Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk yarı bitti. 2. yarı vira BİSMİLLAH. GÜZEL ALLAHIM utandırmasın

Yorum

• Haydi uşaklar vurduğunuz gol olsun
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İyi Mücadele edenler: Tolga, Celustka, Zokora

Mücadele edenler: Cech, Halil, Serkan,

Biraz daha mücadele etmesi gerekenler: Henrique, Colman, Glowacki, Giray

Ne yaptığı belli olmayanlar: Alanzinho.
        Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Resmen yaratıcı oyuncu eksikliği yaşadık ilk yarı dikkatli izleyen arkadaşlar görmüştür bir çalımla atağa girebileceğimiz pozisyonlar oldu yattara yada jaja olsaydı geçerdi onları henri kötümü ? tabiki değil ama bir jaja hiçbir zaman olamıyacak. Adrian gibi dikine oynayabilen bir eksiğimizin olmasıda handikap ama olsun mücadeleye devam

Yorum

• İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ilginc valla. Karsimizda dunyanin en onemli takimlarindan Inter var ve ilk yari topla esit oynamisiz, 0-0 ile gitmisiz soyunma odamiza ve memnun olan yok. Ben Ingiliz bir kanaldan izledim ilk yariyi, adamlar Inter karsisinda verdigimiz mucadeleye sasirip durdular. Inter, her hizlandiginda aha simdi Inter baskiyi kurar ve golleri atar derken yine oyunu onlarin insiyatifinden almayi basarmisiz. Benim burada ekran basinda basim donup, kalbim kut kut atiyor, sonucta sahaya cikan bizim usaklarin da ayaklari titriyordur acayip. Karsinda iki yil oncenin bu kupanin sahibi var sonucta.

Afedersiniz ama gecen yil bu arenada olan takim ilk macinda kendi sahasinda 4 yemisti. BJKsi 8 yemisti falan. Yani bizim daha ilk macimiz gruplarda. Mac keske boyle bitse. Bu skor bence mukemmel otesi bir skor, ama acikcasi eninde sonunda Inter'in tecrubesiyle falan bir hatadan, baskidan golu bulacagini zannediyorum. Ama keyif aliyorum takimimdan, su macta, su arenada takimimi seyretmekten...
            Bizi diğerlerinden ayıran futbol bilgimizdir , elbette inter e karşı ilk yarı 0-0 bitmiş güzel sonuç ama görünen köyde klavuz istemez , ikinci yarının ortalarında takım dahada düşecek , ilk yarının verdiği izlenim bu , ilk yarıdaki skoru biz kendi gücümğzle almadık rakibin kendini tam verememesi , kalecimizin iyi gününde olamsı , bundan dolayı maçın ilk yarısının berabere bitmesi hiç bir anlma ifade etmiyor , akıllı olan için önlem alması gerektiği görünüyor...
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Halil cok top kayipn ediyor.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• haydi be Trabzonum en az bir beraberlik...

burdan 1 puan, 2 galibiyetle guruptan bile cikariz...

Yorum

• Serkan ve Alanzinho dönüş uçağına alınmamalı.

Yorum

• Cok fazla duran top veriyoruz. Sneijder yazar.. 3 kere boş geçti , bu kadar şans vermemek gerek

Yorum

• Alanzinho cok kotu ama suc onu sahaya surende, boyle olacagini hepimiz biliyorduk azcok. Alan 60 dan sonra 0-0 ken belki dusunulebilirdi. Henri cok zorlaniyor tek basina defansin arasinda kayboluyor. Arkadaslar manisa defansina karsi oynamiyor Henri bunuda goz onune alin lutfen!!
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Umut olsaydı şimdi ilerde baskı yapar hücum hattımızı hareketlendirirdi bu görevi birinin üstlenmesi lazım

Yorum

• dün pato nun attıgı gölü 10 defa izledim hala o golü nasıl attıgını degil barca defansını nasıl mal ettşiiğini anlamıs deilim... o gol ömrüü hayatım boyunca hatırımdan cıkmaz....
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Takımımızın ikinci yarı daha kendine güvenir bir şekilde sahaya çıkacağını düşünüyorum. Gördüler ki rakip öyle çok abartılacak bir futbol oynamıyor, tribünler dolu değil. Tarih yazmak bizim elimizde, sadece biraz sakin oynamamız gerekiyor.

Allah'ım sen yardım et oyuncularımıza güç kuvvet ver.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Allah utandırmasın 1 puan olsun bizim olsun

Yorum

• İlk olarak Timur Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bknz : cech.. bu şekilde konuşmak zevkli olmalı..hele ki haftada 5 gün yaklaşık 10 antremanda yanında olana atıfta bulunmak..
                                Arkadaşım o adamlar tecrübeli.

Oynamaya başlasınlar "Şenol hoca daha önce neden oynatmamış" diyeceğiz buralarda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X