Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim anlamadığım şenol hoca o kadar laf dedi ama yine kadroya onları mı koyuyor

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
    "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu arada Selçuk Çebi 74 kg final maçında. İlk devre 1-0 geride kapattı şuan 2.deler inşallah kazanır.. Rumeli Tv den izleyebilir dileyen şuan.
      En son Haçkalı tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 21:17.
      Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• cok heyecanliyim icim icime sigmiyor yillar sonra hakettigimiz yerlerdeyiz cok sükür allahim sen utandirma

Yorum

• yalancı sonbaharmıdır nedir o var star da şimdi. kalan süre 29 dakika diyor. e 29 dakika sonra maç var tam maç saatindemi girecekler yayına. nedir bu iş anlamadım
          u will need justice at the end..

Yorum

• ben server üzerinden izliyorum maci.. yillik 100 euro.. Digitürk (lig tv) avrupadaki tüm sky lari hepsini §ifresiz izleyebiliyorum.. Üstelik HD kalitesinde.. Herkese tavsih ederim..

Yorum

• almanlar yayina basladi. suan villareal-bayern macini konusuyorlar. birazdan siradan gecerler

Yorum

• Şenol hoca onları gaza getirmek için söyledi bunları. Lig maçlarında takımda belli bir rotasyon yapmak zorunda. Baktı ki Manisa maçında yedek kalan Henrique ve Alanzinho yedek kaldıkları için sıkıntı yapıyorlar, o da bu şekilde gaz verdi onlara. Ben sizi şampiyonlar ligi maçına saklamıştım ama oynatmasam mı acaba diye tırstırttı )
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• maç önü yayını için stara fazla sallamayın derim.
                  bu zamana kadar grup maçlarında maç öncesi yayın yapmışlığını ben görmedim. gruptaki son maç üst tur için bir anlam ifade ederse belki...
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Bu maçı İnter alamayacak gibi gelmeye başladı
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Büyük ihtimalle uyduda yayını kesecekler diye düşünüyorum...

Yorum

• Haydi firtinam göster kendini.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maçı İnter alamayacak gibi gelmeye başladı
                          İyi düşünelim devamm
                          7

Yorum

• Selçuk Çebiye faul yapıldı haksız yere şampiyonluğumuz gitmek üzere!
                            Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Yayın başlayınca birisi haber eylesin içeriye gidelim yerimde duramıyorum
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• rıdvan,

çayını demle, çerezini al geç tv karşısına..
                                iyi seyirler..

sesini çıkarma...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X