Futbolcular sahaya çıkıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Beyler biraz mantıklı yorumlar yapın lütfen alanzinho haricinde çok çok kötü diyebileceğimiz oyuncu yok ama defansta iki kritik hata yaptık. Deplasmanda interle oynuyoruz bazı arkadaşlar türkiye kupasında orduyla oynuyoruz sanıyo galiba
Yorum
-
O lakayıt tavırlarıyla inter gollerini atar bizi Türkiye ye postalardı.İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben adrianı değil jajayı aradım hacı
Yorum
-
Jaja uydudan izliyosa o da bizi arıyodurİlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben adrianı değil jajayı aradım hacı
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Defansta ve forvette liderin olmazsa, böyle dökülürsün. Inter´de bizim gibi yeni sezona girdi, iyi olmalari bayagi zaman alir.
Schalke takimi gecen sezon Edu gibi siradan bir Santrafor´la Inter´i dagitti. Tecrübesizligi anlarim ama cilizligi anlamak mümkün degil...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Söylemiyeyim diyorum olmuyor. Arkadaşım Bu İlker Yasin'in geçen senden ne farkı var. Tolga hayati kurtarışlar yapıyor bu adam yine aferim Tolga, Bravo Tolga bu nedir ya insan biraz canlı olur. Uyarsınlar şunu. Ayıptır yahu!And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Herşeye rağmen ilk maçımız olmasına karşın gayet iyi mücadelemiz.Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum