Bende yarin hic bir ezikle dalga gecmeyecegim Onlar her saniye bekleyecek kaf sokusumu onu got edisimi ama etmeyecegim Beklemek dahada aci gelecek onlara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hacen o gizli Giresun´lu dir, benim Hemserumİlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 yıl sonra aynı gün 28 Forma numaralı oyuncumuz GOL Attı, Buda biR tesadüfmü ACABA ?
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
hala öğrenemediler .BİZE HER YER TRABZONİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne cürret len?
kiziltoprak caddede konvoy yapiyolar
antu adsdasdaweqeqqw
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
hangi kanal veriyor renkdaş?İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelutska konuşuyor!
Adam adam!
Bu adamı takıma kazandıranlara helal olsun...
Yorum
-
1 de 1 sıradaki gelsin
namağlup takımız ilk maç ilk galibiyetYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
ne diyeyim ne söyleyeyim bilemiyorum.Tolga'yı anlatsam,Celutska'yı mı yazsam.Maestro Zokora'dan mı bahsetsem.Helal olsun uşaklar.Ayaklarınıza sağlık..Bu arada gün boyu internette yorum yapan şikecilere sesleniyorum:KOYDUKMUUUUUUUUUUUU?Son olarak İnşallah Beşiktaş da yarın yahudilere gereken dersi verir çifte sevinç yaşarız...
Yorum
-
Malesef değiliz. Fener'in Inter'i yenip CSKa ile berabere kalarak 4 puanla lider olmuştur.İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrup liderliğini gören tek takım mıymışız şimdi Türkiye'den?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Sukurler olsun Rabbıme
Yorum