Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meydan tiklim tiklim. Keske orada olabilseydik
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Harbiye'de,Osmanbey'de,Taksim'de,Aksaray'da tüm gördüğüm renktaşlarıma selam olsun ne kadar tanışamasakta..
      Taksim meydanında Yiğit'i gördüm babasıylaydı...
      Geldim Armağan. Demiştim ya hani senin yerine de bağıracağım diye... Bütün Türkiye için bağırdım. Bizle gurur duyan, bu işe gönül koyan herkes için...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• mehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
        Koptum ya ççç
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Trabzonspor'umuz oynaması gerektiği gibi oynadı. Başta futbolcular olmak üzere Ünal Hoca, Şenol Hoca ve takımımızı İtalya'da yalnız bırakmayan Bize yer yerin Trabzon olduğunu bir kez aha ispatlayan Büyük Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maça gelecek olursak Tolga,Zokora ve Colman müthişti. Čelustka,Halil ve Cech iyiydi. Alanzinho orta seviyeyi geçemedi. Serkan vasattı. Takımda kötü topçu diyebileceğimiz bir Serkan vardı.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ''Şampiyonluğumuzu da alacağız''

Inter zaferinde kurtarışlarıyla büyük rol oynayan Tolga, maçın ardından çarpıcı konuştu; "şampiyonluğumuzu da alacağız" dedi, tarih yazma zamanının geldiğini söyledi..

http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._alacagiz.html
            TOLGA'nın aklı fikri verilmeyen şampiyonluğumuzda. Bu çok belli . Bir kaç demecinde var böyle söylem..
            Bizim de öyle Tolga.. Alacağız o şampiyonluğu
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
              ççççççççççççççç
              HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHAHHAHAHAHAHAH

Yarıldım yaaa kahroldum yaaaa ADAMSIN ABİCİM YA

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• renkdaşlar gelelim olayın maddi boyutuna kaç lira aldık şimdi bu galibiyetle?
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Alllahım bu ne güzel bir gece
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• golde 4 kişi ofsaytta :/

Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Tolga , Celutska , Glo , Zokora , Halil müthiştiler..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Meydan tiklim tiklim. Keske orada olabilseydik
                        http://www.haber61.tv/yayin.html tıklayın canlı canlı izleyin
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İnter'i en son 1983 te yendik.
                          Fener en son 1983 te Türkiye kupası aldı.
                          14 eylül de yendik,bugünde 14 eylüde yendik.
                          28 yıl sonra yendik.
                          28 numaralı futbolcumuz golü attı.
                          Fener 28 yıldır Türkiye kupasına hasret.

Hepsi mi tesadüf

Yorum

• Cnn macin tekrarını veriyor

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renkdaşlar gelelim olayın maddi boyutuna kaç lira aldık şimdi bu galibiyetle?
                              Baskanimiz hesabini yapiyordur simdi, yakinda aydinlatir bizleri...
                              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• M. Platini " Neden Trabzonspor'u aldığımızı gerçekten hala bilmiyor musunuz ? " şeklinde demeci Türk basınına bomba gibi düştü..
                                Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X