Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Staddan çıktık dönüyoruz.. Taraftarları nasıl buldunuz? İtalya'dan Heidelberg otobüsünden bordooooooo!!..
    Trabzondan maviiiiii.

Bir ara her pasta oley çekiyordunuz be, helal olsun, tüylerim diken diken oldu.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]4808[/ATTACH]
      Beyler Gol Ofsaytmış
      Zuhahuaaçççççç
      Ölüyorum...

Yorum

• ofsayt ile alakali italyali arkadas noktayi koymus. kendi topcusuna kiziyor, kisacasi oflu sait orda yokmus.

Guys can't you all see that lucio didn't apply the offside trap with the other players!!! he keeps going forward with the ball and forgets he is a fucking defendr !!! Beside his stupid tacklings !! This guy is fucking disaster for inter !!! Inter was known as the best defensive team for the record .
        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam senin elinde sihirli degnek yoksa ben bisey bilmiyorum
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            usaklarrrr bana biseyler oluyorrrr
            renkdaş iyi misin en çok bu mesaja güldüm golden sonra yazılanlar arasında

Yorum

• İlk olarak yalcinhanci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar yeni katıldım.rüyada gibiyim. o kadar emindim ki maçı alacağımızdan iddaa da trabzonspora verdim...yanına da 3 maç ekledim. tam 1040 tl para aldım.bize bu sevinçleri yaşatanlardan allah razı olsun.bu istanbul medyasınında taa .....sabah iş var ama kimin umrunda uyku muyku yok....allahım sana binlerce kez şükürler olsun.
              bu arada inşallah yarı finale de çıkarız.....

aga 1040 tl iyi paraymış..sen tabi uyuyamazsın
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• ergun ata öğlen saatlerinde twitterdan maç tahmini sormuştu... bende 15 saat önce şu twiti, atmıştım:

@

@ergunata İnter : 0 TRABZONSPORUM: 1

Kalbimde ne kadar temizmiş yahu... )))
                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• AARKADAŞLAR ŞU EZİKLERİN YORUMLARINI KOYMAYIM ŞURAYA KENDİ İÇİMİZDE YAŞAYALIM SEVİNCİMİZİ :d

Yorum

[ATTACH]4808[/ATTACH]
                    Beyler Gol Ofsaytmış
                    hahahahahççççççççç
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Golden sonra balkona çıktım, bütün komşular korku dolu gözlerle bana bakıyodu (:
                      Sokağı ayağa kaldırmışız (:
                      Her zaman Giuseppe Meazza'da Inter'e gol atmıyoruz, bağırıcaz tabi (:

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maçı Nasıl Ertem Şener anlatmadı yahu Yalnız Erman Toroğlu'nun tepkileri 40 yıllık Trabzonlu gibiydi, şaşırdım
                        Merak etme,bizi sevdiğinden değil.Azize kovdurmuş ya bunu ondandır.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

[ATTACH]4808[/ATTACH]
                          Beyler Gol Ofsaytmış
                          Puhahahah ççç ççç
                          FIRTINA

Yorum

• Meydandaydım yeni geldim eve. Müthiş bi galibiyet helal olsun onlara

Celustka adamsın adam

Yorum

• ofsayt ile alakali italyali arkadas noktayi koymus. kendi topcusuna kiziyor, kisacasi oflu sait orda yokmus.

Guys can't you all see that lucio didn't apply the offside trap with the other players!!! he keeps going forward with the ball and forgets he is a fucking defendr !!! Beside his stupid tacklings !! This guy is fucking disaster for inter !!! Inter was known as the best defensive team for the record
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Golden önce o kafa topunu kazanan Sapara'mi idi ???
                                Vittek olması lazım..Sapara içeri çevirdi
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X