Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halil çıksın diyenler Cech'in kademesine de girer bir zahmet...
    fatih begen butonunu aradım resmen=))

halil çok faydalı şuanda..

Yorum

• Eğer saçma sapan hatalar yapmazsak ilk yarıdaki gibi defanstan çıkarken falan boş topları rakibe verdik hep 1 puan alacağımızı düşünüyorum. Defansta bomboş topu Glowacki adama teslim etti. Zokora gerçekten çok iyi oynuyor, onun gibi 1 oyuncumuz daha olsa öne daha çok oynayabilirdik.

Alanzinho > Aykut yada Alanzinho > Sapara değişikliği bekliyorum. Sapara 45 dakika oynayabilir herhalde, geldiği takımda da antrenman yapıyordu bu adam değil mi.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün vurgulamıştım.

Şenol hoca risk alamaz, korkar.

Vittek ve Saparayı oynatamaz.

Şimdi gidişata göre oynatabilir diyeceksiniz.

Evet 1 gol yiyelim kurtarıcı olarak onları koyar. Bu Şenol hoca klasiğidir.

Yorum

• Demeden edemicem Zokora adamsın cansın!
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Alan'ın çıkması lazım..
            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Biraz gerçekçi olalım. karşımızda inter var ( bu gözde büyütmek açısından değil ).. Ve ilk şampiyonlar ligi maçında inter gibi bir takımın karşısında Alanzinho'nun takım dengesi bozması dışında TRABZONSPOR'umun oyunundan gayet memnunum. Çok iyi Motive olmuşlar..
              2. Yarı paniklemeden devam edersek.. ve hücumlarda biraz daha akışkan ve akılcı olursak beraberliğe %40, galibiyete %60 pay biçerim..
              İnşallah..
              En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 16.09.2011, 03:44.

MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALI GENÇLER)

Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)

Yorum

• Bu maçta olması gereken adamlar Adrian ve Burak'tı.

İnter defansta çok boşluk bırakıyor arkaya atılacak her top etkili olur.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün vurgulamıştım.

Şenol hoca risk alamaz, korkar.

Vittek ve Saparayı oynatamaz.

Şimdi gidişata göre oynatabilir diyeceksiniz.

Evet 1 gol yiyelim kurtarıcı olarak onları koyar. Bu Şenol hoca klasiğidir.
                  bknz : cech.. bu şekilde konuşmak zevkli olmalı..hele ki haftada 5 gün yaklaşık 10 antremanda yanında olana atıfta bulunmak..

Yorum

• Şenol Güneş 60.dakikadan önce çok anormal bir durum olmazsa oyuncu değiştirmez....
                    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• ben adrianı değil jajayı aradım hacı
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Şuanki İnter'e karşı iyi oynuyoruz. 11de başlayan Alanzinho olayına anlam veremedim ve acilen de çıkması gerektiğini düşünüyorum.
                        Sapara girsin bir şey olsun ama Alan'ı alın lütfen. Sinirlerimi bozdu!
                        Giray gereksiz hareketler yapıyorsun yapma ne olur.
                        Henri istediği pozisyonları bulamıyor gibi.
                        Rakibimiz hücum oynuyor, defansta kritik hatalar olmazsa, biraz da kendimize güvenip iyi ataklar yapabilirsek bu maçı almamız için bir engel olmayacak.
                        Haydi Fırtına, al bu maçı.

Yorum

• herşeye rağmen takım şl nasıl oynanması grekiyorsa öyle oynuyor.maceraya şova gerek yok.unutmayalım futbol basit bir oyun.tek eksiğimiz özel bir futbolcu.şenol hocamın taktiğini sevdim.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Henriqe neden eleştiriliyor anlamıyorum

ileride top tutamıyoruz adam orta sahaya gelmiş baskı yapıyor daha ne yapsın..

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok doğru söyledin, adamın daha önce interle çok maç yaptığı belli. tedirginliği yok.
                              Evet digerleride tedirginligi atsa uzerunden bu is olur
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Alanzinhoyu ben olsam sahada tutarım.Risk alıp açılacak bir intere karşı hızlı hücumda en etkili silahımız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X