Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• la spiker ilker yasinmiş heyecandan hiç farketmemişim ...
    tzercin61

Yorum

• Milano Panteri Tolga

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geldim Armağan. Demiştim ya hani senin yerine de bağıracağım diye... Bütün Türkiye için bağırdım. Bizle gurur duyan, bu işe gönül koyan herkes için...
        Çok yorgundum Yiğit yoksa kalacaktım biliyorsun.İş münasebetinden dolayı..
        Herkese çok slmlar..
        Babanın sesi gitmişti bağırmaktan sanırım..
        Onun desteğine ihtiyacı olacak takımın
        Allah'a emanetsin..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak kaya1905 tarafından gönderildi
          Oncelikle karadenizli hemserilerim hepinizi selamliyorum, aranizda yeniyim,dogma buyume(15 yasina kadar) Samsun, 1981 den beri de Fransa dayim.

Samsunsporlulugumu,Samsunlulugumu kimseyle tartismam,ama cocuklugumdan beri de gonul verdigim sari kirmizi GALATASARAY liyim.

Bu aksamki inter galibiyetinden dolayi tum trabzonspor camiasini kutluyorum,ulkemiz adina hayirli olsun.

not;bizim GSCimbom ve GSfan taraftar forumlarinda trabzon taraftarlarina uyelikler her zaman aciktir ve trabzonspor camiasina inanilmaz sempati vardir,umarim forumunuzdaki uyeligime sizde tolerans gosterirsiniz.
          Gel Kardeşim Gel Hoşgeldin.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
            ççççççççççççççç
            yapmayın bunu yapmayın

Yorum

• İlk olarak kaya1905 tarafından gönderildi
              Oncelikle karadenizli hemserilerim hepinizi selamliyorum, aranizda yeniyim,dogma buyume(15 yasina kadar) Samsun, 1981 den beri de Fransa dayim.

Samsunsporlulugumu,Samsunlulugumu kimseyle tartismam,ama cocuklugumdan beri de gonul verdigim sari kirmizi GALATASARAY liyim.

Bu aksamki inter galibiyetinden dolayi tum trabzonspor camiasini kutluyorum,ulkemiz adina hayirli olsun.

not;bizim GSCimbom ve GSfan taraftar forumlarinda trabzon taraftarlarina uyelikler her zaman aciktir ve trabzonspor camiasina inanilmaz sempati vardir,umarim forumunuzdaki uyeligime sizde tolerans gosterirsiniz.

hocam sevincimizi paylaşmanıza sevindik.sarı çıyan kalleş şikebahçeli köpeklerden olmadıktan sonra sorun yok bence..
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• helal olsun uşaklar dik oynadınız dik durdunuz
                eski nickim LELEUK87

Yorum

• Maçtan evvel 2-0 alacağız demiştim hayal görüyorsun dediler.. Belki kazanamaycaktık ama kaybetmeyeceğimizi adım gibi biliyordum..

Bu galibiyet Tüm Trabzonspor düşmanlarına armağan olsun...Adamın a.k lar
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• [QUOTE=tzercin61;1918047055]galibiyet pirimi 800bin
                    Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• http://a5.sphotos.ak.fbcd...94_872179_286956215_n.jpg
                      hey gidi ezikler
                      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Jaja dizlerini dövüyor
                        14 Eylül 2011 / 22:06
                        Geçen sezon Trabzonspor forması giyen fakat oynadığı futbolla değil de çıkardığı rezillikler sonrası BAE’nin Al Ahli takımına transfer olan Jaja, dizlerini dövüyor

Gulf News kanalına konuşan Jaja, Dubai’deki hayatı ve BAE ligiyle ilgili değerlendirmeler yaptığı programda, Trabzonspor’a da Inter karşısında başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

Jaja, ‘Al Ahli’de olmaktan mutluyum ama ben de yarın gece, Milano’da San Siro’ya çıkmak isterdim. Çünkü her futbolcunun hayali Şampiyonlar Liginde oynamaktır. Eski dostlarıma başarılar diliyorum’ dedi.

Bu arada geçen sezon Trabzonspor formasıyla mücadele eden oyuncular; Selçuk, Ceyhun, Umut Bulut, Egemen ve Yattara’nın da eski arkadaşlarına ve hocaları Şenol Güneş’e mesajlar çekerek başarılar dilediği ortaya çıktı.

Özellikle Seçuk İnan’ın kankası Burak Yılmaz’a ‘Sen de yoksun ben de. Keşke ikimiz de orada olsaydık. Neler yapardık be Kardeşim!’ diye mesaj attığı kulağımıza kadar gelen haberler arasında.

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tv de birseyler varmi?
                          cnn türk de tekrarı var maçın. başkada program yok

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Macin tekrarini izliyorum. Allah askina biri Ilker Yasin´e sorsun ZOKORO kim diye ...........
                            isterse ismail türüt banane kazandık boşverin

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• maçı indirmek istiyorum ama hiç kimse kaydetmemiş :s

Yorum

• İnter maçını ripleyen, indirebileceğimiz bir yer var mıdır acaba renkdaşlar?

Bu maçı arşivimize eklemeliyiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X