yalancı sonbaharmıdır nedir o var star da şimdi. kalan süre 29 dakika diyor. e 29 dakika sonra maç var tam maç saatindemi girecekler yayına. nedir bu iş anlamadım
ben server üzerinden izliyorum maci.. yillik 100 euro.. Digitürk (lig tv) avrupadaki tüm sky lari hepsini §ifresiz izleyebiliyorum.. Üstelik HD kalitesinde.. Herkese tavsih ederim..
Şenol hoca onları gaza getirmek için söyledi bunları. Lig maçlarında takımda belli bir rotasyon yapmak zorunda. Baktı ki Manisa maçında yedek kalan Henrique ve Alanzinho yedek kaldıkları için sıkıntı yapıyorlar, o da bu şekilde gaz verdi onlara. Ben sizi şampiyonlar ligi maçına saklamıştım ama oynatmasam mı acaba diye tırstırttı )
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
maç önü yayını için stara fazla sallamayın derim.
bu zamana kadar grup maçlarında maç öncesi yayın yapmışlığını ben görmedim. gruptaki son maç üst tur için bir anlam ifade ederse belki...
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yayın başlayınca birisi haber eylesin içeriye gidelim yerimde duramıyorum
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum