kazandı öküz!

Geride kalan sayfaları okuyordum.

Helal olsun iyi demiş amcamız.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sesim kesildi yav su an 61. dakikayi yükliyorum youtube a
                                Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X