la spiker ilker yasinmiş heyecandan hiç farketmemişim ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Çok yorgundum Yiğit yoksa kalacaktım biliyorsun.İş münasebetinden dolayı..İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldim Armağan. Demiştim ya hani senin yerine de bağıracağım diye... Bütün Türkiye için bağırdım. Bizle gurur duyan, bu işe gönül koyan herkes için...
Herkese çok slmlar..
Babanın sesi gitmişti bağırmaktan sanırım
..
Onun desteğine ihtiyacı olacak takımın
Allah'a emanetsin..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Gel Kardeşim Gel Hoşgeldin.İlk olarak kaya1905 tarafından gönderildi
Oncelikle karadenizli hemserilerim hepinizi selamliyorum, aranizda yeniyim,dogma buyume(15 yasina kadar) Samsun, 1981 den beri de Fransa dayim.
Samsunsporlulugumu,Samsunlulugumu kimseyle tartismam,ama cocuklugumdan beri de gonul verdigim sari kirmizi GALATASARAY liyim.
Bu aksamki inter galibiyetinden dolayi tum trabzonspor camiasini kutluyorum,ulkemiz adina hayirli olsun.
not;bizim GSCimbom ve GSfan taraftar forumlarinda trabzon taraftarlarina uyelikler her zaman aciktir ve trabzonspor camiasina inanilmaz sempati vardir,umarim forumunuzdaki uyeligime sizde tolerans gosterirsiniz.
Yorum
-
yapmayın bunu yapmayınİlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
ççççççççççççççç
Yorum
-
İlk olarak kaya1905 tarafından gönderildi
Oncelikle karadenizli hemserilerim hepinizi selamliyorum, aranizda yeniyim,dogma buyume(15 yasina kadar) Samsun, 1981 den beri de Fransa dayim.
Samsunsporlulugumu,Samsunlulugumu kimseyle tartismam,ama cocuklugumdan beri de gonul verdigim sari kirmizi GALATASARAY liyim.
Bu aksamki inter galibiyetinden dolayi tum trabzonspor camiasini kutluyorum,ulkemiz adina hayirli olsun.
not;bizim GSCimbom ve GSfan taraftar forumlarinda trabzon taraftarlarina uyelikler her zaman aciktir ve trabzonspor camiasina inanilmaz sempati vardir,umarim forumunuzdaki uyeligime sizde tolerans gosterirsiniz.
hocam sevincimizi paylaşmanıza sevindik.sarı çıyan kalleş şikebahçeli köpeklerden olmadıktan sonra sorun yok bence..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Maçtan evvel 2-0 alacağız demiştim hayal görüyorsun dediler.. Belki kazanamaycaktık ama kaybetmeyeceğimizi adım gibi biliyordum..
Bu galibiyet Tüm Trabzonspor düşmanlarına armağan olsun...Adamın a.k larYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Jaja dizlerini dövüyor
14 Eylül 2011 / 22:06
Geçen sezon Trabzonspor forması giyen fakat oynadığı futbolla değil de çıkardığı rezillikler sonrası BAE’nin Al Ahli takımına transfer olan Jaja, dizlerini dövüyor
Gulf News kanalına konuşan Jaja, Dubai’deki hayatı ve BAE ligiyle ilgili değerlendirmeler yaptığı programda, Trabzonspor’a da Inter karşısında başarılar dilemeyi ihmal etmedi.
Jaja, ‘Al Ahli’de olmaktan mutluyum ama ben de yarın gece, Milano’da San Siro’ya çıkmak isterdim. Çünkü her futbolcunun hayali Şampiyonlar Liginde oynamaktır. Eski dostlarıma başarılar diliyorum’ dedi.
Bu arada geçen sezon Trabzonspor formasıyla mücadele eden oyuncular; Selçuk, Ceyhun, Umut Bulut, Egemen ve Yattara’nın da eski arkadaşlarına ve hocaları Şenol Güneş’e mesajlar çekerek başarılar dilediği ortaya çıktı.
Özellikle Seçuk İnan’ın kankası Burak Yılmaz’a ‘Sen de yoksun ben de. Keşke ikimiz de orada olsaydık. Neler yapardık be Kardeşim!’ diye mesaj attığı kulağımıza kadar gelen haberler arasında.
Yorum
-
cnn türk de tekrarı var maçın. başkada program yokİlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv de birseyler varmi?
Yorum
-
isterse ismail türüt banane kazandık boşverinİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin tekrarini izliyorum. Allah askina biri Ilker Yasin´e sorsun ZOKORO kim diye ...........
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum