Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarih tekerrür etti TrabzonSpor'umuza Bu Başarıyı bu Sevinci bize yaşattığı için minnettarız.. Oynadın dik Oynadın Helal olsun Sizlere...

Yorum

• yalnız taraftarımızında hakkını verelim onlarda müthiştiler..İntere resmen deplasman havası yaşattılar...Bir ara iB.e hakem die bile bağırdılar ne güldüm ya

Yorum

• Zokora
        Zokoro
        Zokoru
        Zokore
        Zoko...
        Zok..
        Zo..

Görev tamamlandı.

İlker Yasin
        forzadan.. ççç

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa blokladı beni
          Fenerli sanmışlardır
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• bugünkü maçta beşiktaşa başarılar diliyorum hadi yenin şu yahudileri...
            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi geceler arkadaslar sag salim evimize geldik simdi sevinme zamani bizdecok guzel bir mac oldu

nasil taraftar olarak sesimiz iyi duyuldumu...!!!
              Tek kelimeyle harikaydiniz. GIUSEPPE MEAZZADA BIZE TRABZONDU BU GECE. Superdiniz yureginize saglik!!

Yorum

• araplar iyi bağırmıştır ama arapçasını bulamadım yayının..

aha buldum http://www.youtube.com/watch?v=R9e3n8Z7SKE
                En son yalniz adam tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 04:50.
                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi geceler arkadaslar sag salim evimize geldik simdi sevinme zamani bizdecok guzel bir mac oldu

nasil taraftar olarak sesimiz iyi duyuldumu...!!!
                  Ayaklarınıza,yüreklerine sağlık.Muhteşemdiniz tek kelimeyle 90 dakika sesinizi duyduk desek yeridir.İnter forumlarında bile sanki deplasmandaydık yazmışlar.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• gidipte klose gibi niyadıı doldurmuş futboculara para verip onların nazını cekeceğine...celutska henrique gibi futbolcuları araşturıp izleyip bulan yönetime tşk ler....

Yorum

• Birde ikinci yari resmen VAHSI BIR FIRTINA gibi estik. Basta Colman butun oyuncularimiz son vites. TEKRAR TESSEKURLER TRABZONSPORUM

Yorum

• Paylasildi mi bilmiyorum..
                        Gulmeye devam edelim..Eziklige bakar misiniz?

Yorum

• Yorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..

Yorum

• Tarİh bunu da yazar
                            En son sorin tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 05:11.
                            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
                              Sizleri kıskandım imrendim ama en önemlisi gurur duydum ayaklarınıza ellerinize dillerinize en önemlisi yüreklerinize sağlık

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yorucu bir 4 saatlik yolculuğun ardından 4 otobüs ile eve vardık daha fazla yazmak isterdim ama çok yorgunum ama anlatılmaz bir duygu deger bicilemez seyirci yani bizler mükemmeldik.Mac sanki Avni Akerdeydi ev sahibi bizdik.hersey mükemmeldi..
                                adamsınız ula
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X